9 aylık bir bebek ve tekrar hamilelik

Sen, ben ve bütün üyeler oturduk ağlıyoruz şıpsevdi hamile diye. Nasıl bilmezsin? Çok ayıpladım valla Lotus Hanım, ilişkimizi gözden geçireceğim müsaadenle.
Gözyaşlarını gördüm de karizmamız çizilmesin diye sustum. Sen de hemen açik ediyorsun.

Keşke korunsaydınız da tekrar anne olmasaydınız. Üzüldüm çocuğa sizin gibi bir annesi olacağı için

Bu kadar rahat biri hic bir konuda zorlanmaz

Valla bende bu cümlelerinize şaşkınım..

Ee korunmadık hamilelik oldu diye de bunun getirilerinden korku duymak saçma mı
Plansız değilmiş en azından, ilk mesajınızdan plansız olarak anladık.
Tabii ki korkularınız saçma değil, ama korunmadığınıza göre düşünmüşsünüzdür biraz artısını eksisini.
Sürpriz olmamış sonuçta.

Ne güzel maşallah. Ben düşünemiyorum bile. Tebrik ediyorum sizin gibi cesaretli hanımları. Kaç yaşındasınız onu özellikle merak ettim

Ee korunmadık hamilelik oldu diye de bunun getirilerinden korku duymak saçma mı
Evet saçma, kaç yaşında insanlarsınız oturup düşünüp eksi artıları tartıştıktan sonra bir karara varılır ve sonuç yaşanır. Korunmadığınıza göre bunları önceden düşünmüş olmanız gerekiyor.

Ben 8 sene ara verdim iki evladıma da sağlam psikolojiyle bakayım ilgileneyim diye ama hala kalbim küt küt endişe, kaygı, binbir türlü düşünceler. Sizinkisi iyi cesaret. İllaki zor olacak bunu annenizden halalarınızdan veya teyzelerinizden sorsanız daha sağlıklı olur. Yorgun anne olmak istemedim ben. Ama siz isteyerek hamile kalmışsınız. Okuyun kitapları bunlarla alakalı yazıları. Herkesin aile yaşantısı başka.

Oluyor valla biz de ilkinde bayaa uğraştık olmayacak herhalde filan dedik sonunda oldu 2. İse hemen ardından plansız be korunuyorken oldu

biz okumayı biliyoruz da sen yazmayı bilmiyorsun
Yazdıklarını bir daha oku ne manada yazmışsın
Sanki kazara hamile kalmış gibi bir üslup kullanmışsın.
O yüzden linçlendin!
Sorry not sorry

Yani istemeden demek saçma olur çünkü korunmadık

korunmamışsın neyinden çok şaşkınsın korkuyosun, sanki Meryemdi de bi sabah hamile uyandı. Te Allahım. Allah akıl fikir versin inşallah üremek için akıl fikir ehliyeti gelir bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…