- 9 Kasım 2013
- 24
- 4
- 34
masal perisi detoksunu yazarmısınCanim benim detoks yap 3 gun ben durunca hep detoks yapiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
masal perisi detoksunu yazarmısınCanim benim detoks yap 3 gun ben durunca hep detoks yapiyorum
Sagol bebegim ya yedım bı an gozum dondu işte hemen toparlanmalıyım artiya gecmisim dır buyuk ihtimal nasıl bı detoks onerırsın ben genelde bunuda basarisız oluyorum kur detoks ama diger arkadaslar ıcın faydalı olabilirKuzum aksam yememissin gul böreği icin mi bi kase corba cacik yiyeblrdin gece insan cok acikiyor olsun balim ya oda senin ödül öğünün olsunnn hem yuruyuste yapmissin uzme kendini tatli icinde tarcinli sütünü icmissin kendini tutup tatli yememissin tebrik ederim
Mercimek detoks corbasinin tarifimasal perisi detoksunu yazarmısın
Sagol bebegim ya yedım bı an gozum dondu işte hemen toparlanmalıyım artiya gecmisim dır buyuk ihtimal nasıl bı detoks onerırsın ben genelde bunuda basarisız oluyorum kur detoks ama diger arkadaslar ıcın faydalı olabilir
Sen bu 3 gun yaptın mo yanı sadece mercımek mı corba olarak nasıl etki ettı sendeInsan bazen oyle oluyor kuzum uzme kendini toparlarsin
Paylastim balim detoksu 3 gunluk ama faydali sagliksiz degil
Ben bazen yorulup mızmız etsem de inanıyorum bana herkes goruntun guzel orantılı dıyor kılo lıyken de orantılı sısko yum ben her zaman yururum kılo verırkende zumba yuruyus yaptım elimden bu geldiEki Görüntüle 1771047
Yedigimiz yiyeceklerde önemli ama en önemlisi spor guzel prensesler kesinlikle duzenli spor olmadan tarti az gösterse bile istedigimiz vucuda ulasamayiz benim spora yönelmem lazimmm!!!
Sen bu 3 gun yaptın mo yanı sadece mercımek mı corba olarak nasıl etki ettı sende
Ben bazen yorulup mızmız etsem de inanıyorum bana herkes goruntun guzel orantılı dıyor kılo lıyken de orantılı sısko yum ben her zaman yururum kılo verırkende zumba yuruyus yaptım elimden bu geldi
ödül günün olsun balım dert etme kendineMenumuvereyim
Kahvaltı
1 haslanmis yumurta
1 dılım cavdar
Oglen
3 gul böregi(ne deseniz haklısınız hazırım )
1 elma
1 bardak tarcınlı sut
1.5 saat yuruyus 2.5 lt su
Zumba yapacaktım ama hıc takatim yok borek yedım mutlu muyum Hayır hıcdegıl cok pişmanım 1 tane yesem ohderdım 1 haftadır kacamak yapmadımderdım ama borek tanesi 220 kalorı zaten
itiraf edeyim ki bende sevmiyorum. demet akalın yumurta ile kilo vermiş bende zorla yiyorum.Bende haslanmis yumurta hic sevmiyorum
orantılı vücudun varsa çok şanslısın canım. kilo verince de heryerden orantılı verirsin bölgesel derdin olmazBen bazen yorulup mızmız etsem de inanıyorum bana herkes goruntun guzel orantılı dıyor kılo lıyken de orantılı sısko yum ben her zaman yururum kılo verırkende zumba yuruyus yaptım elimden bu geldi
hemen ekleme yapmak istiyorum balım bardak çorba gerçekten favorimEki Görüntüle 1771045
K kafsinkaf35
Balim özelikle biz gece kuşları olarak bize gelsin bu atistirmaliklar
evet balım çok haklısın bir arkadaşım 65 kiloydu. aylar sonra karşılaştık incecik olmuş dedim ne kadar zayıflamışsın. kilom aynı kas ağırlığımı artırıp yağları azalttım demişti ama ciddi fark vardıEki Görüntüle 1771047
Yedigimiz yiyeceklerde önemli ama en önemlisi spor guzel prensesler kesinlikle duzenli spor olmadan tarti az gösterse bile istedigimiz vucuda ulasamayiz benim spora yönelmem lazimmm!!!
hemen ekleme yapmak istiyorum balım bardak çorba gerçekten favorim
evet balım çok haklısın bir arkadaşım 65 kiloydu. aylar sonra karşılaştık incecik olmuş dedim ne kadar zayıflamışsın. kilom aynı kas ağırlığımı artırıp yağları azalttım demişti ama ciddi fark vardı
Cok guzel programlı spor yapmiş demek kievet balım çok haklısın bir arkadaşım 65 kiloydu. aylar sonra karşılaştık incecik olmuş dedim ne kadar zayıflamışsın. kilom aynı kas ağırlığımı artırıp yağları azalttım demişti ama ciddi fark vardı
Hayirli geceler balimmmmGece kuşlarım size tatlı muhabbetler iyi geceler ben yatar