- 18 Şubat 2012
- 2.734
- 351
- 52
Arkadaslar gelismeler varmı ramazan dolayısı ile giremiyoruz heralde neyse hepınızı opuyorum canlarım yerim sizi ben by
Uzun süre yazamadım.. Anca fırsat buldum. Maalesef benim hayıt serüvenim düşükle sonuçlandı.
Yarından sonra doktora gideceğim. İnşallah sorun çıkmaz...
canım öncekı sayfalarda yazıstım ac tok farketmez gunde 2 kere sürekli 3ay devam et ben sise bitmeden yani 15 20 gün sonra hamile kaldım hayırlısı polenıde unutmayın olmayacak diye mral bozmak yok opuyorumGulkokulu, canım günde kaç defa ve aç karnına mı, birde en önemlisi sürekli mi içtin , yoksa adet dönemnde veya yumurtlama döneminde ara vermişmiydin?
bir arkadaş sordu benimde kafama takıldı, cevabını bekliyorum tatlım.
arkadaslar gelismeler varmı ramazan dolayısı ile giremiyoruz heralde neyse hepınızı opuyorum canlarım yerim sizi ben by
gül kokulu hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yasasın gül kokulu yasasın hayıt suyu dün yaptık test 2 tane snr hastanede kan testi 400,01 cıktı sonuc 2 şişe bitmeden hamile kaldım ve bu ay adetime 1 hafta kala içmedim gecen ay full aralıksız içmiştim hayıt suyunu bide bu ay ben maydonoz süt buharıda yaptım ama 1 kere sadece allahım isteyen herkese bian önce versinnnnnnn
gül kokulu hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yasasın gül kokulu yasasın hayıt suyu dün yaptık test 2 tane snr hastanede kan testi 400,01 cıktı sonuc 2 şişe bitmeden hamile kaldım ve bu ay adetime 1 hafta kala içmedim gecen ay full aralıksız içmiştim hayıt suyunu bide bu ay ben maydonoz süt buharıda yaptım ama 1 kere sadece allahım isteyen herkese bian önce versinnnnnnn
yasasııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn balımmmmmmmmmmmmmmm cooooooooook sevındım allahıma sukur gözün aydın cok duygulandımmm arkadaslar lutfen deneyın bunlar dogru bende onunla kaldım ofya ınsallah tamamına erer veren allah ben vesıle oduysam ne mutlu canım benım ayyyy duramıyorumm uffff valla ne yazacam kızlaaaaaar duyun hepınız buraya bayram var hayıta devam tey tey tey[/QUO
sen vesile oldun tabi ben duyduğum kürlerin sonuna gelmiştimki senin yazını okudum umut oldun bana ki diodumki eşime bu ay tüplere baktırcam sende testini yenile alllahsenden razı olsun gül kokulu bebişimizi önce allaha sonra sana borcluyuz bakalım gelicek olan isranur'MU yoksa yusuf asaf'MI eli ayağı düzgün olsunda sorun değil biraz önce dr. döndük 48 saatin snrasında 800 olması gerekiomus 40 saatiin sonunda kan değerim 758 cıktı dr.sağlıklı bi gebelik dedi inşalllahhhh böyle dewam eder şimdi benim cewremdekilerede umut oldun ben seni anlatmıstım sizde kullanın diodum sen yap bi diolardı simdi hamile olduğumu duyan beni arıo kür için:))) allahım güzel rabbim herkese bu duyguyu tattırsınnnnnnnnn aminnnnnnnnnn
allah tamamına erdirsin..kucağınada al işallah ..darısı bizlere tm isteyenlere ..
yasasııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn balımmmmmmmmmmmmmmm cooooooooook sevındım allahıma sukur gözün aydın cok duygulandımmm arkadaslar lutfen deneyın bunlar dogru bende onunla kaldım ofya ınsallah tamamına erer veren allah ben vesıle oduysam ne mutlu canım benım ayyyy duramıyorumm uffff valla ne yazacam kızlaaaaaar duyun hepınız buraya bayram var hayıta devam tey tey tey
bide ne var biliomusun güzel rabbim onu bana doğum gününde hediye olarak gönderdi gül kokulu nasıl bi lütüftür bayram yüzünden hiçbir eczane acık değildi arifeden önce annemi rahatsızlığından dolayı hastaneye yatırmıstık ve hastaneden dönüşümde evimin karsısındaki eczane acıksa alcam demiştim kendi kendime ve acıktı aldım yaptım ve şükürler olsun hayatımda hiç unutamıcağım bi doğum günü hediyesi aldım allahım sana cook şükür bin şükürrrrrrr
yasasııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn balımmmmmmmmmmmmmmm cooooooooook sevındım allahıma sukur gözün aydın cok duygulandımmm arkadaslar lutfen deneyın bunlar dogru bende onunla kaldım ofya ınsallah tamamına erer veren allah ben vesıle oduysam ne mutlu canım benım ayyyy duramıyorumm uffff valla ne yazacam kızlaaaaaar duyun hepınız buraya bayram var hayıta devam tey tey tey[/QUO
sen vesile oldun tabi ben duyduğum kürlerin sonuna gelmiştimki senin yazını okudum umut oldun bana ki diodumki eşime bu ay tüplere baktırcam sende testini yenile alllahsenden razı olsun gül kokulu bebişimizi önce allaha sonra sana borcluyuz bakalım gelicek olan isranur'MU yoksa yusuf asaf'MI eli ayağı düzgün olsunda sorun değil biraz önce dr. döndük 48 saatin snrasında 800 olması gerekiomus 40 saatiin sonunda kan değerim 758 cıktı dr.sağlıklı bi gebelik dedi inşalllahhhh böyle dewam eder şimdi benim cewremdekilerede umut oldun ben seni anlatmıstım sizde kullanın diodum sen yap bi diolardı simdi hamile olduğumu duyan beni arıo kür için:))) allahım güzel rabbim herkese bu duyguyu tattırsınnnnnnnnn aminnnnnnnnnn
canım benım ınsallah saglıklı bebıs olur ınsallah hemen anneme soyledım oda sevındı yerım sızı bende ınternet teyzesi oldum yasasın darısı dıger arkadaslarıma hepınıze mubarek aylarda cok dua ettım kendı yakınım gıbı benımsedım hepınızı allahım kımsenın kucagını bos bırakmasın hadı bakalım sıradakı ısranurlar yusuf asaflar ayseler fatmalar gelin bakalım piti piti
canım hayırlı uğurlu olsun inşallah, sağlıkla büyüt bebeğini karnındaAllah nazardan korusun ikinizide, ne kadar güzel sevinmişsin , inşallah bizlerde böyle güzel duyguları yaşarız hayırlı zamanlarda tatlım.
senin hamile kalmadan önceki sorunun neydi canım anlatırmısın? kist, pco, düzensizlik, vs bişeyler varmıydı? Birde sadece hayıt suyu mu içtin, onun yanında başka bişey yaptınmı ekstra olarak?
canım benım ınsallah saglıklı bebıs olur ınsallah hemen anneme soyledım oda sevındı yerım sızı bende ınternet teyzesi oldum yasasın darısı dıger arkadaslarıma hepınıze mubarek aylarda cok dua ettım kendı yakınım gıbı benımsedım hepınızı allahım kımsenın kucagını bos bırakmasın hadı bakalım sıradakı ısranurlar yusuf asaflar ayseler fatmalar gelin bakalım piti piti
sağolasın canım benim sen burda paylasmasaydın ben duymazdım bunu allah razı olsun senden ve hala ağlıo olurdum bizim yüzümüzü güldürdün allahta sennn yüzünü güldürsün rabbim vesile oldun herkese ben inanıyorum herkes hamiş kalacakkkkk