- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
Kizlar been ders saatim öğlen olduğu zamanlar gec yatıyorum
Gece oturunca cok acıkıyorum
Onun çözümünu soyle düşünüyorum
Gece 1 dilim kepek ekmegi ve 4 tane zeytin
Yada salata varsa bi kase salata yicem
Kalori hesabı yaptım bugünku menum gece yemeyle birlikte 650 kalori cunku lahana salatası kalorisi cok dusuk tavsiye ederim
Bugunku menum kafamda kararlastirdim yaziyimmm
Kahvalti
.Haşlanmış yumurta üzerine bi kasik yogurt pul biber nane koyarak.
.1 dilim kepek ekmegi
.Yasemin cayi
Öğlen
.Lahana salatasi
.bir bardak ayran
Aksam
Bi kase domates corbasi
Bi küçük tabak lahana salatasi
1 bardak ayran
Bitki cayi...
Ben geldiiimmm :) ayy canim ben alisiyorum galiba aç kalmaya :)Kendini guzel giysilerin icinde hayal et ozaman azim oluyor
bende iki hafta ekmek yememistim 1000 kalorinin altindaydi yediklerim sonra bir diyetisyenin yazisini okudum, metabolizmanizi yavaslatirsiniz yaptiginiz diyetle bir iki ay belki istediginiz kiloda kalirsiniz ama sonra gene alirsiniz diyordu. Internette metabolizma hizinizi hesaplayabileceginiz yerler var. farzedelim 1500 kalori sizinki 200-300 kalori daha azini alin diyordu, yavas ama saglikli ve surekli kilo verebilirsiniz. Ben tekrar ekmek yemeye baslamistm, ince kucuk bir dilim her ogunde, oylede verdim klo, cok yiyorum gibi geliyodu ama veriyordum.Guzel canim
Bende ekmegi hayatımdan çıkarmaya çalışcam ve bol bol spor saglikli olan ne varsa yuruyus yapmaliyim bakalim
Ben dun başladim canim ve hayatimda ilk defa boyle bir diyet yapacagim. Sonucu sana da yazarim insallah 2. Günüm bugun hatta kiz kardeaimle beraber yapiyoruz birbirimize destek olmak icin
Merhabaaa gunlugunu yeni gordum, biliyor musun suan boyumuz kilomuz yaşimiz dahi ayni: D
İlgimi cekti yazayim dedim. Benim yaptigim diyet de seninkine cok benziyor. Gunlugume de beklerim. Aslinda gecen yaz yazmaya baslamistim ama arada umutsuzluga kapilip biraktim. Suan devam ediyorum bir ayi gecti tekrar basladim.
Basarilar ve mutluluklar dilerim. Ben yine ugrarim
sabahlari leslie ile 1 mile yuruyus yapalim mi, kalkinca ac karna
Gerçekten yumurta haslamasi olablrmiumis super yok tutar bilgi icn cok sagolGece çok acık acıktığımızda bir haşlanmış yumurta yiyiyebiliriz. Önceki diyetisyenim öyle demişti.
160 Boyum canımKonu sahibi arkadasim boyun kac acaba
Ben geldiiimmm :) ayy canim ben alisiyorum galiba aç kalmaya :)
Birakmayalim yazin istedgmz giysileriii giyeljmmm zayf zayf ne güzelbende sabah uyandim 10 dakika leslie ile yurudum 10 mekik cektim, ilk gun icin fena sayilmaz.
ben gecen ay baslamistim 5 kilo vermistim bir haftadir hic dikkat etmedim ve cok yedim, 2 kilosunu geri almisimbirakmayalim hic arkadaslar.
Hurma cok saglikymis kuzumaciktiginizda ve caniniz tatli istediginde bir tane hurma yemenizi tavsiye ederim. Normal tatli yemeyecegim, cayida sekersiz icicam. hurmanin kalorisi 30 ( cok iri olmayanlarin) ve saglikli sonucta, ambalajli urunler yememeye dikkat edicam.
bende iki hafta ekmek yememistim 1000 kalorinin altindaydi yediklerim sonra bir diyetisyenin yazisini okudum, metabolizmanizi yavaslatirsiniz yaptiginiz diyetle bir iki ay belki istediginiz kiloda kalirsiniz ama sonra gene alirsiniz diyordu. Internette metabolizma hizinizi hesaplayabileceginiz yerler var. farzedelim 1500 kalori sizinki 200-300 kalori daha azini alin diyordu, yavas ama saglikli ve surekli kilo verebilirsiniz. Ben tekrar ekmek yemeye baslamistm, ince kucuk bir dilim her ogunde, oylede verdim klo, cok yiyorum gibi geliyodu ama veriyordum.