• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

84'ten 55'e yolculuk...

Iruneachteam

Başlangıç: 94 Güncel: 78.9
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2016
62
97
3
Merhabalar, birkaç gün önce başarı öyküleri bölümüne 1.5 ayda 10 kiloyu nasıl verdiğimle ilgili bir başlık açmıştım, bugün de günlük tutma kararı aldım. Her gün düzenli şekilde girip güncel tutmaya çalışacağım, zaten bütün gün evdeyim sınavlara çalışıyorum, buraları bol bol meşgul ederim herhalde.:confused:
Bana katılmak isteseniz seve seve kabul ederim, ne kadar çok insan o kadar çok motivasyon.
Bu da ufak başarı hikayem: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/1-5-ayda-10-kilo-devami-gelecek.959563/

Bugün menüm:
10.00
Sütle birlikte kurutulmuş meyveli müsli (40gr civarı)
13.30
1 kase yoğurdun içine rendelenmiş tarçınlı elma
17.30
-
Akşam ne yesem diye hala düşünüyorum :KK64:

Merhabalar, birkaç gün önce başarı öyküleri bölümüne 1.5 ayda 10 kiloyu nasıl verdiğimle ilgili bir başlık açmıştım, bugün de günlük tutma kararı aldım. Her gün düzenli şekilde girip güncel tutmaya çalışacağım, zaten bütün gün evdeyim sınavlara çalışıyorum, buraları bol bol meşgul ederim herhalde.:confused:
Bana katılmak isteseniz seve seve kabul ederim, ne kadar çok insan o kadar çok motivasyon.
Bu da ufak başarı hikayem: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/1-5-ayda-10-kilo-devami-gelecek.959563/
Merhaba iradene hayran kaldim masallah diyelim bende bi ara azm etttim 10 kgya yakin vermistim simdi tekrar alir gibiyim ve sizinle ayni kilodayim sanirim kg vermek istiyorum o azmi goremiyorum kendimde hayirlisi ile bi baslayabilsem devami gelicek de 18 aylik bebegim var emziriyorum bi yandan siz evlimisiniz varmi bebek falan ?

Merhaba iradene hayran kaldim masallah diyelim bende bi ara azm etttim 10 kgya yakin vermistim simdi tekrar alir gibiyim ve sizinle ayni kilodayim sanirim kg vermek istiyorum o azmi goremiyorum kendimde hayirlisi ile bi baslayabilsem devami gelicek de 18 aylik bebegim var emziriyorum bi yandan siz evlimisiniz varmi bebek falan ?
Selamlar, bekarım :KK22: Ben de aslında çok azimli biri değilimdir, ama başlayıp sonuç aldıkça insan daha çok motive oluyor ve hırslanıyor. Başlamadan önce bol bol başarı hikayelerini okudum ve bu inanılmaz motivasyon sağladı ertesi gün kendimi yürürken buldum:p Bu kadar yol kat ettikten sonra da insan tüm o emeklerini çöpe atıp yarıda bırakamıyor, böyle böyle devamı geliyor. Ve bu arada, emziren annelerin çok daha hızlı kilo verdiğini okumuştum bir yerde, ne kadar doğru bir bilgi pek emin değilim ama.

Tebrikler,

Umarım hedef kilona istediğin şekilde ulaşırsın.
Teşekkür ederimm

16:00'da yürüyüşümü yaptım, 2,5lt suyu bitirmeye çalışıyorum.
20.30'da yine 30dk'lık yürüyüş var ve çok üşengecim bugün:kahve:

Gece giriş yapmayı unuttuğum için alta not düşeyim.
Dün akşam 17:30'da
1 kase tutmaç çorbası ve yanında tuzsuz-yağsız naneli pul biberli salata yedim(domastes,salatalık ve marul) 40gr kadar.
20:30'da da 30dk'lık yürüyüş ve 2lt su bitince günü kapattım.

