9 seneden sonra nasılmı hamile kaldım buyrun anlatayım

sağolasın canım benim sen burda paylasmasaydın ben duymazdım bunu allah razı olsun senden ve hala ağlıo olurdum bizim yüzümüzü güldürdün allahta sennn yüzünü güldürsün rabbim vesile oldun herkese ben inanıyorum herkes hamiş kalacakkkkk

ozel mesajlara kaptmissin
maalesef yazamadim
hayit suyunu iyice bi anlatirmisin
neydi nasildi
birde maydonoz kuru her gun tazmi hazirlanio....

sağolasın canım. allahım biranönce herkese nasip etsin.sende kullan merak etme olucak cünkü hayıt suyu tüm pürüzleri yokeden dengeleyen bütün hormonlara etkisi olan bişey internettende arastırdım ben. buarada canım hiç bir sorunumuz yoktu ne eşimin ne benim hatta en ufak kistim bile ama sadece tüplere baktırmamıstım onuda bu ay baktıracaktım bi kere ilaçla tedavi olduğumda kist olustu oda kendiliğinden gecti 1 kilo süte 1 maydonuz atıp kaynattıp sonra belime carsaf sarıp 5 10 dkk oturdum buharına ardından hemenilişki sabahına duş...ama bunu 2-3 kere yapan war ben ovuluyasyon tarihimde 1 kere yaptım sadece hayıt suyunu hiç bırakmadan 1 ay komple içtim 2.ay adetime 1 hafta kala içmedim içemedim ve şişe bitmeden hamile kaldım teşekkürler gül kokulu iyiki bizimle paylaşmısın normalde bitkisel kürlerle aram iidir hatta hepsini duyduklarımı buzamana kadar sıraya sokup yaptım fakat bunu hiçç duymamıstım taki gülkokulu paylasana dek hadi herkes yazsın forum sebebli sebebsiz kısırlıkta dewrim görsün:)))))bu arada ben 1,5 senedir herduyudğumu yaptım hiç korunmadım hayıtla hamiş kaldım

canım bu heycanını gördükce tüylerim diken diken oluyor eniste beyede selamlar tebrik ediyorum cok dikkat et kendine bol bol süt ıc meyve ye canım yegenime iyi bak bide söyle as faan er ne biliyim olmadık sey ıste tadını cıkar öpt

canım bu heycanını gördükce tüylerim diken diken oluyor eniste beyede selamlar tebrik ediyorum cok dikkat et kendine bol bol süt ıc meyve ye canım yegenime iyi bak bide söyle as faan er ne biliyim olmadık sey ıste tadını cıkar öpt

bakarım bakarım teyzesi gelsin biraz büyüsün poposuna vura vura sevcem onu sorcam derdi neymiş bukadar bekletmiş ayyyyyyy 8 ay nasıl geccek:)) bu arada evet yememe içmeme daha dikkat ediyorum bol proteim ve omega 3 ağırlıklı beslenmeye calısıyorum canım benim mandalina aşerdim bulamadılaarrrrr beceriksizler :KK43:((((((((

merhaba kızlarrr nasılsınız bakalımm bende sabırla hamiş olmayı bekleyen gözü yollarda bı anne adayıyımm

Selam gülkokulu,
Kendimi yine toparladım. Tekrar savaşmak için hazırım. Kanamalar, ilaçlar bitti. Tekrar bugün hayıt suyuna başladım. İnşallah bu sefer düşürmem.
Gülşah8435 hayırlı uğurlu olsun. Gözün aydın. İnşallah sağsalim kucağına alırsın.:KK54:

merhaba kızlar. yazdıklarınızı baştan sona okudum heyecan içinde:) bir de hamile olanları okuyunca çok heyecanlandım ben de kullanacağım bu hayıt suyunu inşallah faydası olur. ben de 4 senelik evliyim ve yaklaşık 2 senedir bebek istiyoruz, klomen kullanıyorum 2. kez. bir de hayıt suyunu deneyeyim, kaybedeceğim birşey yok..inşallah herkes hayırlı haberler verir.

bakarım bakarım teyzesi gelsin biraz büyüsün poposuna vura vura sevcem onu sorcam derdi neymiş bukadar bekletmiş ayyyyyyy 8 ay nasıl geccek:)) bu arada evet yememe içmeme daha dikkat ediyorum bol proteim ve omega 3 ağırlıklı beslenmeye calısıyorum canım benim mandalina aşerdim bulamadılaarrrrr beceriksizler :KK43:((((((((

mandalinaysa isranur hanım tesrif edecek hayırsılı saglıklı olsun farketmez bizide unutma hamıs kadım diye yine yaz öpt

mrb gül kokulu ben 4 aylık evliyim hayıt tohumuyla prolaktini düşürdüm fakat fsh 39,3 menopoza yakın 35 yasındayım bu ay gidip hormon testi yapıcaktım fakat 3 gün adetim gecikti hep erken olurdu test yaptım negatif ltf banada bilgi verirmisin senin fsh yüksekmiydi hayıt tohumu fsh yi de düşürürmü bana vereceğin bilgiye o kadar cok ihtiyacım var ki şimdiden tşk edrm

