Bana öyle söyleyip ikna ettiler mesela. Benim de iki çocuk arası 25 ay. İkinci korunurken oldu ve ben hariç herkes zil takıp oynadı neredeyse. Dediğiniz gibi ikisi birden büyüdü ama aynı anda iki çocuk bezle, besle uyut tırlatmaya az kaldı. Bebek kucağımda diğeri yatağında, elini tut kendi kendine uyusun de ama bir yandan da vicdan azabı çek... Emin olduğum bir şey var, büyük kızım 4-5 yaşında olsaydı ikinciyi kesin istemezdim. 3 sene içinde bez mama biberon tuvalet eğitimi uyku falan hepsi aynı anda oldu bitti. Şimdi biri 14 diğeri 12 yaşında kocaman ergen kız oldular.Bi 3 sene kadar tırlatırsınız ama sonrası biraz daha rahat olur
Bazılarıda arka arkaya yapalımda ikiside arkadaş gibi büyüsün diye düşünürler
Bakarsın çok uslu bir bebeğin olur nasıl büyüdüğünü bile anlamazsın
Ben varim oglum 7 aylikken tekrar hamile kaldim.benimdr yasadigim sehirde bi allahin kulu yoktu yardim edebilecek.hamioelogin sonlarina dogru cildirmak uzereydim artik dogumdan sonra da durum degismedi velhasili zor canim su an biri 3.5 biride 2 yasinda hala zorlaniyorum en iyisi yardimci tutmakNe diceğimi nasıl başlıcağımı bile bilemiyorum çok şaşkınım çok korkuyorum sezeryanlıyım dahamile olduğumu öğrendim . İki küçük çocuk ve kimsem yok nasıl baş ederim daha doğrusu onlara yetebilir miyim ;böyle bişey yaşayan varmı artıları eksileri neler acaba fikir verirseniz çok sevinirim
Ee o zaman ne bekliyordunuzYani istemeden demek saçma olur çünkü korunmadık
bence cok güzel yas araları, arkadas gibilerdir, suan didişseler de en azından ilerde cok iyi arkadas olurlar.Bana öyle söyleyip ikna ettiler mesela. Benim de iki çocuk arası 25 ay. İkinci korunurken oldu ve ben hariç herkes zil takıp oynadı neredeyse. Dediğiniz gibi ikisi birden büyüdü ama aynı anda iki çocuk bezle, besle uyut tırlatmaya az kaldı. Bebek kucağımda diğeri yatağında, elini tut kendi kendine uyusun de ama bir yandan da vicdan azabı çek... Emin olduğum bir şey var, büyük kızım 4-5 yaşında olsaydı ikinciyi kesin istemezdim. 3 sene içinde bez mama biberon tuvalet eğitimi uyku falan hepsi aynı anda oldu bitti. Şimdi biri 14 diğeri 12 yaşında kocaman ergen kız oldular.
bir arkadasımın cocuklarının arası daha bile az, 15 ay filan. ilk cocugu 6 aylıkken ikinciye hamile kaldı, yine sezaryen oldu hatta ondan 2 sene sonra bir daha hamile kaldı, 4 yıl icinde 3 sezaryen oldu yani, biraz zorlandı ama suan iyi durumda.Ne diceğimi nasıl başlıcağımı bile bilemiyorum çok şaşkınım çok korkuyorum sezeryanlıyım dahamile olduğumu öğrendim . İki küçük çocuk ve kimsem yok nasıl baş ederim daha doğrusu onlara yetebilir miyim ;böyle bişey yaşayan varmı artıları eksileri neler acaba fikir verirseniz çok sevinirim
Yani istemeden demek saçma olur çünkü korunmadık
Teyzem aynen sizin gibi bir süreç yaşadı, çok zor olsada Allah yardım etti şimdi 3 yaşında oldu en küçüğü, korkmayın tek değilsiniz...Ne diceğimi nasıl başlıcağımı bile bilemiyorum çok şaşkınım çok korkuyorum sezeryanlıyım dahamile olduğumu öğrendim . İki küçük çocuk ve kimsem yok nasıl baş ederim daha doğrusu onlara yetebilir miyim ;böyle bişey yaşayan varmı artıları eksileri neler acaba fikir verirseniz çok sevinirim
Bir daha olmasın lütfen Lotus çiçeğini severim bir gül olarak. Saygılar efendim.
Hı hı evet, kumarhanelerden çıkmam zaten.bu lotus çiçeği kumarhanelerde dağıtılan ve yenildikten sonra zaman kavramını unutturan çiçek değil mi
Hı hı evet, kumarhanelerden çıkmam zaten.
Nilüfere benzer, kendini bulmayı simgeler. Bataklıklarda, su birikintilerinde yetişir. Yani oralarda bile böylesine zarif bir çiçek yetişebilmektedir. Bu yönüyle de bir mesaj taşıdığını düşünmekteyim.
Eğer endişelenecekseniz neden korunmadınız hanımefendi? Endişelenmek hak. Ama siz yanlış zaman da endişeleniyorsunuz. Nasipse gelir diye düşünüp korunmamışsınız resmenYahu günümüz sartlarında insanlar deli gibi çocuk isterken bile korkuyorlar acaba ona iyi annelik yapabilir miyim ona yetebilir miyim diye ? Benim iki çocuk için endişelenmem mi anormal,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?