82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Hoşbulduk canım hepimize hayırlı olsun...
Geçmiş olsun, insanın evladı hasta olunca kendisi hasta olmaktan farksız olur cok iyi bilirim.
Rabbim acil şifalar versin..
Yarin görüşmek üzere Allah rahatlık versin hepinizeeee...

BU arada cok gecmis olsun

canım çok sağol iyi dileklerin için. paşa benim kedim kıs prensesler tanır onu

Sagol sekerparem seni cok ozledimmm geldgne cok sevndimmmmm menunde guzel ayrica kuzum kilo almadgna sevndim ama artik bizi birakma olurmu pasan kedinn cok gecmis olsunnn balim

Sagol sekerparem seni cok ozledimmm geldgne cok sevndimmmmm menunde guzel ayrica kuzum kilo almadgna sevndim ama artik bizi birakma olurmu pasan kedinn cok gecmis olsunnn balim
teşekkür ederim canım. ben seni hiç bırakır mıyım balım benim. nasıl zayıflarım ben sensiz. gitmez benden o lop lop etler pıt pıt yağlar sensiz

Yeni gelen diyetcanlar hoşgelmşsinizzz hep birlikte daha güçlü olucaz Allah ın izniyle hele birde yağmurumuz gibi başımızda azimli bir cici kızımız olunca herşey daha güzel seviyoruz seni kıymakı börekkkk

Ablamm benimmm sizler basimdasiniz ya ALLAH razı olsun bitanecik ablam bende seni cok seviyorum prensesimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…