9 aylık bir bebek ve tekrar hamilelik

Benim de 2. Yolda, arada 25 ay olacak inşallah. Arkadaş olurlar birbirlerine diyerek içimi ferah tutuyorum bir de 2. Çocuk tek çocuktan kolay 3.sü daha da kolay der bizim büyüklerimiz, büyük küçüğüyle oynar anneye iş bırakmaz diye. İnşallah bakalım

Yalan

Koruma görevini süte mi bıraktınız

Amaaaan bir daha mı gelecez dünyaya deyip tedbirsiz mi davrandınız

Hayırlı olsun.
Evet erken, evet biraz zor olacak.
Ama güzel de olacak.
Olan olmuş artık olumlu tarafına odaklanın, birlikte arkadaş gibi büyürler, ikiz evlat sahibi olarak konuşuyorum, zor ama birbirlerine arkadaş olacakları için farklı güzelliklerini de yaşayacaksınız.

Bende ikinciye istemeden hamile kaldım. Hiç düşünmüyordum ikinci çocuğu. Kızım 3 yaşındaydı ve aldırmak istedim. İlk hamileliğimde öyle olmamıştım ama psikolojik olarak zaten hamilelik bu sefer beni çok etkilemişti. Eşim sonra sen çok üzülürsün dayanamazsın dediği için vazgeçtim. Aralarında 4 yaş fark olmasına rağmen çok zorlandım ama iyiki de dünyaya gelmiş diyorum. Arkadaş oldular birbirlerine. Sen biraz daha zorlanırsın yaş farkı çok çok az ama büyüklüklerinde müthiş olur. Sezaryen olduğun için dr a görünsen iyi olabilir.

Kirkim çıkınca hamile kaldım kızım 3 aylikti sezaryen dan 3 ay sonra hamile kaldım yani, son aylarda dikkat et dedi doktorum dikişler açılabilir felan dedi ama şükür bi sıkıntı olmadan doğurdum ikinciyi

İlk bebeğimi sezaryenle doğurdum doğduktan 4-5 ay sonra tekrar hamile kaldım ve sezeryen doğum tecrübem çok kötü olduğu için kesinlikle normal doğuracağım deyip ona göre kendimi ayarladım.
Ekstra bi aksilik te çıkmayınca normal doğurdum :)

Bu demek değil ki sancı çekmedim.
Suni sancı verilmişti elbette çok acı çektim ama alttan dikiş v.s olmadığı için doğumdan sonrası çok rahattı.
Sezeryende 1 hafta sancıdan çok ağlamıştım.
Sağlıcakla gelsin minik.
Hayat sizin,tercih sizin..

Ne gibi bir sıkıntı olucak onu anlayamadım
Mesela sezaryen doğumdan sonra en az iki sene beklenmeli ikinci hamilelik ya da bebek için. Benim doktorum öyle söylemişti. İçerideki dikişlerin kaynaması gerek demişti ama yeni doğum yapan arkadaşlar daha doğru cevap verir çünkü benim sezaryen doğumum 15 sene önceydi.

Yani istemeden demek saçma olur çünkü korunmadık
Korunmadıysanız bu sonucu görmeniz sizce çok mu garip? Hem korunmayıp hem de ama ben hamile kaldım sezeryanlıyken diye konu açmaya kaç puan ?
Kusura bakmayın normalde böyle yorumlae yazmam da dayanamadım yani

İkizlerim 1 yaşında olcak bu ay ve ben 5 aylık hamileyim isteyerek oldu öyle yanlışlıkla değil... bakabilirim diyin önce evet zorlanabilirsiniz ama k3ndinize güvenin... ben doğal yolla olmasını istedim ama 4. Tüp bebek ile hamile kaldm... yaşım 38 hayatta yapamadığım hiçbişey kalmamıştı ama inanın son bir yıldır çok şükür rabbime çok mutluyum... vardır bir hayır bi güzellik diyelim.. bu arada ikizlerim erkek ,yoldaki kız adı Elif Lâm...
Bu arada sezeryanlym ve doktorum bir sorun olmaz dedi..

Doktotınuzı
doktorunuzu öğrenmem mümkün mü

Korunmadıysanız bu sonucu görmeniz sizce çok mu garip? Hem korunmayıp hem de ama ben hamile kaldım sezeryanlıyken diye konu açmaya kaç puan ?
Kusura bakmayın normalde böyle yorumlae yazmam da dayanamadım yani
Yahu idrak edemiyorsunuz bu istenmeyen bir gebelik değil . Evet korunmadım çünkü olursa bana hediye, ama oğlum ufak en azından bu kadar erken beklemiyordum ovulasyon gunlerini falan takip ediyorum çünkü. Süt korur saçmalığına inanan biri de değilim. Sadece erken olduğu için bunun avantajları ve dezavantajlarını sormak için açtım. Okumak için okumayın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…