9+1

Derya nur fidan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2024
77
12
22
Kızlar bu saate yazıyorum ama 9+1 birdeyim dün biraz daha iyiydim fakat bugun gün boyu ne yersem kusuyorum sürekli bir sıkıntı yoktur dimi normalde sabah bulantı olurdu normale dönerdi bir günde böyle olması beni korkutuyor hiç birşeyi içim almıyor ne kadar daha böyle devam eder bilmiyorum rahatlatmak için ne gibi şeyler iyi gelir

Bulantı ilacı var doktorunuzdan isteyin yazsın prilamdı sanırım ismi yine sormadan kullanmayın lütfen korkmayın bu dönemler böyle geçiyor maalesef yapacak birşey yok bol sıvı tüketin kussanızda sıvısız kalmayın yaklaşık 13 14 haftada iyice azalmış olacak

Kızlar bu saate yazıyorum ama 9+1 birdeyim dün biraz daha iyiydim fakat bugun gün boyu ne yersem kusuyorum sürekli bir sıkıntı yoktur dimi normalde sabah bulantı olurdu normale dönerdi bir günde böyle olması beni korkutuyor hiç birşeyi içim almıyor ne kadar daha böyle devam eder bilmiyorum rahatlatmak için ne gibi şeyler iyi gelir
Bende 8 haftaligim akşam olurdu şimdi gün boyu sıkınti yok canim 3 ay böyle devan

Haklısın bugünde sadece sabah bulandım daha doğrusu bulantı gelmiyor koşa koşa gitmiyorum midem böyle hiç bişey almıyor muş gibi oluyor artık dayanamıyorum kendim kendimi kusturuyorum

X