mrb gül kokulu ben 4 aylık evliyim hayıt tohumuyla prolaktini düşürdüm fakat fsh 39,3 menopoza yakın 35 yasındayım bu ay gidip hormon testi yapıcaktım fakat 3 gün adetim gecikti hep erken olurdu test yaptım negatif ltf banada bilgi verirmisin senin fsh yüksekmiydi hayıt tohumu fsh yi de düşürürmü bana vereceğin bilgiye o kadar cok ihtiyacım var ki şimdiden tşk edrm
canım hamıle kalmadan cok once klomen tedavisi görüyordum ozaman yuksek demıslerdı bebekte olmayınca ben umıdı kesmıstım sonra bı olcum falan yapmadım doktora gıtmedım yanı hayıta baslamıstım tamamen bıtırmıstım artık kendı kendıme cabaladım hayıtı ıcınce hamıle kaldım demekkı o dusurdu suyunu bı dene ınsallah olur.

selam gülkokulu,
kendimi yine toparladım. Tekrar savaşmak için hazırım. Kanamalar, ilaçlar bitti. Tekrar bugün hayıt suyuna başladım. Inşallah bu sefer düşürmem.
Gülşah8435 hayırlı uğurlu olsun. Gözün aydın. Inşallah sağsalim kucağına alırsın.:KK54:

sağolasın canım benim.cok geçmiş olsun sanada merak etme bak hersey cok güzel olacak

mandalinaysa isranur hanım tesrif edecek hayırsılı saglıklı olsun farketmez bizide unutma hamıs kadım diye yine yaz öpt

ayyyyyyy deme isranur diosun yani cok heycanlandımmmm.unuturmuyummmmm hiç sebebi aşk-ımın sebebi olmussun hele seni aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK66:)))

arkadaşlar merhaba ben daha öncede söylediğim gibi civanperçemi ve hayıt tohumu içeren karışık bir çay içiyorum. ama içtikten sonra acayip başım ağrıyor ve sanki başımda ödem oluşmuş gibi bir basınç hissediyorum. sizlerde de böyle yan etki yaptı mı? devam edetmek istiyorum ama bir taraftanda kendime zarar vermek istemiyorum.

arkadaşlar merhaba ben daha öncede söylediğim gibi civanperçemi ve hayıt tohumu içeren karışık bir çay içiyorum. ama içtikten sonra acayip başım ağrıyor ve sanki başımda ödem oluşmuş gibi bir basınç hissediyorum. sizlerde de böyle yan etki yaptı mı? devam edetmek istiyorum ama bir taraftanda kendime zarar vermek istemiyorum.

canım ben daha once hamıle kalmak ıcın hayıt suyu ıctım ve kaldım son 2 aydır asırı kanamaı regl oluyordum tekrar basladım bana bısey yapmadı sadece hayıt suyu ıcsene hazır sısede belkı tohum agır olur yada cıvanpercemiyle ıcınce ondan olmustur gecmıs olsun

merhabalar ben de yenı katılanlardanım 28 yasındayım be 4 yıl once yumurta yetmezlıgı teshısı yanı erken menepoz denıldı tabıkı hayatım maf oldu 7 yıl evlı kaldım daha yenı esımden ayrıldım bayagı cokuntuler yasadım ama yenı yenı kendıme gelıyorum ınternette arastırırken karsılastım kadınlar kulubune 2 gundur hep yırumları okuyorum sonra kendı kendıme dedımkı ben bu hastalıgın ustesınden gelcem tabı once rabbım ızın verırse gecen gun nette arastırıken bır doktora denk geldım o da bıtkısel bır ılactan bahsetmıs uye olup doktorla mesajlastım ve ısmını aldım bana su sekılde yazmıs
Yaşınızın genç olması nedeniyle size öncelikle AMH testini yaptırmanızı öneririm. Ayrıca NO ( Nitrik Oksit üretimi olan L arginin ve taurin içerein aslında kalp hstalarının kullandığı fakat içindeki etken maddeler nedeniylede hücre ve dokuların beslenmesini sağlıyarak sizin yumurtalıklarınzada etkili olacak bir ürün khakkında bilgilendirmek isterim. Omega 3 ile birlikte en az 6 ay sonra kullandıktan sonra FSH ınıza baktırın. Olumlu bir gelişme olursa devam edersiniz. NO tamamen bitkisel gıda desteğı niteliğinde olup reçete ile satılmamaktadır. Yurt dışından getiren firma yetkilisinden temin edebilirsiniz. Gene bitkisel ostrojen Sevgi ve sağlıkla kalmanızı dilerim.
Yrd.Doç. Dr. Sevinç Ege
sonra gulkokusu rumuzlu arkadasın ve dıger arkadasların yorumlarını okudum ve bır arakadasın hamıle kaldıgını duydum sımdı tereddutte kaldım doktorunkınrmı oncelık vereyım yoksa hayıt suyu ve arısutupolenınemı karar veremedım yaklasık 6 aylır regl olamıyorum 1 haftadır dıvına ılacını kullanıyorum..bana bır yol gostersenız cok sevınırım......

