canım ankaralıymıssın bende ankarada ıken oldu bebısım forum ankaramıydı gordıyonmuydu ordakı aktardan almıstım bılge hastanesıne gııyrdum orda mıne hanım var cok ıyıbır doktor erken dogum oldugu ıcın bebıs zekai tahirde oldu orda bebek kurtuldu ben 2 gün yogun bakımda kaldım orda olen 2. kadın lacaktın dediler allahtan hüseyin yesilyurtmuydu o kurtardı benı atonı oldum yanı rahmımı patlattılar oysa sezeryan olmam gerektıgını soylemıstım stajer doktorlar ınanmadılar krktugumu sandılar benım catım dar cocuk kanala gıremıyor onu ben kan kaybından bayılınca anladılar acıl sezeyan kadır gecesınde dogurdum kızımı dr onun hurmtıne kurtuldun dedı ve beklıyoruz kanama durmazsa rahmını alacaz dedı ya kızımı kaybetseydım rahmım alınsaydı artık sızın gıbı umudumda olmayacaktı oyuzden allah hayırlısısnı versınhayıt hapı kullanıyorum, agnucaston. bu da suyunun yerine geçer mi. yanında gulukafaj içiyorum. adetimde gecikti bunnlaın etkisi olmuşmudur. yine kist olmasından korkuyorum.geçen ay söktürücü kullanmıştım. arı sütüde alıcam
canım bende hayıtı ıcınce adet gunlerım degıstı hep gerı atmaya basladı ısını bılır sen devam et kıstıde takma ben hamıeyken 5 cm kıstım vardı bebıs erıtıyor onu ıcerde hamıle kalmana engel degıl ama ben kıst ıcın dogum kontrol hapı ıcılmesını tavsıye etmem doktor bunu ıcıp bırakırsan 1 sene sonra ancak olur dedı gercektende ılk bebısten once kullanmıstım bıraktı 9 ay sonra oldu dustu kıst ıcın ben aktara kedi hindı löbet sekerı fındık karısımı hazırlattırıyorum hem ıltıhaba hem kıste hem yumurtalıklara ıyı gelıyor her aktar hazırlar sabah aksam tok 1 tatlı kasıgı ıc ya arkadasım 9 sene olmayınca bende lokman hekıme oldum dene gorursun ben kuculdumu dıye ultrasona gırmıstım doktor sende kıst yok dedı sasırdım ozamanan berı kullanıyorum daha formuller var sımdılık bunları deneyelım sonucta zararlı seyler degıl aman ben neler yapmadımkı hacı bayrama bıle gıttım annem umıdı kestı senı seda sayana goturecem dedi artık gülüp gecıyordum ne yapıyım ben kabullendım o kendısı geldı süt de yumurtaları buyutuyor ne klomen ne prengnly hic birirnin faydası olmadı hersey allah ızın verınce canım ınanın unutun unutunca oluyor tabı demesı kolay ama ne yapalım
gulkokulu cevapların için teşekkürler.ben diyarbakırda yaşıyorum . ailem ankarada sık sık yanlarına gidiyorum. 3 tüp denemem oldu. bunlardan 2 si ankarada biri genart ta diğeri güven hastanesinde. ikiside negatif sonuçlandı. hep 5 yumurta oluşuyor. 2 si dölleniyor onlarda 2. ve 3. kalitede oluyordu. bir denemde diyarbakırda olmuştu.evimiz de rahat eder düşüncesiyle karar vermitik ama yanlış seçimmiş. keşke istanbulda yapsaymışız. o zamanda fazla doz ilaç kullanıldığında yumurta çabuk büyümüştü toplandıktan sonra döllenme bile olmamıştı. Biliyorum herşey Allahtan, kısmetse olurdiyorum. ondan sonra birdaha denemeyecem dedim. ama olmuyor işte kayıtsız kalamıyorsun sen istemesen de bi bakıyorsun ki yine en iyi merkez nerdedir diye okumaya bile başlamışım. şimdi yine para biriktiriyorum. umarım bu son olur. kısmetse Allah izin verirse Ağustos eylül gibi düşünüyorum. 1 aydır agnucaston ve gulukofaj kullanıyorum. 2 aydırda söktürücülerle adet olduğumdan korkum yine mi acaba kist oldum dedim. benim sanırım yumurtada kist oluyor ,geçen ay doktorum yumurtan olmuş ama kiste dönüşmüş dedi. Allahım çabucak sağlıklı hayırlı bir evlat versin artık. bende 9 yıllık evliyim. 4.5 yıldır bebek peşinde koşturuyorum. senin yaptıklarını ben de yaptım. bebeği kafadan atmak çok zor. her gece yatmadan inşallah hamile kalırım diyerek uykuya dalıyorum. sabah kalkınca da kısmetse inşallah olur diyerek uyanıyorum. çevremde hamileler doğum yapanlar çookk ve bende çok sıkıldım . onlarla görüşmemek için elimden geleni yapıyorum. doğum yapan arkadaşlara hastaneye kadar gidiyorum. salak gibiyim. gitmesem yanlış anlaşılır diyorum. onlarda garip bir şekilde bana yaklaşıp kanki oluyolar. daha bir sinir oluyorum. yaşım 35 artık bebiş biran önce gelsin istiyorum. hayıtın suyu yerine ilacı olan agnucaston kullanıyorum aynı etkiyi yaparmı. bi de arı sütü kapsulüde alayım. polen arı sütü bal 3 lüsü kullanmıştım .bide sadece sütünü kullanayım.
