Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayıt tohumuna devam ediyorum bende. Gülkokulu hayıt suyu benim göğüslerimi çok büyüttü. Sende de böyle birşey oluşmuydu? Birde regle 1 hafta var ama göğüslerim feci acıyor. İnşallah göğüsümde birşey çıkmaz. Birde geçen aydan farklı olarak bu ay karnıma ilginç bir ağrı saplanıyor. Birkaç dakika kendime gelemiyorum. Böyle sanki birşey batırıp çıkarılıyor gibi. Şu regli olayım geçsin, gene jinekolog yolları göründü bana. :26:
gülsahcım bırazdaha ıyımısın
canım hic üzülme önceden olmus benimde ilkı düsmüstü sen doktrlara bakma onlara kalsa hemen ölüyoruz önce sabırlı l allaha sıgın ayrıca bebek ıcın 1 yumurta bir sperm lazım mılyonlar gerekmıyor canını sıkma hayıt kadınlara özgü bir bitki hic yok dememis az demis dene istersen bak stresten bile erken menapoza girenler var biz duymasakta allah duyar sesini strese girme üzüldüm yemin ederim yarın misafırım var biseyler hazırlıyordum ellerim bulasık yazıyorum hakkında hayırlısı
sen de ne kadar doktor düşmanıymissin arkadasım yaaaa.cok sıkıntı çekmişsin ki hepimiz bu sıkıntıları yasıyoruz ama bunun sorumlusunu bir kisiye yüklemek hiç doğru değil.
Sen de ne kadar doktor düşmanıymissin arkadasım yaaaa.Cok sıkıntı çekmişsin ki hepimiz bu sıkıntıları yasıyoruz ama bunun sorumlusunu bir kisiye yüklemek hiç doğru değil.
merhaba kızlar,
ben 1 haftadır kullanıyorum hayıt suyunu. bazen sabah içebildim, akşam içemedim. tam düzenli olmadı. biraz kasıklarda ağrım var. tam göbeğimin altında bi faaliyet, garip bir şey. sizde de oluyo mu?
benim annemde lenf bezi kanseri ilk gittiği dr. ameliyatı elektrikli testereyle göğüs kafesinden göbeğine kadar keseceğini üstünü çelik tellerle dikeceğine kadar antattı.ateş düştüğü yeri, yakar canım benim..daha snr 3 ay zor yasarsın ameliyat olmasanda olur dedi sağolsun tepecik göğüs hastanesinde kenan bey die bi dr. cıktı karsımıza ve annmin tahlilleri izmirden istanbula kadar bütün hastaneleri gezdi en son burayı önerdiler diğerlerine göre şimdi annem coktan ölmüştü.2006da ameliyat oldu allahıma şükürler olsun hala hayatta.ve şuan yine tahlilleri berbat fakat kendi ameliyatını yapan dr. medical parkta görev yaptığını duyuunca koşa koşa gittik dediği tek sey.ewet tahlillerin kötü olabilir.fakat sende bizde elimizden geleni yapıcaz nasılsın iyimisin die sormus annem cok sükür iim diince bende seni ii gördüm tahlilleri dikkate almayalım gayretide elden bırakmayalım demiş.adam herseferinde bize bu sekilde yaklastı ikisi arassındaki uc noktaya bakarmısın.
canım geçmiş olsun çok zor bir süreç lakin benim annem dayanamadı 2 sene dayanabildi hastaykande babamı kaybettik acıların acısı deesek ancak ne büyük acılar ne dertler tasalar kurban olduğum Allahım bu dunyada çektiklerini günahlarına kefaret saysın inşallah cennette bi küçük köşe nasip etsin onlarada bizlerede inşallah. annem ebediyete göç edeli neredeyse 2 sene olacak ama aklıma geldikçe o günler başımı taşlara vurasım geliyor bunalımımızı hatırlıyorum kapkara geçen günleri onun o kötü hallerini aklıma her geldiğinde anacığım gözümden yaşlar süzülüyor ne büyk acı çekmeyen bilemez bende annem kanser olmadan önce anlamazdım kanser acısından ama başımıza gelince ki hayatta insanın en değer verdiği varlıkmış annesi yasadıkca anladım onun basına gelmişse dahada bi zor oluyor dr lar anlamıyorlar bizleri ruhsuz konusuyorlar ama ıyısıde var çok sukur Rabbıme. rabbım oonlarada bu acıyı tattırırsa onlarda bırgun bızlerı anlarlar. Anneciğinin ellerinden öpüyorum, benim annem çok acı çekmiş bi kadındı onca acı hayatın ardından acı bır hastalıklada pençeleşmek aynı zamanda kocasını kaybetmek aynı zamanlarda oglunun çok buyuk bır elektrık kazası gecırmesı onu mahvettı bızıde bunada sukur ama onun gulen yuzunu bıle aklıma getıremıyorum artık hep acı c ceken yuzu gozumun onunde. Annene sarıl ve geçeceğini soyle onunla savasamadı benım garıbım ama anneciğin savaşıp kazansın ınsallah, hepimiz mutlak birgün Rabbime kavuşacagız ama nasıl bılemeyız bılebıle olume gıtmekle bırden olmek arasında mutlak buyuk fark var ama takdır.
kıstlerle basım belada yumurtalıkta 7 cm bobrektede cıktı 3 cm hadı hayırlısı