- 28 Mart 2020
- 21.328
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.743
- 598
Gözyaşlarını gördüm de karizmamız çizilmesin diye sustum. Sen de hemen açik ediyorsun.Sen, ben ve bütün üyeler oturduk ağlıyoruz şıpsevdi hamile diye. Nasıl bilmezsin? Çok ayıpladım valla Lotus Hanım, ilişkimizi gözden geçireceğim müsaadenle.
Keşke korunsaydınız da tekrar anne olmasaydınız. Üzüldüm çocuğa sizin gibi bir annesi olacağı için.
Okuduğunuzu idrak mı edemiyorsunuz ? Bu durumu yaşayan varsa artı ve eksilerini sordum . Örneğin şu şekilde davranırsanız bu konuda rahat edersiniz böyle olursa bu konularda zorlanırsınız gibi yorumlar ?? Sizi ilgilendiren bi durum değil benim sorumsuzluğum yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz
Bir daha olmasın lütfen Lotus çiçeğini severim bir gül olarak. Saygılar efendim.Gözyaşlarını gördüm de karizmamız çizilmesin diye sustum. Sen de hemen açik ediyorsun.
Uçkuruna sahip çıkamayan o, ağlayan biz hajajajaAğlayan mı kim?
Bu kadar rahat biri hic bir konuda zorlanmaz.
Okuduğunuzu idrak mı edemiyorsunuz ? Bu durumu yaşayan varsa artı ve eksilerini sordum . Örneğin şu şekilde davranırsanız bu konuda rahat edersiniz böyle olursa bu konularda zorlanırsınız gibi yorumlar ?? Sizi ilgilendiren bi durum değil benim sorumsuzluğum yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz
Valla bende bu cümlelerinize şaşkınım..Yahu siz ne acayip insanlarsınız cidden çözemedim siz kimsiniz ki sizden tepki almaktan korkacağım. Evet bebeğim ufaktı korunmadım ve hamile kaldım bunu acıklarkende şaşkınım dedim diye vay efendim korunmamısın neye şaşırıyorsun . Evet yakın yaşlarda olsun isteği hep içimde olan bişeydi ve bebeğim olsun istiyorum tabiki ama aptalca davranmış ve korunmayıp hamile kalıncada şaşkınım ne yapacağımı bilemiyorum diye alalede yazılan yazıları nerelere çektiniz ya
Plansız değilmiş en azından, ilk mesajınızdan plansız olarak anladık.Ee korunmadık hamilelik oldu diye de bunun getirilerinden korku duymak saçma mı
Ne güzelBen arkadas gibi buyusunler istedim ve ara verseydim yapmazdim 2. Yi o yuzden hemen yaptim. Buyuk daha neyin ne oldugunu anlamadan bebek gelmis oldu, ilk aylarda emzirme disinda ufakla cok ilgilenmedim buyuk kendini kotu hissetmesin diye ama sonradan kucuk de artik bilincli gulmelere falan baslayinca buyuk de onunla ilgilenmeye calisti kendi kendine. İste oyuncagini eline verdi, karsisinda zipladi oynadi vs. Birlikte yuvarlana yuvarlana buyuduler. Son halleri sayfamda var, buyuk 6,5 kucuk 5 yasina geldi
Cok tesekkur ederim, 39 yasindayim. Evlendiktrn sonra 8 sene cocuk dusunmedim, sonra pespese yapip ciktim isin icindenNe güzelmaşallah. Ben düşünemiyorum bile. Tebrik ediyorum sizin gibi cesaretli hanımları. Kaç yaşındasınız onu özellikle merak ettim
E madem öyle ne diye ağlıyorsunuz?Yani istemeden demek saçma olur çünkü korunmadık
Evet saçma, kaç yaşında insanlarsınız oturup düşünüp eksi artıları tartıştıktan sonra bir karara varılır ve sonuç yaşanır. Korunmadığınıza göre bunları önceden düşünmüş olmanız gerekiyor.Ee korunmadık hamilelik oldu diye de bunun getirilerinden korku duymak saçma mı
Ohhh en sevdiğim mis gibiCok tesekkur ederim, 39 yasindayim. Evlendiktrn sonra 8 sene cocuk dusunmedim, sonra pespese yapip ciktim isin icinden
Cok tesekkur ederim, hepimizinkiniOhhh en sevdiğim mis gibiAllah bağışlasın bebişlerinizi
Ee kendi düşen ağlamaz. Hayırlı olsunYani istemeden demek saçma olur çünkü korunmadık
E planlı bir şeyse korktuğunuz,şaşırdığınız durum nedir?yav he he ne cok bos konusuyosun al sana resim atiyimda sus.
Yurtdışında yaşıyorum malesef ..Doktotınuzı
doktorunuzu öğrenmem mümkün mü
biz okumayı biliyoruz da sen yazmayı bilmiyorsunYahu idrak edemiyorsunuz bu istenmeyen bir gebelik değil . Evet korunmadım çünkü olursa bana hediye, ama oğlum ufak en azından bu kadar erken beklemiyordum ovulasyon gunlerini falan takip ediyorum çünkü. Süt korur saçmalığına inanan biri de değilim. Sadece erken olduğu için bunun avantajları ve dezavantajlarını sormak için açtım. Okumak için okumayın lütfen
Ne diceğimi nasıl başlıcağımı bile bilemiyorum çok şaşkınım çok korkuyorum sezeryanlıyım dahamile olduğumu öğrendim . İki küçük çocuk ve kimsem yok nasıl baş ederim daha doğrusu onlara yetebilir miyim ;böyle bişey yaşayan varmı artıları eksileri neler acaba fikir verirseniz çok sevinirim
Yani istemeden demek saçma olur çünkü korunmadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?