Çok üzüldüm canım..Allah yardımcın olsun. İnşallah yanılıyordur doktor. Neler okuyoruz burada.
dün aldığım haberle resmen yıkıldım ilk gebelik testim 400 2, kan tahlilim 758 dünkü kan 622 dr.keseyide hiçbiryede görmediğini söyledi pts. kadar beklememi düşmesse pts.kürtaj snr takip dış gebelik varsa ameliyat olacakmısım cok kötüyüm kızlar dünyam basıma yıkıldıııııı remen
ne diyosun gulsahcım ya elım ayagım titriyor offf bu ne bıcım bısey ya alahım sen buyuksun sen koru ben sevınırken neer olmus valaha kalbım cıkacak canım benımde kese sonradan bebekte sonradan gozukmustu lutfen tek doktorla kalma baska ıyı bır doktora gıt ne sacmalıyo ya ufff kafayı yıyecem sakın olalım baska bır doktora gıt banada dıs gebeık falan sacmalamıslardı ozele gıttım suan aynı seyerı tekrar yasadım sankı sonra bebekte gozuktu kesede yınede hakkında hayırısı bızı habersız bırakma gecmıs olsun[/QUOTewet gülkokulu malesef zaten gittiğim yer özel hastaneydi şimdi eşim bi dr. arastırdı adam devlet hsr.calıso fakat yarın muaynanesine gitcez sorma canımı cok sıktı bu dr.eşimin arastırdığı dr. kesinlikle kürtaja karsı su durumda bilemedim yarın dr. gitcem lütfen dua edin cok ihtiyacım war cuma gününden beri işe gitmiorum ewde bekliorum bi çare tek sewindirici yanı kanamam falan yok
Gülşah ben de gülkokuluya katılıyorum. Başka doktorada görün. İnşallah birşey yoktur.
inşallah lütfen dua edin gelişmeleri yazarım burdan size 3 gündür netten arastırmadığım yer kalmadı zaten
dün aldığım haberle resmen yıkıldım ilk gebelik testim 400 2, kan tahlilim 758 dünkü kan 622 dr.keseyide hiçbiryede görmediğini söyledi pts. kadar beklememi düşmesse pts.kürtaj snr takip dış gebelik varsa ameliyat olacakmısım cok kötüyüm kızlar dünyam basıma yıkıldıııııı remen
inşallah lütfen dua edin gelişmeleri yazarım burdan size 3 gündür netten arastırmadığım yer kalmadı zaten
ne diyosun gulsahcım ya elım ayagım titriyor offf bu ne bıcım bısey ya alahım sen buyuksun sen koru ben sevınırken neer olmus valaha kalbım cıkacak canım benımde kese sonradan bebekte sonradan gozukmustu lutfen tek doktorla kalma baska ıyı bır doktora gıt ne sacmalıyo ya ufff kafayı yıyecem sakın olalım baska bır doktora gıt banada dıs gebeık falan sacmalamıslardı ozele gıttım suan aynı seyerı tekrar yasadım sankı sonra bebekte gozuktu kesede yınede hakkında hayırısı bızı habersız bırakma gecmıs olsun
gül kokulu kaç haftalıktı kese göründüğünde ve değerin kaçtı hatırlıyormusun?
merhaba arkadaslar salı günü kürtaj oldum bugün işe basladım daha kahvaltımı etmeden yazayım dedimsonucta kürtaj oldum moralller sıfır ağrım var bebeğim cennnete gitti orda karsılıcak annnesini inşallah
merhaba arkadaslar salı günü kürtaj oldum bugün işe basladım daha kahvaltımı etmeden yazayım dedimsonucta kürtaj oldum moralller sıfır ağrım var bebeğim cennnete gitti orda karsılıcak annnesini inşallah