Benim 7 aylık bebeğim var kazara hamile kalmaktan çok korkarım bende. küçük bebek hamilelik derken süreç belki zorlayacak seni ama her zorlukla beraber kolaylık vardır. Allah yardımcın olsunNe diceğimi nasıl başlıcağımı bile bilemiyorum çok şaşkınım çok korkuyorum sezeryanlıyım dahamile olduğumu öğrendim . İki küçük çocuk ve kimsem yok nasıl baş ederim daha doğrusu onlara yetebilir miyim ;böyle bişey yaşayan varmı artıları eksileri neler acaba fikir verirseniz çok sevinirim
Kesinlikle acilen doktora gidin. Sağlığınız için bir sıkıntı olabilir Allah muhafaza.Ne diceğimi nasıl başlıcağımı bile bilemiyorum çok şaşkınım çok korkuyorum sezeryanlıyım dahamile olduğumu öğrendim . İki küçük çocuk ve kimsem yok nasıl baş ederim daha doğrusu onlara yetebilir miyim ;böyle bişey yaşayan varmı artıları eksileri neler acaba fikir verirseniz çok sevinirim
Yani istemeden demek saçma olur çünkü korunmadıkİstemeden mi oldu? Nasıl oluyor bu bize de söyleyin, 14 aydır uğraş çabala planla bir türlü olmuyor
Ne gibi bir sıkıntı olucak onu anlayamadımKesinlikle acilen doktora gidin. Sağlığınız için bir sıkıntı olabilir Allah muhafaza.
Benim tam boyle oldu ama ben isteyerek yaptim. Aralari 18 ayNe diceğimi nasıl başlıcağımı bile bilemiyorum çok şaşkınım çok korkuyorum sezeryanlıyım dahamile olduğumu öğrendim . İki küçük çocuk ve kimsem yok nasıl baş ederim daha doğrusu onlara yetebilir miyim ;böyle bişey yaşayan varmı artıları eksileri neler acaba fikir verirseniz çok sevinirim
Yaaa öyle mi nasıl başladı nasıl devam etti süreç lütfen biraz bahsedermisinizBenim tam boyle oldu ama ben isteyerek yaptim. Aralari 18 aydelirmedim henuz
9 ay önce doğum yaptım dediniz ya.vucudunuz ne durumda bir bakmak gerekir diye düşünüyorum.Ne gibi bir sıkıntı olucak onu anlayamadım
Ben arkadas gibi buyusunler istedim ve ara verseydim yapmazdim 2. Yi o yuzden hemen yaptim. Buyuk daha neyin ne oldugunu anlamadan bebek gelmis oldu, ilk aylarda emzirme disinda ufakla cok ilgilenmedim buyuk kendini kotu hissetmesin diye ama sonradan kucuk de artik bilincli gulmelere falan baslayinca buyuk de onunla ilgilenmeye calisti kendi kendine. İste oyuncagini eline verdi, karsisinda zipladi oynadi vs. Birlikte yuvarlana yuvarlana buyuduler. Son halleri sayfamda var, buyuk 6,5 kucuk 5 yasina geldiYaaa öyle mi nasıl başladı nasıl devam etti süreç lütfen biraz bahsedermisiniz
Arkadşım ilki 2.5 yaşında falandı 2.si yeni doğmuştu 4 aylıkken 3.ye hamile kaldıNe diceğimi nasıl başlıcağımı bile bilemiyorum çok şaşkınım çok korkuyorum sezeryanlıyım dahamile olduğumu öğrendim . İki küçük çocuk ve kimsem yok nasıl baş ederim daha doğrusu onlara yetebilir miyim ;böyle bişey yaşayan varmı artıları eksileri neler acaba fikir verirseniz çok sevinirim
Ne diceğimi nasıl başlıcağımı bile bilemiyorum çok şaşkınım çok korkuyorum sezeryanlıyım dahamile olduğumu öğrendim . İki küçük çocuk ve kimsem yok nasıl baş ederim daha doğrusu onlara yetebilir miyim ;böyle bişey yaşayan varmı artıları eksileri neler acaba fikir verirseniz çok sevinirim
E korunmayıp da korkuyorum diye konu açmak da saçma olmadı mı?Yani istemeden demek saçma olur çünkü korunmadık
Ee korunmadık hamilelik oldu diye de bunun getirilerinden korku duymak saçma mıE korunmayıp da korkuyorum diye konu açmak da saçma olmadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?