tmm cnm kullanmaya başlayınca yazarım ben hala adet olmadımsen kullanmaya başladın mı
arkadaşlar bunun sayesinde net kilo verdim diyen varmı ??? ben kullanıyorum ve eşim kullandı biz başarılı olamadık
bende aldım kesinlikle bir işe yaradığı yok!
ben 2 hafta oldu kullanmaya başlayalı spor ve diyette yapıyorum kesinlikle hiçbir yararı yok. sahtesi olabilme ihtimali yok zaten kendi ürününü aldım sayfasında tavsiye ettiği ay 9 life
bende dun alip basladim
ama ben dunden beri inanlmaz acikiyorum(birde bu cayi icince usume geliyor
boyle olunca burdaki yorumlara bakayim dedim cayin sahteside olabiliyormus( artik benimkinin icine ne kattilarsa gercekten ictikten sonra bayaa usume geliyor
bu sahtekatlari Allah kahretsin herseyinde sahtesini yapmasalar olmuyor heee :))
bari su bana fazla gelen 5kilomu verseydim butun hayallerim suya dustu(
Günaydın canlar..bende hamilelik dolayısı ile 101 kiloydum.doğumdan sonra 95 e düştüm.28 mayıs ta 90 kiloydum.15 günde 5 kg diyetindeyim 11. günümdeyim 5.250 gr vermiş bulunuyorum.beşibiryerde çayı çok yardımcı oluyor.birde diğer 4 bitkiyi alıp eklemeyi düşünüyorum.inşallah faydaslı olur.buarada arkadaşlar bu diyet gerçekten çok işe yarıyor.benim durmuş metabolizmamı çalıştırdı vallahi :) ne denersem deneyeyim iştahım kesilmiyor vede kilo veremiyordum.bu diyetle metabolik olarak bayağı bir ilerleme kaydettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?