82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Sabah
  • 1 tane haslanmis yumurta
  • Limonlu maydonoz
  • Domates

Aksam

• Dogum gunu menusu azar azar yedim abartmadim kuzular ama bugun kendimi 2.ayi doldurdugumdan dolayi sevndrdim dogum gunumude kutladim cok şükür hersey cok guzeldi canlar

Menuyu yazmak istemedim caniniz cekmesin diye rejimde olunca insanin cani çekiyor

Spor
  • Yarim saat leslie
  • Yarim saat basen mekik hareketleri
  • squat

Su 2litre

Ne kadar düşüncelisin gercekten insanın canı çekiyor doğum gününde kutlu olsun nice güzelyaşlara canım

merhaba kızlar ben geçen hafta 77.5 bu hafta 77 ben gr gr veriyorum ama yiyorum detoks yapmak istiyorum 2 gün varmı önereceğiniz günde enaz yarım saat koşu bandında yürüyorum bazen mekik çekiyorum 2 çocugum var akşama kadar oturdugum söylenemez zayiflimmm seni çok çok tebrik ediyorum helal sana

Merhaba kızlarrrr...
Sizleri günlerdir takip ediyorum ve hayran kaldım motivasyonunuza..
Ve bu akşam yazıp sizlere katılmak istiyorum kabul ederseniz..
Şu an kaç kiloyum bilmiyorum regl bitsin 3 günüm var ama korkuyorum da tartılmaktan neden derseniz 12 haftalık gebeliğim sona ermişti 3 ay evvel bebeğimi kalbi durdu ve yaşımdan dolayı bu 3 aylık gebelikte 10 kilo aldım arkasında depresif biraz ağrılar hem hareketlerimi kısıtlandı hem uykumu hemde yemem düzeni değişti..
Ama buna son vermeye karar verdim hiç bir kıyafetim olmuyor, aylarca eşofmanlar üstümden cıkmadı.
3 ay oldu evdeyim, yıllarca hep calıştım hemşireyim ama artık calışmıyorum.
Sizlerin desteğinize çok ihtiyacım var. Eşim calışyor oğlum 17 yaşında okula gidip geliyor evde yalnızım.
Yurtdışındayım ailem yok komşu yok..
Gecen ay hamilelik topikde tekrar hamile kalmak icin arkadaşlara katıldım 3 gün once regl oldum, tabi ki hamile kalmak istiyorum ama o kadar takip icinde kendimi dinlemek istemiyorum.
Ramazan a 2 ay var Rabbim nasip ederse ne kadar kilo verebilirsem o kar diyorum ama hedefim 10 kilo!
InşaAllah vazgecmem, 2 günden beri çok dikkat etmeye başladım yememe ve su içmeye, evde hareket yaptim 30 dk.
Dışarıya nerdeyse 2 aydan beri cıkmıyorum yalnızca alışveriş ve doktora mecburiyetlikten ama bunu yeneceğim.
Ben böyle değildim 8 saat calışmama rağmen dışarda 1.5 saat yürüyüşümü yapardım. 70 kilo fazla olmadım birkere oğlumun doğumundan sonra 61 kilo diyet ve spor destekli olmuştum 3 yıl korudum sonra 70 ciktım. Boyum 165 en son tartıldığında 1 ay evvel 83 kilo idim.
Regl bitince tartılayım diyorum 3 gün var.
Bu arada üç aylarınız mubarek olsun Rabbim kabul etsin tum ibadetlerinizi ve dualarinizi..
Bol bol kilolar gitmesi hedeflerinize ulaşmanız dileğiyle...

Veee bu sayfanını sahibini tebrik ediyorum o kadar güzel başarı ki helal olsun Rabbim nazarlardan korusun..
Ve doğum gününüz kutlu olsun...

Bu arada yaşım 42 hepinizden büyüyüm sanırım :)

Hayırlı gecelerrr....

