• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin her dakika hakaret edişi!!!

Soz kestıgımız gın 5 bılezık ısteyısımın lafı oldu aılesı olmaz demıs o da aılesı 5 bılezıgı kabul etmedıgı ıcın bahanelerle yuzuk atmaya calıstı ıste
O yüzük atmaya çalışırken siz ne yaptınız? Yüzüğü atmasın diye yalvardınız mı? Sizin atmanız lazımdı o yüzüğü

Kurtaj oldugundan nasıl emjnsın
Merhaba arkadaşlar 3 gündür kafam karışık,4 çocuk annesiyim ve özellikle belirtmek istiyorum 4.sezeryanımdan sonra tekrar hamile kaldım kürtaj ve kürtaj esnasında tüpligasyon işlemi yaptırdım 2 sene oldu fakat her ayın 5 inde regl oluyorum ama bu ay'ın 30 unda hafif bir lekelenmem oldu regl oluyorum sanırım dedım ama lekelenmeden sonra devamı gelmedi ara ara alt karnıma kramplar giriyo ve ocak ay'ı 1 inde yani bugun sabah saat 5 de ceviz büyüklüğünde bir kanama oldu,halâ bekliyorum ama gelen giden yok,tüpligasyon oldugu için olanak da vermiyorum açıkcası sizce ne olabılır daha once hiç boyle olmamıstı,cevaplarsanız sevinirim teşekkürler şimdiden

konularını da unutuyorlar ya haha

orasini anlamadim: insan evladini böyle basit bir sebepten reddetmez ki
Maalesef edıyo ıstedıklerı cocuklarım yanımda dursun gelınlerım hızmet etsın kafasında bır kayınvalıde ıle kayınpeder var ortada ne yazıkkı,burda acımasızca yorum yapanlar olmus cevabım olurdu ama burda tartısmaya degıl ısın ıcınden cıkamadıgım ıcın fıkır almya geldım masallah herkes dokturmus

Maalesef edıyo ıstedıklerı cocuklarım yanımda dursun gelınlerım hızmet etsın kafasında bır kayınvalıde ıle kayınpeder var ortada ne yazıkkı,burda acımasızca yorum yapanlar olmus cevabım olurdu ama burda tartısmaya degıl ısın ıcınden cıkamadıgım ıcın fıkır almya geldım masallah herkes dokturmus
Bu kadar yalanla işin içinden nasıl çıkacaksın ki aşkım ya?

Boşanın.

Sizi ağlattıktan sonra motivasyonunuzu yüksek tutmanız akabinde devamını okumadım.

Ben hesaplayamadim kac cocuk var ortada?

Bu pislik adama 4 çocuk yapmış bir de hahaha
Dortmus. Yok artik.

Evet 4 hatta kurtaji da sayarsan 5.
Az bile bu tip kadınlara.
Kendileri yetmiyor bir de çocuk peyda ediyorlar habire.
Sen benım annelıgımı sorgulayamazsın bu 1 burda nnelıgımden degıl es sorunundan bahsedıyorum bu 2,yorum yapmasını yada adam akıllı elestırı yapmasını bılmıyosan yapma bu 3,cocuklarıma cokda guzel bakıyorum bu 4,don ve kendı annelıgını sorgula konuyu nerelere cekmıssın yazık

Sen benım annelıgımı sorgulayamazsın bu 1 burda nnelıgımden degıl es sorunundan bahsedıyorum bu 2,yorum yapmasını yada adam akıllı elestırı yapmasını bılmıyosan yapma bu 3,cocuklarıma cokda guzel bakıyorum bu 4,don ve kendı annelıgını sorgula konuyu nerelere cekmıssın yazık
Ya siz onu bunu bosverin, en buyugu maksimum 4 yasinda olan 4 cocuga nasil bakıyorsunuz, yahu az tavsiye verin, ben 2 cocukla perisan oldum :(

Back