• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 9,12 ve 12,18 kiz bebek icin kiyafetler/SATILMIŞTIR.

seni aradım ama duymadın sanırım kargom geldi:):) beni çokkkk mutlu ettin hepbiri tertemiz ve çokkk güzel ayrıca hediyelerin içinde çok saolll çok güzel bi alışveriş oldu çok memnun kaldım bol bol satış yapman dileğiyle herkeze tavsiye ediyorum ürünler çok temizz kalitelidirrrr:):16::16::16::16::16::16::16:

seni aradım ama duymadın sanırım kargom geldi:):) beni çokkkk mutlu ettin hepbiri tertemiz ve çokkk güzel ayrıca hediyelerin içinde çok saolll çok güzel bi alışveriş oldu çok memnun kaldım bol bol satış yapman dileğiyle herkeze tavsiye ediyorum ürünler çok temizz kalitelidirrrr:):16::16::16::16::16::16::16:
Begenmene cok sevindim guzel gunlerde giyinsin oglunuzzz....

Özel mesajla adres bilgilerimi gönderdim ödemede sizin için nasıl uygunsa öyle yapalım
başka 12-18 ay ürün varsa onlarada bakabilirim.

cnm senın kız 1,5 yasındamı? ben daha BUYUK sanıyodum..o begendıklerını bende cok begendım ama maalesef bıze olmaz z<aten sen kaptın :)

cnm senın kız 1,5 yasındamı? ben daha BUYUK sanıyodum..o begendıklerını bende cok begendım ama maalesef bıze olmaz z<aten sen kaptın :)

Benim kızım 16 aylık ama o aldıklarımı giydirdimdeküçüldü bile kızıma minieli takımın tişörtü yok şuan diğer eklediğim üçüde duruyor düşünürsen üçünü 20 tl den sana gönderebilirim.

$20140227_201505.jpg $20140228_211102.jpg $20140228_211456.jpg

Back