Kuzum gerçekten sen benden daha disiplinlisin supersin. Keşke seninle 68 kilo iken tanissaydim. Cok gec gözüm açıldı balım. Cepten yazıyorum umarım düzgün geliyordur mesajlarim
canım benim sen birtanesin seninle tanıştığımda 76 kiloydum.. yaşam koçusun adeta balımDüzgün geliyor balimmm bende hep cepten yaziyorumteşekkür ederim kuzum sende cok azimlisin balimmm olsun kuzum iyiki birbirimizi bulduk hedefide kutlucaz INŞALLAH
canım benim sen birtanesin seninle tanıştığımda 76 kiloydum.. yaşam koçusun adeta balımher vazgeçtiğimde beni topladın. herşey için teşekkür ederim
Degisme yoka bende kizlar 83.5...
çok mu çok tatlısın keşke seninle 68 kilo iken tanışsaydım şimdiye kadar 60 olmuştum. iyi ki varsınAyyy kuzum benim yaaa ne tatli dillisin agzin bal yesin derler bizim oralarda agzin bal yesinsende benim yaşam koçumsun iyiki varsın balli lokmam bende çok teşekkür ederim
birlikte 60 olacağız kuzum nisana kalmaz ikimizde incecik ola
çok mu çok tatlısın keşke seninle 68 kilo iken tanışsaydım şimdiye kadar 60 olmuştum. iyi ki varsın
birlikte 60 olacağız kuzum nisana kalmaz ikimizde incecik olacağız
Degisme yoka bende kizlar 83.5...
Dün bildirim yapamadigimdan affinizi diliyorm. Yarinda oglusumun dogumgünü 2 yasina giriyor. Prs gününe kdr beni mazur görürseniz sevinirim.
kuzum başınız sağolsun haber ver kendinden olurmu balımCanlar eşimin dedesi vefat etti memlekete gidiyoruz hafta sonuna kadar sanirim orda diyette yapamam menude yazamayabilirim arada ugrarim buraya canlar eşim icin cok üzüldüm ALLAHIM rahmet eylesin INŞALLAH
K kafsinkaf35 @Asyam13fantastikaaa
buyur canım gel hoşgeldinmerhabalaaar :) bende katılabilir miyim size?
kuzum başınız sağolsun haber ver kendinden olurmu balım
menü vereyim canlarım
sabah
1 bardak süt
1 dilim kepek ekmeği
2 dilim peynir
öğle
1 tabak kepekli makarna
1 kase yoğurt
akşam
1 tabak işkembe çorbası
500 gr. yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
aralarda 2 avuç leblebi ve şekerli kahvem var canlarım
spor olarak 6000 adım atıldı. evde egzersize başlayacağım birazdan
60 aşkına son 8 diyorum canlarım
teşekkürler bebeğimSupersin cancagzimmmm
Kuzum basiniz saolsun rabbim bizi sevdiklerimizle sinamasin insallah bir daha.Canlar eşimin dedesi vefat etti memlekete gidiyoruz hafta sonuna kadar sanirim orda diyette yapamam menude yazamayabilirim arada ugrarim buraya canlar eşim icin cok üzüldüm ALLAHIM rahmet eylesin INŞALLAH
K kafsinkaf35 @Asyam13fantastikaaa
Hosgeldiniz. Kilonuz ve hedefiniz nedir mrk ediyorz :)merhabalaaar :) bende katılabilir miyim size?