- 13 Ocak 2020
- 45.570
- En iyi cevaplar
- 2
- 174.015
- 598
- 33
Evet saçma.Ee korunmadık hamilelik oldu diye de bunun getirilerinden korku duymak saçma mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet saçma.Ee korunmadık hamilelik oldu diye de bunun getirilerinden korku duymak saçma mı
PekiEvet saçma.
Evet saçma. Hem korunmayı hem de hamileyim diye ağlayın. Sorumsuzluk sizin yaptığınızEe korunmadık hamilelik oldu diye de bunun getirilerinden korku duymak saçma mı
çok mantıklı....Ee korunmadık hamilelik oldu diye de bunun getirilerinden korku duymak saçma mı
Evet saçma. Korunmuyorsanız hamile kalma riskini ve zorluklarını göze almışsınız demektir. Mesela ben çok korkuyordum tekrar hamile kalmaktan. Çift yöntemle korunduk. Olması gereken budur.Ee korunmadık hamilelik oldu diye de bunun getirilerinden korku duymak saçma mı
Af buyurun ama gebe kalmaya engel bir durumunuz olmadığını ( 2 çocuğunuz olması sebebiyle ) bile bile neden korunmamayı seçtiniz? Ne olacağını umuyordunuz? Bir mucize olur da gebe kalmam falan mı dediniz?Yani istemeden demek saçma olur çünkü korunmadık
Bi tanıdıgım var sezeryanla doğum yapmıştı 40 çıktından sonra tekrar hamile kaldı normal doğum yaptı ikincisinideNe diceğimi nasıl başlıcağımı bile bilemiyorum çok şaşkınım çok korkuyorum sezeryanlıyım dahamile olduğumu öğrendim . İki küçük çocuk ve kimsem yok nasıl baş ederim daha doğrusu onlara yetebilir miyim ;böyle bişey yaşayan varmı artıları eksileri neler acaba fikir verirseniz çok sevinirim
E daha neyin telaşına girdiniz? Zaten korunmamışsınız gelip buraya sızlanmanız mantıksız saçma...Yani istemeden demek saçma olur çünkü korunmadık
Böyle 4 5 6 ya kadar yolu var hahahahNe diceğimi nasıl başlıcağımı bile bilemiyorum çok şaşkınım çok korkuyorum sezeryanlıyım dahamile olduğumu öğrendim . İki küçük çocuk ve kimsem yok nasıl baş ederim daha doğrusu onlara yetebilir miyim ;böyle bişey yaşayan varmı artıları eksileri neler acaba fikir verirseniz çok sevinirim
Genelde sürtünerek hamile kalınıyornasil yaa
korunmadan sevisince cocuk mu oluyomuss. Ayy ben şok.
Yaaa yaa aynen!nasil yaa
korunmadan sevisince cocuk mu oluyomuss. Ayy ben şok.
Bende yalnız bakıyorum eşim sadece uyku öncesi 1 saat oyun vs oynar ben yemeğimi yer mutfak toplarım işten geç geliyor o geldikten 1 saat sonra zaten çocuk uyuyor bütün gün tekim oglum 16 aylık ben de hamileyim ama Bi şekilde geçiyor çevremde çok böyle yaş azken çocugu olan başta aynı endişeleri hissettim ama zamanla geçiyorNe diceğimi nasıl başlıcağımı bile bilemiyorum çok şaşkınım çok korkuyorum sezeryanlıyım dahamile olduğumu öğrendim . İki küçük çocuk ve kimsem yok nasıl baş ederim daha doğrusu onlara yetebilir miyim ;böyle bişey yaşayan varmı artıları eksileri neler acaba fikir verirseniz çok sevinirim
Bende sezaryen dogum yaptim. Doktor 2 sene hamile kalmamam gerektigini söyledi. Vücudun tamamen kendini toparlamasi 2 sene sürüyormuş. Doktorunuzla gorusun mutlakaNe gibi bir sıkıntı olucak onu anlayamadım