- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Kuzum benim hayirli sporlarteşekkür ederim balım benim ben şimdi yürüyüşe çıkıyorum 1 saat ssonra burdayım balım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum benim hayirli sporlarteşekkür ederim balım benim ben şimdi yürüyüşe çıkıyorum 1 saat ssonra burdayım balım
Sagol balli lokmam 4kilo gitti darisi diger kilolara18 günde 4 kilodan fazla gitti bebeğim tebrikler harikasın
Kızlar tebrik ederim kusura bakmayın kotam doldu o yüzden gelemiyorum Çarşamba sabah gelırım diyet ve spora devam dağıtmadım bıldırıö 71.9
Olur mu canım gelirim mutlaka görüşürüzTebrik ederim balim 600 gr gtmis senden tamam kuzim ama bizi unutma olurmuu gel öpüyorum
Olur mu canım gelirim mutlaka görüşürüz
süper menü canım tebriklerSabah
1 kepekli tost (lor peynirli domates)
1 bardak süt
Öglen
1 küçük kase kisir (bol sebzeli)
1 bardak ayran
Aksam
Firinda balik
1 kase marol salatasi
Ara öğün
1 yesil elma
Su 2litre
Spor
1 saat yürüyüş
Mekik
tatlı niyetine süper balım
süper canım tebrikler daim olsun inşallahKızlar tebrik ederim kusura bakmayın kotam doldu o yüzden gelemiyorum Çarşamba sabah gelırım diyet ve spora devam dağıtmadım bıldırıö 71.9
menü vereyim canlarım
sabah
1 bardak süt
1 paket form bisküvi
şekerli kahva
öğle
1 tabak kabak yemeği
1 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt
akşam
6 adet köfte
bol salata
1 kase sakatat çorba
spor olarak 5000 adım attım sadece canlarım
süper menü canım tebrikler
tatlı niyetine süper balım
teşekkür ederim balımYine mukemmelsin balim bu haftanin biricinsi olarak kutlarimmmmm Tebrikler balli lokmam alkislar birincimize gelsinnnn
kuzum az olur mu hiç 18 günde 4 kilodan fazla verdin. 36 günde yani yaklaşık 1 ayda 8 kilodan fazla vereceksin ne demek bence hiç de az vermiyorsun balım. ben geçen hafta verememiştim canım hatta 100 gr almıştım. vücut ödem yapmıştı herhalde bu hafta 2 haftalık 1 kilo eksi tartıya yansıdı. benden aslında az az gidiyor canım.Tesekkur ederimmm balli lokmam kuzum neden azar azar gidiyot benden sence sporu cogaltmammi lazimm
teşekkür ederim kuzum benim çookk zaman sonra 2 sene kadar sonra boyumla kilom aynı oldu çok mutluyum. vücutta biraz rahatladı. gerçekten bir ara nefes alamaz olmuştum.K kafsinkaf35 prensesimiz buyuk bi azim gosterdi 68 kilo olduuu darisi 58 INŞALLAH alkislar balimaaaaaa
teşekkür ederim kuzum benim çookk zaman sonra 2 sene kadar sonra boyumla kilom aynı oldu çok mutluyum. vücutta biraz rahatladı. gerçekten bir ara nefes alamaz olmuştum.
darısı isteyen herkesin başına dostlarım. allah kimsenin çabasını boşa çıkarmasın
Moral verdiğin icin cok tesekkur ederim balimmm cansin sennn yok kuzum sende cok motivasyonlusun hatta banada motivasyon katiyosun super ilerliyosun her hafta 1 gitse hop nisan olmadan inceciksin kardesimkuzum az olur mu hiç 18 günde 4 kilodan fazla verdin. 36 günde yani yaklaşık 1 ayda 8 kilodan fazla vereceksin ne demek bence hiç de az vermiyorsun balım. ben geçen hafta verememiştim canım hatta 100 gr almıştım. vücut ödem yapmıştı herhalde bu hafta 2 haftalık 1 kilo eksi tartıya yansıdı. benden aslında az az gidiyor canım.
Kuzum gerçekten sen benden daha disiplinlisin supersin. Keşke seninle 68 kilo iken tanissaydim. Cok gec gözüm açıldı balım. Cepten yazıyorum umarım düzgün geliyordur mesajlarimMoral verdiğin icin cok tesekkur ederim balimmm cansin sennn yok kuzum sende cok motivasyonlusun hatta banada motivasyon katiyosun super ilerliyosun her hafta 1 gitse hop nisan olmadan inceciksin kardesim