Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum çok geçmiş olsun annene acil şifalar diler ellerinden öperim. önemli bir şey mi canım şimdi nasılCanlar annem rahatsizlandi cok sukur simdi iyi hamd olsun ben gidemedim esim gitti dedesine son görevini yapacak bende anneme yaridma geldimhersey ust uste geldi
AMiN balimmm ALLAH razı olsunKuzum basiniz saolsun rabbim bizi sevdiklerimizle sinamasin insallah bir daha.
kuzum çok geçmiş olsun annene acil şifalar diler ellerinden öperim. önemli bir şey mi canım şimdi nasıl
@masalperisi_ geçmiş olsun tez vakitte toparlar insallah Allah sabır versin
Anneler ne yüce varlıklar ya allah hepsini korusun insallah
Yahu inanın evde tartı bile yok moral bozmamak için ve göz görmeyince gönül rahat oluyor. Bu hiç iyi değil tabi.
Ben 20 yaşındayım ismim ege
En son 15 ocakta tartıldım 80.00kg idim ama kilo almısımdır illaki çünkü düne kadar umarsızca yedim doymadım yidim böyle oldum
Neyse değişim başlasın ha bu arada 162 boyum kendimi bu kiloyla 1.30 hissediyorum.
Menü veriyor muşuz bende vereyim
Şimdi canlarım daha dün başladığım için boğazımdan hemen kesemesemde cabalayacagım daha az yiyeceğim
Bugün
Sabah: 2 tane bol tahıllı kaşarlı tost 1tane küçük cigkofte dürüm
Öğle : yine tost ve cigkofte ( dün gece tuttum kendimi akşamdan cigkofteyi yemeyeyim diye )
Aksam 1 tabak pilav üstü kuru 1 dilim Güllaç
Uyuyan kadar yersem 1 tane meyve yerim o da bir ihtimal
Su ana kadar 1.5 litre su içtim uyuyan kadar 3 litre yaparım onu
Nasıl sizce kızlar tost ve cigkofteler fazla kaçtı dimi
balım tabiki korkmuşsunuzdur ilk başta.kolay bir şey değil . çok geçmiş olsun canım benim iyileştiğine çok sevindim.Ah gece bianda rahatszlandi balim yanagi sisti migde bulantisi baygin halde apar yopar ambulansla gttik hastaneye disi apse yapmış zehirlemis ama suan cok şükür iyi uzandi ilaclsr serum igne toparladi hamd olsun balim
AMINNNNNNNN balim ALLAH razi olsunnn
moralini yüksek tut balım. düzelicek herşey annen de iyi olmuş ne güzel üzülmeHersey ust uste geldi canlar
egecim öncelikle hoşgeldin aramıza çok güzel bir ismin var. burada biz birbirimize destek olarak zayıflamaya çalışıyoruz. birbirimize tavsiyeler veriyoruz, yanlışlarımızı söylüyoruz. günlük 1000 kaloriyi geçmemeye çalışıyoruzYahu inanın evde tartı bile yok moral bozmamak için ve göz görmeyince gönül rahat oluyor. Bu hiç iyi değil tabi.
Ben 20 yaşındayım ismim ege
En son 15 ocakta tartıldım 80.00kg idim ama kilo almısımdır illaki çünkü düne kadar umarsızca yedim doymadım yidim böyle oldum
Neyse değişim başlasın ha bu arada 162 boyum kendimi bu kiloyla 1.30 hissediyorum.
Menü veriyor muşuz bende vereyim
Şimdi canlarım daha dün başladığım için boğazımdan hemen kesemesemde cabalayacagım daha az yiyeceğim
Bugün
Sabah: 2 tane bol tahıllı kaşarlı tost 1tane küçük cigkofte dürüm
Öğle : yine tost ve cigkofte ( dün gece tuttum kendimi akşamdan cigkofteyi yemeyeyim diye )
Aksam 1 tabak pilav üstü kuru 1 dilim Güllaç
Uyuyan kadar yersem 1 tane meyve yerim o da bir ihtimal
Su ana kadar 1.5 litre su içtim uyuyan kadar 3 litre yaparım onu
Nasıl sizce kızlar tost ve cigkofteler fazla kaçtı dimi
Ah canım basın sagolsun cok uzuldum mekanı cennet olsun esin uzundur tabı dıyetı bosver abartma yeter tekrar duzen girersın evine donunceCanlar eşimin dedesi vefat etti memlekete gidiyoruz hafta sonuna kadar sanirim orda diyette yapamam menude yazamayabilirim arada ugrarim buraya canlar eşim icin cok üzüldüm ALLAHIM rahmet eylesin INŞALLAH
K kafsinkaf35 Filik @fantastikaaa