Sürekli bebek istememize ragmen bebegimiz olmuyordu gezmedigim doktor icmedigim ilaç yapmadıgım kocakarı ilacı kalmamıstı hatta annem artık seda sayana gidecem diyordu üstelik cevrenin olmuyormu sizmi itemiyorsunuz falancanın kızı ilk geceden hamile kalmıs hocayamı gitsen allahım artık cıldırmıstım hamile görünce aglıyordum birinin bebegi olsa kucagıma alsam aman nazar degdirecegimi mi düsünürler almasan kıskandı mı diyecekler artık psikolojim bozuldu üstelik hangi doktora gittiysem sebepsiz infertilite diyordu yani esimde bende sorun yok ama kafaya taktıgım ıicin olmuyormus neyse esimin is sebebiyle sehir degistirdik ben gezdim tozdum artık tamamen olmayacagını kabullendim ümidimi kestim sonra bir alıverıs merkezine gitmistik bebek kıyafetlerını görünce bir aktara gittim durumu anlattım oda mecit efendi hayıt suyu diye bir sisenin icinde aromatık bı su gösterdi ayrıyeten yanında arısütü poleni kapsülü kullanacakmısım bunu kullananların ikizi oldu dedi inanmadim esnaf iste dedim cıktım ama bide bana sorun aklım sisede kaldı ertesi gün dayanamadım aman neler icmedinki onuda al dedim tabi ümidim yoktu o arada fulsac diye cok hafıf bir rahatlatıcı antideprasan alıyomum size yemin ederim sise yarıya gelmeden hamile kaldım üc ay iceceksin demisti aynı sekılde iki kiseye daha önerdim onlarda hamile kaldı rabbime sükürler olsun melek gibi bir kızım oldu 2 yasında arastırdım hayıt kadınlara özel bir bitki simdi nezaman cocugu olmayan birini görsem hemen kgıt kalem yazıyorum veriyorum doktor oldum sanki recete yazar gibi tık tık sasırıyorlar allahım kimsenin kucagını bos koymasın bunun acısını ben bılırım daha coook recetelerım var simdilik bunu deneyin derim insallah olur bide olacak olmayacak diye düsünmeyin rahat olun bakın piti piti nasıl gelir size kuzucuklar tabiki veren allhım onlar vesile
Polikistik Over Sendromu Bitkisel Tedavi Seti, Bitkisel Polikistik Over Sendromu Bitkisel Tedavi Seti Satn Al, ifa Market
arkadaşlar benim polikistikover sendromum var ve ilaç içmeden adet olamıyorum.nisan ayında tüp bebek yaptırdık ama olmadı
yumurta gelişimim iyiydi 16 tane yumurtam toplandı 2 si transfer edildi.