merhabalar ben de yenı katılanlardanım 28 yasındayım be 4 yıl once yumurta yetmezlıgı teshısı yanı erken menepoz denıldı tabıkı hayatım maf oldu 7 yıl evlı kaldım daha yenı esımden ayrıldım bayagı cokuntuler yasadım ama yenı yenı kendıme gelıyorum ınternette arastırırken karsılastım kadınlar kulubune 2 gundur hep yırumları okuyorum sonra kendı kendıme dedımkı ben bu hastalıgın ustesınden gelcem tabı once rabbım ızın verırse gecen gun nette arastırıken bır doktora denk geldım o da bıtkısel bır ılactan bahsetmıs uye olup doktorla mesajlastım ve ısmını aldım bana su sekılde yazmıs
Yaşınızın genç olması nedeniyle size öncelikle AMH testini yaptırmanızı öneririm. Ayrıca NO ( Nitrik Oksit üretimi olan L arginin ve taurin içerein aslında kalp hstalarının kullandığı fakat içindeki etken maddeler nedeniylede hücre ve dokuların beslenmesini sağlıyarak sizin yumurtalıklarınzada etkili olacak bir ürün khakkında bilgilendirmek isterim. Omega 3 ile birlikte en az 6 ay sonra kullandıktan sonra FSH ınıza baktırın. Olumlu bir gelişme olursa devam edersiniz. NO tamamen bitkisel gıda desteğı niteliğinde olup reçete ile satılmamaktadır. Yurt dışından getiren firma yetkilisinden temin edebilirsiniz. Gene bitkisel ostrojen Sevgi ve sağlıkla kalmanızı dilerim.
Yrd.Doç. Dr. Sevinç Ege
sonra gulkokusu rumuzlu arkadasın ve dıger arkadasların yorumlarını okudum ve bır arakadasın hamıle kaldıgını duydum sımdı tereddutte kaldım doktorunkınrmı oncelık vereyım yoksa hayıt suyu ve arısutupolenınemı karar veremedım yaklasık 6 aylır regl olamıyorum 1 haftadır dıvına ılacını kullanıyorum..bana bır yol gostersenız cok sevınırım......

canım cok gecmıs olsun bukadar beklemıssın ıstersen once elının altında olanı dene bazen basıt seyler cözüm olabılıyor ben son ıkı aydır asırı adet oluyordum buyuk parcalar gelıyordu hayıt suyu ıctım bu ay normal oldum hayıt dengeyı kuruyor azsa cogaltıyor coksa azaltıyor butun hormonları duzeltıyor yurt dısı pahalı olabılır once bunu dene sonuc alamazsan doktorun dedıgıde onemlı onu denersın hakkında hayırlısı canım allah daraltır ama bunaltmaz umarım faydasını gorurusun opt

canım cok gecmıs olsun bukadar beklemıssın ıstersen once elının altında olanı dene bazen basıt seyler cözüm olabılıyor ben son ıkı aydır asırı adet oluyordum buyuk parcalar gelıyordu hayıt suyu ıctım bu ay normal oldum hayıt dengeyı kuruyor azsa cogaltıyor coksa azaltıyor butun hormonları duzeltıyor yurt dısı pahalı olabılır once bunu dene sonuc alamazsan doktorun dedıgıde onemlı onu denersın hakkında hayırlısı canım allah daraltır ama bunaltmaz umarım faydasını gorurusun opt

saol canm rabbım ınsallah cumlemızın hastalıgına şafi ismiyle şifa verir ..hayırlısı artık tekrardan bır yerden baslamam gerekyor..bakalım ınsallah burda bır suru oleyyyy hamıleyım allahım sana hamdusenalar olsun cumlelerını cok duyarız ..gercekten ınsan kendı sevıncı gıbı oluyor...

gül kokulu hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yasasın gül kokulu yasasın hayıt suyu dün yaptık test 2 tane snr hastanede kan testi 400,01 cıktı sonuc 2 şişe bitmeden hamile kaldım ve bu ay adetime 1 hafta kala içmedim gecen ay full aralıksız içmiştim hayıt suyunu bide bu ay ben maydonoz süt buharıda yaptım ama 1 kere sadece allahım isteyen herkese bian önce versinnnnnnn

gülşahcım cok sevındım ınan rabbım ınsallah hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp eder..o mutlulugu gun gelır bızlerede yasatır ınsallah dıkkat et kendıne muutlaka

dün aldığım haberle resmen yıkıldım ilk gebelik testim 400 2, kan tahlilim 758 dünkü kan 622 dr.keseyide hiçbiryede görmediğini söyledi pts. kadar beklememi düşmesse pts.kürtaj snr takip dış gebelik varsa ameliyat olacakmısım cok kötüyüm kızlar dünyam basıma yıkıldıııııı remen

X