• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 9,12 ve 12,18 kiz bebek icin kiyafetler/SATILMIŞTIR.

Özel mesajla adres bilgilerimi gönderdim ödemede sizin için nasıl uygunsa öyle yapalım
başka 12-18 ay ürün varsa onlarada bakabilirim.

Sondaki puantiyeli elbise mevsimlik canim sadece bir kez giyildi digerleri yazlik begendigin varsa kargona eklerim tanesi 10 tl $20140228_211102.jpg $20140228_211036.jpg $20140228_211050.jpg $20140228_211456.jpg
Özel mesajla adres bilgilerimi gönderdim ödemede sizin için nasıl uygunsa öyle yapalım
başka 12-18 ay ürün varsa onlarada bakabilirim.

Son düzenleme:
Tmm cnm olur ben size ozelden iban no yu yazarim vakif bank uygunmudur sizin icin

İndirim için teşekkür ederim.
Bu arada evinizin fotolarını gördüm çok güzel Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

vakıfbank Uygundur iban numaranızı bekliyorum ödeme için

Son düzenleme:
neler var su an elinde resimleri atarsan bi bakım

Cnm telden giriyorum resim eklemesi zor oluyor. Ilk gonderdigin msj dan sadece beyaz elbiseyi bir arkadas sordu gerisi duruyor. Ikinci msj da da lcw ikili tulumlar duruyo sifir urunle ugur bocekliyi yine oteki arkadas sordu eger donis yapmazsa seninle anlasiriz. Birda gecmis sayfada lovely arkadasa ekledigim elboselerden var siyahli beyazliyla pembeli firfirli olan duruyor

Son düzenleme:
Back