Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunlar duruyormu?
Eki Görüntüle 1000433 Eki Görüntüle 1000432
duruyorsa bunları almak istiyorum beyaz elbisenin kalıbı nasıl ?boyu önemli değilde enden kaç aya kadar olur?
Canim benim kizim zayif tatilde 15 aylikti ozaman giydirmistim ama sanki 9,12 ye daha uygun elbise
Benim kızım biraz iri yazada 15 aylık olucak o zaman elbise olmaz kızıma diğerinin kalıbı nasıl onu çok beğendim olurmu acaba onu kaç aylıkken kullandınız kızınız kaç kg dı o zaman ?
Onun olacagini dusunuyorum cunku tulumu hep buyuk oldu onu giydirmedim hic sadece denendi tshirtunu kullandim bi kac kere simdi kizim 21 aylik ona denesem olur belki ama yaza olmaz diye denemedim kizimin ustunde
Eki Görüntüle 1000507 Eki Görüntüle 1000508
bu ikisinin kalıbı nasıl bunları almak istiyorum kaç kg a kadar olur sizce?
Tamam o zaman onu kesin alıyorum benim için ayırırmısınız kırmızı çizgiliyi sormuştum birde onada cevap yazarsanız ödeme şekli ile ilgili grüşebiliriz ptt hesabınız varmı?
Pembe olan normal lcw kalibi ama simdi lcw da kac giyiyor kiziniz.
Tamam oda olur o zaman ikisini düz 15 tl yaparmısınız? özelden iban numaraızı yazarsanız havale yapayım benim için hesap açmanıza gerek yok
Ikiside satildi
2-3 ve 4 almak istiyorum duruyor mu?
2. Resim mayo mu badi mi ?
Canim lcw nin olcusunu almak icin elime aldigimda dugmelerin biraz altinda sokuk gordum ben size onu hediye gondereyim olurmu ne olur kusura bakmayin. Ufak bi sokuk siz dikersiniz olur mu
Aldın begendiklerimi :))
Senin kıza olmazsa bana satarsin artik :)) haberleselim..