• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 aylık bebeğimle baba evindeyim =(

siskelebegidefne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
134
35
118
Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 2 senedir evliyim ve 9 aylık bir bebeğim var.. Eşimle iyi kötüde olsa giden arada tartışmalı,küsmeli her evde olan türden sorunlarımız vardı. Bi iyiysek bi kötüydük ama genel anlamda iyiydik..
Eşim ile aramda 10 yaş fark var ve aile yapılarımız çok çok farklı.

Biz aile apartmanında yaşıyoruz. Boşanmış 2 görümcem ve çocukları üst katımda oturuyordu. Anne-baba ise memlekette. Fakat kaynanam uzakta olmasına rağmen hep yakınımızda gibiydi,her an ! Balayımızda dahil olmak üzere sürekli, nerdeyse her gün oğlunu arıyordu o aramazsa eşim arıyordu. İlk zamanlar ee annesi arar diyordum ama sonra sonra rahatsız olmaya başladım. Çünkü ne olup bittiyse biribirlerine anlatıyorlardı. Birde eşim beni bile aramazken gün içerisinde annesini ve görümcelerimden birini hergün arıyordu..

Zoruma gidiyordu,anlayamıyordum. Zaten hiç aile olmuşuz gibi hissedemedim.. Hep geri planda kaldım. Bir de gece gündüz sabah akşam denmeden ilk aylarımızda bile sürekli gelip gitmeler,telefonlaşmalar..

Eşim hep onları yedirip içirmemi bekliyordu,ilk zamanlar yapıyordumda ama onlar bizi bir gün bile çağırmadılar..En küçük görümce desen c.tesiden gelir pazar gecesi vine dönerdi, çok sık yapıyordu bunu. Sanki hafta sonumuzu onunla geçirmek zorundaymışız gibi.
Bu ve benzer şeylerden inanılmaz bir antipatim oluştu onlara karşı. Benim ailemde çok yakınımdaydı ama asla böyle şeyler yapmadılar. neyse çok uzun olucak kısadan yazmak istiyorum.

Boşanmış görümcelerden biriyle bebeğimle ilgili bir şeyden dolayı tartıştık,daha doğrusu eşimi doldurup üstüme gönderdiler. Eşim en ufak şeyde sinirlenip,eşyaları kırıp döken biri çıktı (evlenince öğrendim bunu).. Lohusa halimle üstüme yürüdü,kapıları kırdı vb.şeyler yaptı. Bu arada hamileykende buna benzer şeyler yaşattı bana. Dayak olmadı. 2 defada evden s. git deyip kovdu.

Neyse hep kaldım,hep dayandım çocuğum var deyip, düzeliriz, bak pişman zaten.. özürler,yalvarmalar,bi daha olmayacaklar,tedavi olacağımlar. Ahh salak kafam boşunaymış.

Şimdi durum ne. 2 gündür baba evindeyim,oğlumla... Eşim bağırdı,çığırdı gecenin bir yarısı 4-5 defa boğazımı sıkıp nefessiz bıraktı beni kucağımda bebeğimle =( saçlarımı yoldu,elimi ısırdı,iteledi vs. küfürler,hakaretler. Nedenmi? annesine surat asamazmışım ! Surat asarsan bak böyle olur işte ! Annesi 1 aydır burda ve bizde kalıyor,çünkü biz onların evinde yaşıyoruz. Geldiğini bana söyleme gereği bile duymadılar,yola çıktığında öğrendim. Neyse çalıştığım için onu nerdeyse hiç görmüyordum zaten (yatana kadar kızlarında oturuyordu çünkü) ben onu sevmiyorum evet,politik bi insanda değilim. ama ne hakaret ettim,ne bi saygısızlık. Ki o benim aile ne terbiyesizlikler yaptı. Artık kaynanam mı bir şeyler söyledi bilmiyorum. Eşimde dahil hepsini allaha havale ediyorum, şimdi anası ve kardeşleriyle mutlu mesut yaşasın diyorum. Perişanım,yıkık durumdayım, allah kimseye yaşatmasın...

Ne yapacağımı,nasıl yapacağımı bilmiyorum çünkü beni tehdit ediyor pislik...
Okuyan arkadaşlara teşekkür ederim, yorumlarınızı bekliyorum.

Belli ki kayınvaliden doldurmuş eşini, bana surat ediyor diye. Sana şiddet uygulaması ve küfür etmesi gerçekten çok kötü. Evliliğini devam ettirmeyi düşünür müsün tekrar bilmiyorum ama bir kere şiddet uygulamaya başladıysa devamı mutlaka gelecektir.

Canim kusura bakma her evde olan turde sorunlar demissin ama
anlattiklarin her evde olan turden sorunlar degil...

Ne yapmayi dusunuyorsun ?
Kisaca eve geri donmeyi dusunuyor musun?

Dusunuyorsan bu boyle devam eder yarin bir gun oglunun yaninda da dover seni
dusunmuyorsan da davani ac bosan....

