87 kilodan 57ye düştüm ben yaptım herkes yapabilir

Canim eger almanyadaysan edekeda rewede kauflandda var yesil pakette natron yaziyo vanilya kabartma tozunun falan yaninda

Tebrik ederim gerçekten çok büyük bir başarı 30 kilo vermek. Bende evlenmeden önce zayıftım yani çok değil ama normal kilomdaydım diyebilirim. Evlendikten sonra ilk 6 ayda 8-9 kilo birden aldım. Sonra da yavaş yavaş üzerine koymaya devam ettim. Şuanda 75 kilo falan oldum. Bende kilo vermek istiyorum. İlk hedefim 65 sonra da 50lileri görmek istiyorum nasipse. :) Ama tek sorunum çok iradesizim ve yemek görünce dayanamıyorum. ( Bende reflü ve gastirit olduğu için karbonatlı su olayını uygulayamam ama diğer dediklerinizi yapmaya çalışacağım. İnşallah en kısa zamanda hayalimdeki kiloya kavuşurum.

tebrikler.

[QUOTE="tuanabe, post: 39899924, member: 46yuzunuzde sarkma ldumu peki kilo verince ben 71de 62 oldum biraz oldu gibiltoplamak icin ne yapim

Suan sarkmam yok ve 54 kiloyum ama dkkat edıyorum cok spor yapmadm hiç yapsam daha cevik gozukurummm

tebrik ederiiimmm gerçekten harika.bende bugün lahana çorbası içmeye başladım.midem kaldırmıyo ama içiyorum sabahtan beri ama uzun süreli olmıycak sanırım.dayanmak çokk zor.bana ilham oldun umarım bigün bende başarı hikayemi paylaşabilirim...

Suan sarkmam yok ve 54 kiloyum ama dkkat edıyorum cok spor yapmadm hiç yapsam daha cevik gozukurummm

Öncelikle tebrikler
acı çehre tohumunu ne kadar süre kullandın ve yemeklerden sonra mı çiğnedin merak ettim

?

Kabartma tozu mu karbonat dediğiniz? Yoksa toz soda oluyor ya onlardan mı acaba? Hatta klasik beyazlı mora kaçan mavi küçük bir kutusu vardı türkiyede satılan? (Yurtdışında yaşıyorum emin olmak için soruyorum)
Tebrikler başarınız için buarada, darısı isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…