9 aylık bir bebek ve tekrar hamilelik

Oğlum 5 aylıktı hamile kaldığımda. Şimdi yaşlar 8 ve 9. Ancak biz anne babamı yanımıza aldık ve 6 sene bizimle yaşadılar. Bir destek şart. Sağlık ve kolaylıklar dilerim.

Ee korunmadık hamilelik oldu diye de bunun getirilerinden korku duymak saçma mı
Evet saçma. Korunmuyorsanız hamile kalma riskini ve zorluklarını göze almışsınız demektir. Mesela ben çok korkuyordum tekrar hamile kalmaktan. Çift yöntemle korunduk. Olması gereken budur.

Yani istemeden demek saçma olur çünkü korunmadık
Af buyurun ama gebe kalmaya engel bir durumunuz olmadığını ( 2 çocuğunuz olması sebebiyle ) bile bile neden korunmamayı seçtiniz? Ne olacağını umuyordunuz? Bir mucize olur da gebe kalmam falan mı dediniz?
Zaten olan olmuş, doğurmayı planlıyor iseniz kervan yolda düzülecek maalesef. Yani yaşayarak öğrenecek ve göreceksiniz.

Bi tanıdıgım var sezeryanla doğum yapmıştı 40 çıktından sonra tekrar hamile kaldı normal doğum yaptı ikincisinide beşlide hayırlısı budur de Allah yardımcın olsun o doğana kadar 1.5 yaşında olcak büyüğü inş zorlanmassın

Sadece daha 1 sene sezeryani iyilesmesini beklemeden hamile kalmaniza kaygilandim. doktorunuz ne diyor bu duruma?

Onun disinda bazen derim acaba kizimin yakin aralikta bir kardesi olsaydi hayatim daha mi kolay olurdu diye. Cunku simdi surekli benimle oynamak istiyor. kardesi olsaydi kardesiyle beraber oynarlardi.

Saglik konusunda bir sakinca olmazsa, beraber buyur giderler. :)

Böyle 4 5 6 ya kadar yolu var hahahah

nasil yaa korunmadan sevisince cocuk mu oluyomuss. Ayy ben şok.
Yaaa yaa aynen! Bütün sırrı bozdunuz ama, hiç yakıştıramadım.
Süt korur vs. gibi acayip varsayımlar var, onlara kanmıştır. Daha doğrusu kanmak istemiştir. Ovulasyon vs. takip etti desek... Sanmıyorum, regl günlerini falan takip ettiğini yani. O kadar planlı görmedim kendisini çünkü.

Bende yalnız bakıyorum eşim sadece uyku öncesi 1 saat oyun vs oynar ben yemeğimi yer mutfak toplarım işten geç geliyor o geldikten 1 saat sonra zaten çocuk uyuyor bütün gün tekim oglum 16 aylık ben de hamileyim ama Bi şekilde geçiyor çevremde çok böyle yaş azken çocugu olan başta aynı endişeleri hissettim ama zamanla geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…