Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
70 kilodan 55 kiloya düştüm
- Konu Sahibi BayanDD
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?51 kiloyum bende ama artık veremiyorum ne yazık ki bir durma dönemindeyimKonu sahibi uzun zamandir yazmamis. Bende 51.0 oldum sonunda. Bundan sonrasi 50 kusura girecek o yuzden abartmamak sartiyla (ki midem kuculmus istesem de abartamiyorum) istedigimi yiyorum
- 28 Eylül 2018
- 5.937
- 21.448
- 298
Ayni canim bende durdum. Ev temizligi bitti hareketsiz kaldim ondan oldugunu dusunuyorum bende51 kiloyum bende ama artık veremiyorum ne yazık ki bir durma dönemindeyim
- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
Canım 51 cok iyi masallah durmasi da normal bence sana bisey sormak istiyirum kabız oldun mu bu sürede olduysan ne yaptın kabiz olunca kilo vermen yavaslar mi51 kiloyum bende ama artık veremiyorum ne yazık ki bir durma dönemindeyim
çok mu küçüldü ben küçülmesini istemiyorum daevet göğüslerimde küçüldü şuan 51 kiloyum
Tabiki kabız oldum ama çok sürmedi genellikle sulu yiyecekleri bir iki gün yemeyince oldu akşam öğünlerinizde ekmeksiz çorba için bol bolda sulu yiyecekler tüketin işe yarıyacaktırCanım 51 cok iyi masallah durmasi da normal bence sana bisey sormak istiyirum kabız oldun mu bu sürede olduysan ne yaptın kabiz olunca kilo vermen yavaslar mi
- 12 Nisan 2020
- 19
- 6
- 1
- 36
Merhaba bununla ilgili spor yaptınızmı peki bende 73 kiloyum kaç ayda verdinizMerhabalar 70 kilodan 55 e düşerken emin olun her zaman kilo vermem gerektiğini aklımda tuttum gerçekci olmak gerekirse görünüş olara beni çok rahatsız ediyordu bu halim bu yüzden yavaş yavaş harekete geçtim ilk işim ekmeği kesmek oldu tabiki yavaş yavaş hemen kesersen yemeğe alışmış vücudun buna tepki verir her gün iki buçuk litre su içtim canım istediği her şeyi yedim ama az yedim akşam yemeğinde sadece bir tabak yedim arada ufak kaçamaklar yaptım asitli hiç bir şey tüketmedim(zaten sevmiyorum)sonra tartıya çıktığımda bir baktım kilo veriyorum kıyafetlerimin bedeninin değişimi hoşuma gitti bu bana daha çok yardımcı oldu eğer bir yemeği fazla kaçırdıysam zaten kaçırdım devam etmesemde olur demedim ertesin gün sanki yeni baştan başlıyormuş gibi yine başladım diyetime ve sonuç şu an 55 kiloyum yine biraz vermem gerekiyor bence ama şuan için iyi bir sonuç her şeyden önce kendinize inanın ve her günün yeni bir başlangıç olduğunu unutmayın kendinize karşı bir yarış içindesiniz bunu unutmayın
- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
Tesekkur ederim diyetisyenin tavsiyesiyle probiyotik basladim insallah fayda görürümTabiki kabız oldum ama çok sürmedi genellikle sulu yiyecekleri bir iki gün yemeyince oldu akşam öğünlerinizde ekmeksiz çorba için bol bolda sulu yiyecekler tüketin işe yarıyacaktır
Umarım en kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsınTesekkur ederim diyetisyenin tavsiyesiyle probiyotik basladim insallah fayda görürüm
- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
Insallah cok tesekkur ederim bu sefer olacak gibi hissediyorumUmarım en kısa sürede istediğin kiloya ulaşırsın
- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.568
- 298
Boyun kaç canim 160 162 falan sa kilon iyiBugün tam hedefime ulaştım artık 50 kiloyum
- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
Seni tebrik ediyorum gercekten harikasin spora devam mi ettin nasil yaotin 5 kiloyu verdinBugün tam hedefime ulaştım artık 50 kiloyum
Ortası 161Boyun kaç canim 160 162 falan sa kilon iyi
Yediklerime dikkat ettim hamur işinden uzak durmaya devam ettimSeni tebrik ediyorum gercekten harikasin spora devam mi ettin nasil yaotin 5 kiloyu verdin
- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.568
- 298
Tamam cok ideal olmussun bence daha da vermeOrtası 161
- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Nasıl veriyorsunuz neler yapıyorsunuz49 kilo olmuşum artık vermesem daha iyi olucak sanırım