35 yaşındayım adetlerim düzenli fakat 1,5 yıldır olmuyor nasıl kullanıldığını yazarsanız sevirim hemen uygulamaya başalarım
canım olabılır demekkı tesir ediyor iltihabın varsa onuda sokebilir kimbilir belkiiiiideeeee hayırlısıkürü uygulayıp hamiş kalan varmı yada herkes hala kullanıyomu ben cok heycanlıyım nasıl gidiyor hayıtı içtikten snr hı gülkokulu bu arada bende bi kasık ağrıs batmalar arada ama gecioyo 15 20 snye falan sürüyo.bide cok rahatlatıyo uykum gelio içtikten snr.normalmi bunlar
meraba kızlar...Ben 20 haziranda görmüştüm bu topiği,msj yazmıstım hatta nasıl kullanılıyo diye her ne kadar mesajıma cevap alamasam da23ünde başladım kullanmaya yani yaklaşık 25 gündür falan kullanıyorum ama ben her gece 1 kere kullandım açıkcası,şimdi farkettim ki burda hergün 2 kere yazılmış.ve SAT ım 18 hazirandı BAT olarak da 19 temmuzu bekliyorum.Açıkcası
son 2 güne kadar hiç dinlemiyodum kendimi,söz verdiğim gibi umursamaz davranıyodum.Bi de Fransadaydım 4 gün öncesine kadar,o telaş içinde aklım adetimde falan değildi ama şimdi yine düşünüp durmaya başladım malesef.Yine saçma sapan belirtiler bulmaya başladım vücudumda ama inşallah bu defa şu hayıt suyunun da vesilesiyle Rabbim umutlarımı boşa çıkarmaz.Bu bitki herkesin umudu ve mucizesi olsun inşallah.Adet olursam ya da olmazsam buraya yazıcam.Bana dua edin nolur.
canım olabılır demekkı tesir ediyor iltihabın varsa onuda sokebilir kimbilir belkiiiiideeeee hayırlısı
inşallah canım ya bakalım hayırlısı geri sayım basladı:))
kıslar bende kullansammı acaba çok merak ettim.neyse aktar görürsem alayım bari evde dursun:)
Merhaba arkadaşlar :) bende aranıza yeni katılanlardanım. 4 yıllık evliyim, 1,5 yıldır bebek düşünüyoruz ama olmadıeşimde bir problem yok şükür bende de bulamadılar, zamanı var demek ki diyorum ama beklemesi de çok zor. Uzun süredir forumları takip ediyorum birçok bilgi okudum ve uyguladım. arı sütü polen-çörekotu tarçın bal- soğan suyu vs. yaptım hep. 6 ay klomen kullandım. doktorlar tüp bebek merkezine yönlendirdi bende hemen gitmek istemedim açıkcası. yine ne yapsam diye aranırken konu başlığı gözüme takıldı . umarım bu da bir vesiledir. gülkokulu arkadaşım bu hayıt suyunu başlamanın bir zamanı var mı? Mesela adetliyken gibi. Birde içerken hamile kalınsa bir etkisi olur mu? birde ben arı sütünü küçük şişede alıyordum ince tahta kaşığıyla yarım nohut büyüklüğünde yemeiştim aynısı nı yesem olur herhalde tekrar. sanırım çok soru sordum ama hep bir umut işte burdaki herkes birbirini çok iyi anlıyor iyiki varsınız....
canım nezaman ıstersen basla bende hamıle kalınca bıraktım bısey olmadı ben arısutu tabletı ıcıyordum vıtal markaydı zannedersem ılac gıbı beyaz bır kapsuldu 30 tl ye almıstım 2 sene once ben yaptıgımı yazdım sen bılırsın sımdı cok o markada ısrar dersem reklam falan derler baskasıda olur sen bılırsın canım hangısı sana uygun gelırse
yarım caybardagı hayıt suyunun uzerini su ıle tamamla sabah aksam 3 ay ic canım allah sifa versin
gülkokulu adet oldum(((bide hemde dün niyetliydim aksamın 5'inde hersey allahtan diyip geçtim.benim adetlerim hep yoğun gecer buayki tek fark ilk günden itibaren bi söküş var normalde 2.bilemedin 3.gününe kadar damla damla süründürür sonra tam gaz 8 gün sürerdi bakalım umudumuz diğer aya
canım hic üzülme canın saglsun kendını onumuzdekı ay falan diye sartlandırma 3 ay ıcersın 5 ay snra lur belkı kendiliginden olur allahım verecek bunlar vesıle
doğru söylüyosun canım ya napalım kader kısmet canı ne zaman istiosa ozaman gelsin ben hep beklerim onu
canım bende hayıtı ıcınce adet gunlerım degıstı hep gerı atmaya basladı ısını bılır sen devam et kıstıde takma ben hamıeyken 5 cm kıstım vardı bebıs erıtıyor onu ıcerde hamıle kalmana engel degıl ama ben kıst ıcın dogum kontrol hapı ıcılmesını tavsıye etmem doktor bunu ıcıp bırakırsan 1 sene sonra ancak olur dedı gercektende ılk bebısten once kullanmıstım bıraktı 9 ay sonra oldu dustu kıst ıcın ben aktara kedi hindı löbet sekerı fındık karısımı hazırlattırıyorum hem ıltıhaba hem kıste hem yumurtalıklara ıyı gelıyor her aktar hazırlar sabah aksam tok 1 tatlı kasıgı ıc ya arkadasım 9 sene olmayınca bende lokman hekıme oldum dene gorursun ben kuculdumu dıye ultrasona gırmıstım doktor sende kıst yok dedı sasırdım ozamanan berı kullanıyorum daha formuller var sımdılık bunları deneyelım sonucta zararlı seyler degıl aman ben neler yapmadımkı hacı bayrama bıle gıttım annem umıdı kestı senı seda sayana goturecem dedi artık gülüp gecıyordum ne yapıyım ben kabullendım o kendısı geldı süt de yumurtaları buyutuyor ne klomen ne prengnly hic birirnin faydası olmadı hersey allah ızın verınce canım ınanın unutun unutunca oluyor tabı demesı kolay ama ne yapalımhayıt hapı kullanıyorum, agnucaston. bu da suyunun yerine geçer mi. yanında gulukafaj içiyorum. adetimde gecikti bunnlaın etkisi olmuşmudur. yine kist olmasından korkuyorum.geçen ay söktürücü kullanmıştım. arı sütüde alıcam