Polise gidip şikayet et,gerekirse koruma iste.Boşanma davasını aç,o eve kesinlikle dönememelisin.Haberlerde neler izliyoruz psikopat çok..

kayınvaliden iyi biri olsaydı zaten benim yüzümden karısıyla arası bozulmasun der, her gün zır zır aramazdı, ya da oğluna az akıl verirdi.. karına niye böyle yapıyosun diye.. belli ki ilk günden beri baya çektirmişler size:50: yazık eşiniz de önceliğinin evlendikten sonra eşi olması gerektiğini anlayamamış. ne diyeyim ki biraz kafa dinleyin en azından ailenizin yanında.. ve gerçekten sorunlar aile büyükleriyle oturulup konuşulmalı bence.eşiniz pişman olur elbet, inşallah geç olmaz o pişman olduğunda.

Belli ki kayınvaliden doldurmuş eşini, bana surat ediyor diye. Sana şiddet uygulaması ve küfür etmesi gerçekten çok kötü. Evliliğini devam ettirmeyi düşünür müsün tekrar bilmiyorum ama bir kere şiddet uygulamaya başladıysa devamı mutlaka gelecektir.

Hayır düşünmüyorum, çünkü şiddetin dozu her defasında artıyor. Bir sonra ki adımı beni öldürmek olucak sanırım.. Ramak kalmıştı zaten... Ben sadece gürültüsüz,patırtısız ayrılmak istiyorum..

Keşke gidip bir darp raporu alsaydınız.

Nasıl insanlar bunlar anlamıyorum, annesi istedi diye katil olacak kadar gözü dönmüş.

benım eskı esım bana eger mahkemede aldatmamı sunarsan ve o kadının adını kullanırsan cocugu kacırırım dıyordu alırım senden dıye tehdıt edıyordu
kullandımda , 300 bın lıralık tazmınat davası actım kendısıne
o mesajarla karakola gıdın derım

ayrılmak ıstıyorsanız tabı.....................

Hayır düşünmüyorum, çünkü şiddetin dozu her defasında artıyor. Bir sonra ki adımı beni öldürmek olucak sanırım.. Ramak kalmıştı zaten... Ben sadece gürültüsüz,patırtısız ayrılmak istiyorum..

inanmıyorum, öldürme noktasına kadar geldi yani olay:26: bence de dönme bi daha o eve:53: sürekli anne lafıyla karısını horlayan adamdan ne hayır gelir........

Canim kusura bakma her evde olan turde sorunlar demissin ama
anlattiklarin her evde olan turden sorunlar degil...

Ne yapmayi dusunuyorsun ?
Kisaca eve geri donmeyi dusunuyor musun?

Dusunuyorsan bu boyle devam eder yarin bir gun oglunun yaninda da dover seni
dusunmuyorsan da davani ac bosan....

Her evde olan sorunlar derken işte senin ailen böyle dedi, benim ki şöyle yaptı tarzında dedim. Şiddet başka bi şey. zaten sonradan öğrendim yapısını, bir de onun akrabaları bana hep çcuğunun huyu ona benzemez inşallah dediler. Kendi ailesi bile.. Biz aslnda komşuyduk ama içine girmeyince bilmiyor insan.. Bilsem zaten evlenmezdim..
Dönmeyceğim,barışmayacağım sadece zarar vermesinden korkuyorum,ailemle aynı sokaktayız. Sinirlendiğinde bebeği bile gözü görmüyor.. Bebeğimin ağlamaktan,bağırmaktan sesi soluğu kesildide durmadı hayvan =(

kayınvaliden iyi biri olsaydı zaten benim yüzümden karısıyla arası bozulmasun der, her gün zır zır aramazdı, ya da oğluna az akıl verirdi.. karına niye böyle yapıyosun diye.. belli ki ilk günden beri baya çektirmişler size:50: yazık eşiniz de önceliğinin evlendikten sonra eşi olması gerektiğini anlayamamış. ne diyeyim ki biraz kafa dinleyin en azından ailenizin yanında.. ve gerçekten sorunlar aile büyükleriyle oturulup konuşulmalı bence.eşiniz pişman olur elbet, inşallah geç olmaz o pişman olduğunda.

ve tum bunlar olurken aıle nerede bu gorumceler kv neredeler?
gecenın o vaktındemı baba evınıze dondunuz_?

Kusura bakmayın ama ben anasının dedikleriyle karısını çocuğun annesini hırpalayan, adama "adam" demem. Çiftler aileleri ile eşleri arasında köprü vazifesi görüp aradaki dengeyi de sağlamalılar. Net!!

cok muhım degıl babanızın kendı evı dahı olsa evı satar gıder uzaklasırsınız canım
aılenız yeterkı arkanızda olsun
benım aılem aynen boyle yapardı ona ıstınaden soyluyorum.

inanmıyorum, öldürme noktasına kadar geldi yani olay:26: bence de dönme bi daha o eve:53: sürekli anne lafıyla karısını horlayan adamdan ne hayır gelir........

