Bebek İkinci El 86cm'e kadar her bedene markalı erkek kıyafetleri - kalanlar ve yeni eklenenler

selam canım sence benim oğlum şu an 6 ayklık 10 kilo fila var 4 5 7 12 yaza kadar olurmu yoksa büyükmü yada bu bi alt taki fotoğraflardakimi olur karar veremedim senden birşeylar almak istiyorum ama büyük mü gelcek küçük mü endişesindeyim :44::44::44:

canım yada bu gruptan m.ı almalıyım yani 9 12 ay 80 cm e tekabül eden ürünlerinden mi bunklarda 80 cm demişsin ya yaa kadar küçük gelir diye korkuyorum burdan 4. 5 .36 yı kesin aşlmak istiyorum canım ama küçükmüü gelir diye korkuyorum aynı şekilde 7 ve 20 yide ya sizce olurmu çünkü bilirsiniz siz olur diyosanız gercekten alcakları var sizi boşuna uğraştırmam

elinde hangileri kaldı bilmiyorum ama ben 2-3-5-6-8-21-26-39-41-47 yi istiyorum :)

28 ve 30 duruyor mu ve kaç yaşlar...

86 cm tsortler duruyor mu hepsini alsam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba ütopya iyi satışlar dilerim...Ürünler çok güzel görünüyor...Acaba 3-6 aydan neler kaldı takipte zorlandım:26: zahmet olmazsa yazabilir misin?

mrb 86 cm lıklerden 7 cı olanı ve 12 cı olan takımları ıstıyorum özelden görüşebilirmiyiz vldnnl@hotmail.com face hesabından bana ulaşın lütfen
arkadaşlar kusura bakmayın epeydir siteyi takip etmiyordum msjlarınızı görmemişim
kalan ürünlerle ilgili yeni bir başlık açmıştım
son kalan ürünlerle ilgili başkığın linkini vereyim ordan kalanlara bakın istediklerinizle ilgili konuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…