Bu sabah ise,
10:00
1 adet haşlanmış yumurta, orta boy salatalık, 3 yeşil zeytin, ufak ince bir dilim peynir ve yanında 2 dilim etimek.

Söylemeden edemeyeceğim, etimekler normal ekmeklere kıyasla çok daha az kalorili ve ekmek yediğinizi bile hissetmiyorsunuz. Ben kızarmış ekmek hastası bir insan olduğum için böyle hazır bulunca hemen stokluyorum :KK70:
Ve 1 dilimi 33kcal olması lazım.

13.30 ara öğünü
1 paket Special K'nın domatesli naneli krakeri ve yanında pul biberli naneli 1 kase yoğurt (70gr kadar kaymaksız)
15:30 öğlen 30dk'lık tempolu yürüyüş
17.30 akşam yemeği
Bol yeşillikli salata ve üzerine 3 adet nugget
20:30 akşam 30dk'lık tempolu yürüyüş
**2lt su

Gece giriş yapmayı unuttuğum için alta not düşeyim.
Dün akşam 17:30'da
1 kase tutmaç çorbası ve yanında tuzsuz-yağsız naneli pul biberli salata yedim(domastes,salatalık ve marul) 40gr kadar.
20:30'da da 30dk'lık yürüyüş ve 2lt su bitince günü kapattım.

Bu sabah ise,
10:00
1 adet haşlanmış yumurta, orta boy salatalık, 3 yeşil zeytin, ufak ince bir dilim peynir ve yanında 2 dilim etimek.

Söylemeden edemeyeceğim, etimekler normal ekmeklere kıyasla çok daha az kalorili ve ekmek yediğinizi bile hissetmiyorsunuz. Ben kızarmış ekmek hastası bir insan olduğum için böyle hazır bulunca hemen stokluyorum :KK70:
Ve 1 dilimi 33kcal olması lazım.

Etimeklere bende bayılıyorum.
Bana çok lezzetli geliyırlar, başlayınca 1 dlm de kalamıyorum, paketi yarılıyorum.
Bu nedenle hiç almıyorum :)

Selamlarrr,
Menümüzü yazayım hemen:

10:00 sabah
1 kase yoğurdun içine rendelenmiş elma ve 20gr kadar müsli.
13:30 ara öğün
eti form'un karışık meyveli bisküvisi ve yanında 1 bardak tarçınlı süt.
17:30
nuggetlı salata (3-4 parça nugget, 4 adet dilimlenmiş yeşil zeytin, yarım salatalık, 3 adet cherry domates, bol marul)

Dün akşam yaptığım nuggetlı salatanın tadı harikaydı, özellikle nuggetlerı biraz daha fazla tuttum tavada çıtır olması için fakat yağı biraz abartmışım sanırım. Bugün az yağda deneyeceğim:işsiz:

Günün menüsü:
1 haşlanmış yumurta, 3 yeşil zeytin, 2 dilim etimek, ince bir dilim beyaz peynir ve 20gr kadar müsli. (tok hissetmediğim için 2-3 tatlı kaşığı müsli yedim)
eti form'un kepekli bisküvisi ve yanında 60gr civarı yoğurt.
17:30 akşam
1 kase mercimek çorbası ve 2 dilim etimek ile günü kapadık çok şükür.

2lt su ve 30'ar dakikalık sabah-akşam yürüyüşlerini de unutmayalım..:KK36:

Birkaç gündür yazamıyordum, uzak akraba ziyaretleri, sohbet muhabbet derken burayı unuttum:110:

Günlük menümü yazayım kısaca:
süt ve müsli (40gr)
tarçınlı muz ve yanında 3 adet eti form'un herhangi bir bisküvisi
17:30 akşam
domates çorbası, yeşil salata ve 1 dilim etimek
(2lt su ve günde 2 kez 30dk'lık tempolu yürüyüş.)
Güncel kilo: 82,9:KK6:

Back