evet tiroit önemli bende de problem vardı zayıflayamıyordum hiç. tedavimi oldum şu an çok daha rahatım. şu yeşil salatada bilmediğimiz bi güzellik var bence. bu adam da duraklama döneminde salata yiyin dedi çünkü.
Sizde tiroitle ilgili ne gibi problem vardı.Ne ilaç kullandınız.Hangi bölüme gittiniz tedavi oldunuz.Çok sordum biliyorum bende bu problem yeni çıktı.Tiroitlerim çalışmıyormuş.Bir sürü tahliller yapıldı.Euthrox 150mg ilaç verildi.Şişme oldu vücudumda, kilo da aldım.Uyku ve halsizlik çok.20 gün oldu ilacı kullanıyorum.Şimdilik 2kg verdim.Şişlikler indi sanırım ondan.Ama gün içinde karnım birden şişip geriliyor.Zor bir süreç sanırım.Teşekkürler
Dün aktara sordum malzelerin hepsi yokmuş o yüzden 9 hayat diye bir karışım hazırlamışlar onu verdi bende aldım aslında çok fazlam yok (3 kilo kadar) oda gitmiyo kaldı göbek bölgemde inşallah işe yarar.
Diğer otlar bugün veya yarın gelicekmiş bakalım işe yarar gibi olursa gerçeğini alırım .
ya kızlar bende bir haftadır başladım benim bi altı kilo fazlam var gitsee kendimi süper hissedecem ama ben aaynı zamanda sağan kürü yapıyoorum çocuk sahibi olmak için, on gün var adetime pılatesde yapıyorum.. yarından sonra maydanoz suyunada başlayacam ama ya hamileysem düşüncesi benim psikolojimi berbat ediyor bir hafta ara veriyorum adet gecikmeside olabiliyor e bekle bekle birşey çıkmayınca da kendimi toparlayamıyorum ne yapmalıyım siz bir akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?