- 28 Mart 2015
- 1.044
- 1.504
kuzum internette her yazana inanma bilgi çöplüğü çok fazla var. doğru bilgiye ulaşmak çok zor gerçekten. ben inanıyorun senin kilo vereceğine sporunda menün de çok iyi. 2.5 saat spor yaparken harcadığın enerji mutlaka tartıya da yansıyacak.Evet canım cok iyi bu kalorı sayimi ama ben hıc veremiyorum 1 haftadır sabitte yım hatta 2 gun 600 kalorı ve 2.5 saat spor yaptım ilaca basladim netten arastırdım demır eksikliği olanlar kılo veremez dıyor benimki gercekten cok düşük mus zaten cok uzgunum ama demek ki boyle dıyet yapmsam ne kadar kılo alicam dusunun
Insallh canım ya havalarda bı duzelse bahar gelse haftanın 4 5 gunu yururum 1 saat yarım saatte aletlerle bı saat yakın da hergun zumba yapıyorum zaten ıyı olurdu mesela bugun yurcektım yağmurlu hava ay cok kasvetli hemkuzum internette her yazana inanma bilgi çöplüğü çok fazla var. doğru bilgiye ulaşmak çok zor gerçekten. ben inanıyorun senin kilo vereceğine sporunda menün de çok iyi. 2.5 saat spor yaparken harcadığın enerji mutlaka tartıya da yansıyacak.
Ah canım sagol ya desteğin için insallah az az da olsa vazgeçemem bıraz bıraz gider ınsallhkuzum her hafta eksiliyorsun bu da çok güzel bir başarı balımilaçlarını düzenli kullanınca sağlık sorununda hafifleyip iyileşecek ve daha fazla kilo vermeye başlayacaksın
Haslama bazen tam yıyemıyorum ya ondan corbam bugunede var gel beraber olsun tatlımsüpersin balım sabahları yumurta yemekten korkma kuzum yarım yerine tam da yiyebilirsin.
akşam yemeğine bayıldım süper
Yumurtanin 1 tanesi bana cok agir geliyor ben yumurta yerken cok zorlaniyorm yaaHaslama bazen tam yıyemıyorum ya ondan corbam bugunede var gel beraber olsun tatlım
canım diyetini bozmayıp spora devam et mutlaka istemesen de gidecek o kilolarAh canım sagol ya desteğin için insallah az az da olsa vazgeçemem bıraz bıraz gider ınsallh
balım çok naziksin yemiş kadar oldum sen antalyadasın değil mi yanlış mı hatırlıyorum yoksaHaslama bazen tam yıyemıyorum ya ondan corbam bugunede var gel beraber olsun tatlım
her gün tartılma canım moralin bozulur. haftada 1-2 kere tartıl. sporunu arttırmayı deneyebilirsin canım.Kizlar yardim edin kilom bu ara hic degismiyor kilo veremedigimde de hevesim kaciveriyor. Ne yapsam tekrar kilo vermeye baslarim sizce???
Yok canım benım haslama cok sevmıyorum yoksa soyle tereyağ da yada sucuklu falan mmmm cok severimYumurtanin 1 tanesi bana cok agir geliyor ben yumurta yerken cok zorlaniyorm yaa
Amınnnnben yürüyüşe çıkıyorum canlarım hedef en az 10.000 adım hadi bakalım yansın yağlar
bende severim öyle off cızır cızırYok canım benım haslama cok sevmıyorum yoksa soyle tereyağ da yada sucuklu falan mmmm cok severim
Doğru soyluyorsun canım yağsız tavada da pşşiryrum of canım acayip tatlı bısı istiyor bugun o kadar cıslı gecti kı lokma kaldırma z artık bunyem tarcınlı sut ıcıcmbende severim öyle off cızır cızır
canım yanmaz yapışmaz teflona yağsız yumurta kırabilirsin. polonez markanın light dilim jambon ve salamı var içine ekleyebilirsin. geçenlerde 3 liraya almıştım fiyatıda uygun.
kandıralım kendimizi biraz
aslında canımızın çektiği bazı şeyleri light hale getirmek bizim elimizde
aman canım sakın cıss yapma tatlı ile. yesen şimdi tatlı birşey yarım saat sonra tekrar canın isteyecek. ani kan şekerin yükselecek, yarım saat sonra tekrar düşecek.Doğru soyluyorsun canım yağsız tavada da pşşiryrum of canım acayip tatlı bısı istiyor bugun o kadar cıslı gecti kı lokma kaldırma z artık bunyem tarcınlı sut ıcıcm
Canim benim detoks yap 3 gun ben durunca hep detoks yapiyorumKizlar yardim edin kilom bu ara hic degismiyor kilo veremedigimde de hevesim kaciveriyor. Ne yapsam tekrar kilo vermeye baslarim sizce???
Yumurtanin 1 tanesi bana cok agir geliyor ben yumurta yerken cok zorlaniyorm yaa
bende severim öyle off cızır cızır
canım yanmaz yapışmaz teflona yağsız yumurta kırabilirsin. polonez markanın light dilim jambon ve salamı var içine ekleyebilirsin. geçenlerde 3 liraya almıştım fiyatıda uygun.
kandıralım kendimizi biraz
aslında canımızın çektiği bazı şeyleri light hale getirmek bizim elimizde
Menumuvereyim
Kahvaltı
1 haslanmis yumurta
1 dılım cavdar
Oglen
3 gul böregi(ne deseniz haklısınız hazırım )
1 elma
1 bardak tarcınlı sut
1.5 saat yuruyus 2.5 lt su
Zumba yapacaktım ama hıc takatim yok borek yedım mutlu muyum Hayır hıcdegıl cok pişmanım 1 tane yesem ohderdım 1 haftadır kacamak yapmadımderdım ama borek tanesi 220 kalorı zaten