- 21 Şubat 2015
- 604
- 954
Yapicazzz basaricqz tatlim 1 2gun zor olur sonra aliscazz super olcak
En son 15.30 da yemek yedim daha tık yookk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapicazzz basaricqz tatlim 1 2gun zor olur sonra aliscazz super olcak
Arkadaslar merhabaa :) biriniz caniniz tatli istediginde demis ben şiddetle sicak suda kabuk tarcin tavsiye ediyorum. Ben cikolata ve sütlü tatli hastasiyim ama tarcin şekeri dengeledigi icin hiç caniniz tatli istemiyor :) vede metabolizmanin çalismasini istiyorsaniz acı biber yiyebilirsiniz :)
En son 15.30 da yemek yedim daha tık yookk
Bende 3 yil once cok zayftim gel beraber3 yil oncesine dönelim canm83kgm bende karbonatlı su ödemi daha iyi attırıyor diye biliyorum fakat mideyi delme tehlikesi var fazlasında bende 60 kg idim 3 sene önce idyet yapamıyorum.psikolojim bozuluyor.bu kadar şişmeme duphastonun katkısı yadsınamaz
Canim benimbi corba ic istersen gece çok acirksn
Hosbulduk canim. Ayy kulaga cok hos geliyor 55 kilo olmak. Haydi insallah.Ayni durumdayiz desene hoşgeldin canimmm
Tabi gelirim bi bakmissin yaza ikimzde ayni andaa 55 oluruz İNŞALLAH
Kolay gelsin canim gel bende gelirim
yulaf ezmeler yoktu bu aralar var satılıyor sıcak sütle yumuşatıp yesem kahvaltılık gevrek gibi beni tutar mı?
Gerçekten yumurta haslamasi olablrmiumis super yok tutar bilgi icn cok sagol
Müsli aldim canim biliyosundur tok tutan ve zayiflatan bisey oldugu icin acikirsam destekçim olur :)
yulaf ezmeler yoktu bu aralar var satılıyor sıcak sütle yumuşatıp yesem kahvaltılık gevrek gibi beni tutar mı?
Hosbulduk canim. Ayy kulaga cok hos geliyor 55 kilo olmak. Haydi insallah.
Aynen tatlim acikirsan ye ama ac kalma
Düşünceli arkadaş budurr :) <3
Olur aslinda, takibimizi yapmis oluruz birbirimizin. Ben listeye girmek isterim. Yazmami istedigin bilgileri de yazabilirimKizlar eger isterseniz liste yapalim
nesfit olmuyor. denedim.nesfiti diyet yiyeceği olarak algılayamadım ben normal poşette görmüştüm yulaf ezmesiniNesfit mi tatlım
Yuruyuz yapiyor.yek basina cani skiliyor insanin ben onu acip onla beraber yuruyorumTatlim bana spor hocasi pilatesle yürüyüşü bide ip atlamimk onerdi lesli hic yapmadım nasi bisi