şimdi bitkisel bişeyler denemek istiyorum sizce bu yukardaki linkteki ürünleri kullansam mı.güvenilir midir
sitede danıştım gebe kalmak için uygun olduğunu söylediler.kafam çok karışık yardım please
yada aktardan kedi hindi lobet sekerı fındık bunları cektır sabah aksam tok 1 tatlı kasıgı ıc benım 4.5 cm kıstımı erıttı ben dogum k.hapı kullanmıyorum dr hamıle kalmanı gecıktırır dedi bırakınca yanı uzun sure etkısı devam edıyrmus hayırlısı canım opuyorum senı uzulme allah cektıklerımızın mukafatını verırcanım sıselerdekı hayıt suyu daha dogal bence kapsul bıraz kımyasala gırıyor ıstersen onu dene yinede sen bılırsın bıde o markayı ben hıc duymadım sana hangısı mantıklı gelıyorsa onu uygula fıyat olarak sıse hayıtsuyu daha uygun umarım en kısa zamanda bebısını kucaklarsın bıde canım kıst ıcın sogan suyu ıyı gelıyor adetı cogaltıyor erken menapoza gırenler bıle ıcıyor bendede kıst var ama yınede 3 kere hamıle kaldım ya sogan kurunu dene normal bır soganı 4 böl klorsuz suda 2 su bardagı 5 dk kaynat sabah aksam yemekten once ıc 15 gun uygula adetın bıttıkten 1 hafta sonra yanı tekrar yumurta olustugu zaman
canım ben de içtim hayıt tohumu çayı ,ama benim o ay çikolata kistim 2 cm den 7 cm oldu ,ben hayıta bağladım bunu,ama bi etkisi var mı bilmiyorum
merhaba arkadaşlar ben 23 yaşımdayım 4 yıldır polikistikover sendromu var ilk 3 yıl diane35 kullandım ve nerdeyse 9 kilo aldım kilo vermeye çabaladığım halde geçen yıl doktorumu değiştirdim yasmin kullanmya başladım en azından kilo alımım durdu ancak sadece 1 yılda 3 kilo verebildim bazı arkadaşlar GLUKOFEN adlı bir ilaç kullanıp kilo vermiş bendede şeker düşmes oluyor acaba işe yararmı ve ben bekarım çok fazla doğum kontrol hapı kullanırsan hamile kalamazsın evlendiğinde deniyor çevremde korkuyorum açıkçası tecrübe ve bilgilerinizden cevaplar bekliyorum
kızlar nasıl gıdıyr ıcın bakalım uc ay suyunuzu hadı hayırlı haberler sızıerı cok sevıyorum ınsallah ben vesıle olurum vede gunde 700 ıstıgfar edın yarım saatınızı almaz (cok affedıcı olan Rabbınıze istigfar edinkı;gokten bol yagmur ındırsın;size mal ve ogullar ıle yardım etsın sıze bahceler ırmaklar versin) nuh 10 12 veya 4 cuma ustuste ya evvel 1000 kere okunursa allahın ıznıyle cocugu olurmus mubarek aydayız yarın cuma baslayın öpuyorum
süper arkadasım senın adına sevındım devam et hadi hayırlısı,kızlar ben yaklaşık bir aydır hayıt suyu kullanıyorum. yanında arısütü polen de tabi..hamile kalamadım ama önemli değişiklikler oldu tabi..
ben adet olmadan 10 gün öncesinde göğüslerim ağrımaya başlardı..hele son günlerde aşırı olurdu..bu ay hiç ağrımadı..bir de ben yumurta takibi yaptırdım 3 aydır..bu 3. ayımdı..olmadı ama en azından çatlatma iğnesinden sonraki şiddetli bel ve kasık ağrılarımın hiçbiri olmadı..ben şimdiden faydasını gördüm..inşallah hamile de kkalırımm...
kararlıyım ama 3 ay kullanıcam inşallah..bu ay doktora gitmiyecem..zaten adres aşılama artık..bayram da giriyor araya..bu ay tedavisiz deneyeceğim..
allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun
slm gülkokulu bendede pko rahatsizligi var fakat tedavi gordum klimen+catlama ignesi ve gecen yil hamile kalmistim fakat erken dogum oldu ve bebegim 16 gun yasadi 6 yillik evliyim bebek ozlemiyle resmen tutuşuyorum bu hafta tam 1 sene oldu kizimi kaybedeli( yaklaşik 6 aydir doktora gidiyorum farkli bir doktora oda ayni tedaviyi uyguladi fakat sonuç olumsuz ( yazmiş olduğun urunleri denemek istiyorum inşallah bende şifa bulanlardan olurum .senden ricam hayit suyunu buldum internet üzerinden fakat ari polen kapsülü hangisi? sitenin linkini veriyorum kontrol edermisiniz hangisi sizin kullandiğiniz.BAL VE ARI RNLER, Bitkisel BAL VE ARI RNLER rnleri, ifal Bitkiler Marketi canım reklam olmasın aksu vital marka arı sutu kapsülu farketmez arı sütü olsun da marka onemlı degıl normal aktarlardada oluyor ıyı bır markayaı sec canım klmenı falan bende cok kullandım olmadı zamanı gelınce olur bı tane olmusya ozaman kesın olur olmasa basında olmazdı unutmaya calıs olmaz diyincede olmuyor
arı sütü kapsulumü yoksa bu kavonazda olanlar mı ben anlamdım bende hemen denicem:26: