9 seneden sonra nasılmı hamile kaldım buyrun anlatayım

Çok üzüldüm canım.. Allah yardımcın olsun. İnşallah yanılıyordur doktor. Neler okuyoruz burada.

Çok üzüldüm canım.. Allah yardımcın olsun. İnşallah yanılıyordur doktor. Neler okuyoruz burada.

sağolasın canım düşen değer yükselirmi acaba bi dr 6 haftalığa kadar beta hcg kafa karıstırır en güzeli ultrasyon demişti ilk muaynede keseyi görfdük aslında minicik bişeyin olduğunu 2. muaynede kesin bişeyin söyleceğini söylemişti 2,dr farklıydı ve hiç biyerde göremediğini söyledi delirdim sok oldum resmen yarrın baska dr. gitcez oda kese gözükmeden asla kürtajın yapılmamasını istedi

ne diyosun gulsahcım ya elım ayagım titriyor offf bu ne bıcım bısey ya alahım sen buyuksun sen koru ben sevınırken neer olmus valaha kalbım cıkacak canım benımde kese sonradan bebekte sonradan gozukmustu lutfen tek doktorla kalma baska ıyı bır doktora gıt ne sacmalıyo ya ufff kafayı yıyecem sakın olalım baska bır doktora gıt banada dıs gebeık falan sacmalamıslardı ozele gıttım suan aynı seyerı tekrar yasadım sankı sonra bebekte gozuktu kesede yınede hakkında hayırısı bızı habersız bırakma gecmıs olsun

Gülşah ben de gülkokuluya katılıyorum. Başka doktorada görün. İnşallah birşey yoktur.

inşallah lütfen dua edin gelişmeleri yazarım burdan size 3 gündür netten arastırmadığım yer kalmadı zaten

canım ben de aynı durumdayım hamileyim diye havalara uçtum değerim 2800 e kadar çıktı fakat kese görünmedi. bu değerlerde ilaç tedavisi yapılabilir daha fazla zaman kaybetmeyelim yoksa kürtaj dedi doktor tamam dedik iğne vurdular fakar değer düşmedi cumartesi 5000 e çıktı gün aşrı ölçülesek değerim yarın ben de kontrole gideceğim. Allahım bir daha yaşatmasın...

ayy canm benım cok uzuldum nasıl oldugunu tahmın edebılıyorum..ama suna ınan rabbım herseyı bır yoluna koymustur soyle dusun bu cocuk senın ıcın hayırlı degılmıs dıye dusun ya özurlu olsaydı yada hayırsız bır evlat olsaydı boyle duusunerek tesellı bul rabbım ınsallah bır daha nasıp eder unutma rabbım hıcbır kuluna tasıyamacagı yuku vermezmıs..dusun bızım senden cok daha az hamıle kalma sansımız dua ettı hamıle kalabıldın ben suna canı gonulden ınanıyorumkı sen tekrar hamıle kalacaksın evladını kucagına alacaksın tabı once rabbımın ıznıyle lutfen kendıne cok ii bak allaha emanet ol

inşallah lütfen dua edin gelişmeleri yazarım burdan size 3 gündür netten arastırmadığım yer kalmadı zaten

gulsahcım ne olur umudunuda kesme baska doktorlarada gıt arkadaslarn dedıgı gıbı ama ınsallah ii sonuclar gelır..dualarımız senınle canm

gül kokulu kaç haftalıktı kese göründüğünde ve değerin kaçtı hatırlıyormusun?

gülsahcım nasılsınız ıyısınızdır umarım habersız bırakma benı benım hamılelık testınden cok sonra kese bayabı sonra bebek gozuktu hatta ultrasonda gorunmeyınce hemen laf oldu olsa gozukurdu cocuk falan yok dedıler moralımı bozdular cocuk ta gozuktu kesede allah gozlerıne soka soka cıkardı sonra kanamam oldu 8 ay sırt ustu yattım sagımdan soluma donmedım felcı gıbı ve 1770 gr elım kadar bır bebek geldı pamukların ustunde uyudu allahın vermeye gonlu olsun yeterkı sımdı cok saglıklı ve ıkı yasnda hakkında hayırlısı uzulme kaybetsen bıle tekrar olur uzulme valla canım sıkıldı sıgara sıgara cınlerım tepemde kocamda 15 gun yok senden ıyı haber beklıyorum vede ınsallah duyacam ısanur gelır ınsallah

gül kokulu kaç haftalıktı kese göründüğünde ve değerin kaçtı hatırlıyormusun?

zaten adetım 10 gun gecmıstı yanı 40 gun ordan gıttım gozukmedı 10 gun sonra gel dedıer tabı nezaman hamıle kaldıgımı bılemem tahmını bır bucuk aydan bıraz fazlaydı artık bebekte kucuk yapılıydı ondanmı sonunda gozuktu

Bende çok meraklandım. Sabah beri bakıyorum ama gelmemiş Gülşah. İnşallah herşey yolundadır. Bebeğide iyidir.

merhaba arkadaslar salı günü kürtaj oldum bugün işe basladım daha kahvaltımı etmeden yazayım dedimsonucta kürtaj oldum moralller sıfır ağrım var bebeğim cennnete gitti orda karsılıcak annnesini inşallah

merhaba gülşah, bu başlığı 2 gün önce keşfettim. baştan sona sanki yaşadım sevincini de üzüntünü de. Allah sabır versin. bebeğim cennete gitti demişsin ya, içim buruldu. ben tam 6 kez tüp tedavisi gördüm herseferinde 20 küsur embriolarımız oldu, ama bana tutunamadan gittiler cennete bebeklerim. onlarda bile çok üzüldüm, anlıyorum kaybının verdiği acıyı. ama şöle düşün en azından hamile kalabiliyorsun. bir süre sonra yeniden deneyeceksin, unutacaksın bugünleri.

selam kızlar, ben de burda okuduklarım üzerine dün hayıt suyu aldım. dün akşam ve bu sabah içtim ilk kez. umarım işe yarar. defalarca tüp tedavisi gördüm, ama olmadı. bilinen hiçbir sıkıntı yok ne bende ne eşimde. sadece son 2 denememde pko görüntüsü var denildi. ama düzenlidir adetler. yani 1 yıl öncesine kadar çok düzenliydi. tedavilerdeki ilaç yüklemelerinden sonra bu aralara 40 günde anca oluyor. bugün 37. gün hala tık yok. umarım hayıt işe yarar.

Rabbim sana ve eşine sabır versin arkadaşım..çok üzüldüm yazını görünce yazmak istedim Rabbim tekrardan nasip etsin sana ve bizlerede inşlhh

yazını okudum canım gerçekten çokşeyler yaşamıssın.rabbim kızına hayırlı sağlıklı uzun ömür versin.bende 3 bitti 4 yılıma giriryorum evliliğim. bende yapmadığım kalamdı 3 kere tüp denedik hiçbiri olmadı benim tüplerde sorun var dediler ve en son lapa.ameliyatımı oldum ve tüpleri açtılar. ama gelen giden yok. bende buaralara bitkisel bişeler deenmek yapıyorum; senin yazını görünce acaba denesem mi dedim hayıt çünkü adetlerim 30-32-33 günleri arasında olur hep.Rabbim banada nasip eder inşlhh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…