Evet malesef adam 40 yaşına gelmiş ama ana kuzusu. Şimdi anasının eteğinden tutup yaşasın ne diyeyim. Anası bi şey der saldırır,bacıları bişey der saldırır ne bu anlamadım ki. Dedim keşke evlenmeseydim, onllarla yaşasaydın..
5 kardeşler ve kendisi 3. boşanan olucak. Biri bekar zaten.

Eşin normal değil
Normal olsa sana değilse bile yavrusuna merhamet ederdi
Gecenin o saati bazı haller ( namussuzluk vs. ) hariç hayvanlar bile yavrusunu kovmaz , bırakmaz

Kim ne demişse demiş
Gelsin anneme surat asma, o misafir alınıyo desin
Bunun bedeli sokağa atmak olamaz
Eşinin psikolojik sorunları var etrafa zarar veriyormuş kızınca, çok şükür size ve evladınıza zarar vermemiş

Dönerseniz nasılsa bunu bile kabullendi geri geldi, bize mecbur deyip daha beterini yapacaklar
Bence dönmeyin
Dönecekseniz de belli şartlarınız olsun ; tedavi olsun, başka bi semte taşının vs.
Bunlar gerçekleşse bile ihlali durumunda da babanız kızımı alırım bi daha da göndermem bu kez koşuluyla müsade etsin..

40 yaşında adamın anası hala gelininden ne ister onu da hiç anlamıyorum. Bu ne arkadaş ya! Ölüp gideceğiz kısacık ömür. Bırak insanlar mutlu olsun ya! Boşa gitsin bacım ne çekecen allasen..

cok muhım degıl babanızın kendı evı dahı olsa evı satar gıder uzaklasırsınız canım
aılenız yeterkı arkanızda olsun
benım aılem aynen boyle yapardı ona ıstınaden soyluyorum.

Evet sağolsunlar annem-babamda o fikirde, taşınıcaz ordan. aile büyükleri gelsinde (annesi hariç tabi ki) konuşup bitiricez bu işi.
Ben kavga dövüş olsun istemiyorum,benim ailemin suçu ne. Hep fedakar olan taraf oldular,maddi manevi..

40 yaşında adamın anası hala gelininden ne ister onu da hiç anlamıyorum. Bu ne arkadaş ya! Ölüp gideceğiz kısacık ömür. Bırak insanlar mutlu olsun ya! Boşa gitsin bacım ne çekecen allasen..

Yok tatlım zaten sorsan siz mutlu olun başka şey istemem deyip durur. Ama oğlunun yanında başka (bana iltifatlar,beni beğenmeler) oğlu olmayıncı farklı... Ki kendi kızlarının dahi dedikodusunu yapabilen biri,gelip bana anlatıyordu ama asla yorum yapmadım.

Eşin normal değil
Normal olsa sana değilse bile yavrusuna merhamet ederdi
Gecenin o saati bazı haller ( namussuzluk vs. ) hariç hayvanlar bile yavrusunu kovmaz , bırakmaz

Kim ne demişse demiş
Gelsin anneme surat asma, o misafir alınıyo desin
Bunun bedeli sokağa atmak olamaz
Eşinin psikolojik sorunları var etrafa zarar veriyormuş kızınca, çok şükür size ve evladınıza zarar vermemiş

Dönerseniz nasılsa bunu bile kabullendi geri geldi, bize mecbur deyip daha beterini yapacaklar
Bence dönmeyin
Dönecekseniz de belli şartlarınız olsun ; tedavi olsun, başka bi semte taşının vs.
Bunlar gerçekleşse bile ihlali durumunda da babanız kızımı alırım bi daha da göndermem bu kez koşuluyla müsade etsin..

Evet normal değil. Ben onun o halini gördüm daha onla aynı yerde kalamam.. Hani deli insanların bakışı varya ya da cinnet geçirenler gördüm ben onu. Korkudan sabahı zor ettim. Anahtarları bile kapı üstlerinde tutmuyor,kitlemim diye. Hoş kitlesemde kırıyor zaten =( ben ona yeterince şans verdim artık daha fazlasını yapamıycam,kaybetti beni. Allahından bulsun.

40 yaşında baba olmuş bir adam,cocuğuna rağmen anasının yada kardeşlerının dolduruşuyla senı hırpalayıp kapının önune koyuyor ve o yaştaki bebeye bunları yaşatıyorsa ben bu adamdan her şey beklerım arkadaş..

otursun anasıyla bacılarıyla aynı apartmanda başbaşa,ne hali varsa görsun,onun neyıne çocuk yapmak daha kendısı oldunlaşamamış..
Kanuni yollara başvur diyecem ama onlar da koruyamıyorlar ki olacaklardan kadınları..
biraz zaman geçsin,ailecek oturun konuşun,en az hasarla ayrılmaya bak bu adamdan,tehlikeli..
Allah yardımcın olsun,dikkat et sütün falan kesilmesin..

Back