Tebrikler
Kuzum ayran detoksu yap yada ozur corbasi yap balim saol kuzum

Hamileyken Bebeginizi kaybetmenize cok üzüldüm hosgeldin ablacim sizi cok azimli gordum gerçekten bizi takip etmenize de cok sevindim biz beraber prensesler grubu olarak birbirmizi desteklioruz ablacim sende aramiza geldigin icn cok mutlu oldum

AMIN INSALLAH ABLAM Dualarin icnde ALLAH razi olsun ablam INSALLAH hepimziin hersey gonlunce olur INSALLAH hedefimzie ulasrz

Buarada dogum gunumu kutladgnz icn cok tesekur ederimmm

Simdi listeye grmk istiomusun ablacim

Hoşbuldukkkk...
Evet canım girmek istiyorum çok memnun oldum cevabın için burda sıcacık gönül dostluğunuzu gördüm insaAllahhh hep beraber başarılı olmak yolunda yürümek istiyorum.
Elimden gelenin fazlasıyla yapacağım bu halden cıkmam lazım yoksa hiç iyiye gitmiyorum ve bunun farkındayım.
Herşey bizler için ama biryerden başlamak gerek..
Hadi bismillah diyeyim diyetime devam pek listeden anlamam ama protein ve sebze ağırlıklı yemeye ve saat 18.00 sonra yememeye karar verdim.
2 litre su icmeye başladım. Şeker, un, tuz olan hiç bir yiyecek almıyacam.
Ac kalmak yok bende ćok okudum araştırdım sabah erken kalkarım genelkikle kahvaltıyı ihmal etmem. Sizlerin listesini takip ederek de fikirler alırım.
Çok teşekkür ederim destekleriniz için..
Allah razı olsun..

AMiN ablam ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ABLAM Takimimiza bi prenses daha eklendiiii yubbi hosgeldin sefalar getirdinnn

Hergun menu paylasymi yaparmisn ablam

Merhaba arkadaslar bende suan itibariyle araniza katildim dogumdan sonra kilo aldim ama diyet yaparak 18 kilo verdim veee 1 sene sonra tekrar 5 kilo aldim simdi sizinle beraber vermek istiyorum destek verin az gaza gelim ne olur yardiiiiiiiiimmmmmmm

Hosgeldin canimmm kac kilosun 18 kilo vermissin 5 kiloyu havada karada verrsn canim hedefin nedr yasn kac aacabaa

Hosbuldum tatlim once boyum 178 suanki kilom 80 normalde 75 de iyisin diyorlar ama hedefim 70 veremedim ama surekli yiyorum birilerinden destek almamgerektigini hissettim tek olmuyor

Balim.sen mankensin zaten 178 boy MAŞALLAH 10 kiloyuda verrsn oh mis 70 75 snaa ideal kuzum haydi bakalim haftaya lisstete grersnz kuzum cuma gunu tarti gununuz menuler sporlar hergun paylasilio dertlesyoruz burda bi dostlugmz var sende geldin prensesler grubuna bi prenses daha geldi listemiz cogaliyor ne guzel

Tm cok memnun oldum guzel dostluklar guzel mutluluklar demek helede beraber zayiflayinca mutluluktan ucarim herhalde

AMiN ablam ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ABLAM Takimimiza bi prenses daha eklendiiii yubbi hosgeldin sefalar getirdinnn

Hergun menu paylasymi yaparmisn ablam
Tamam her akşam yediklerimi menu yaparım insaAllah..
Sabahtan yaparım dersem yalan olur gün icinde o gün evde ne var ona göre ama market alışverişimi de dikkat edeceğim kendime göre.
Bu akşam 3 ceşit menu vardı mutfakta, eşim der niye benim yediğimden yemiyorsun dedim artık böyle :)
Oğlum desen zaten zayıf onu beslemek ayrı bir iş :)
En kolayı benim..

Ablam.sen aklina yazmissin oldu bu is

canlarım merhabalar... öncelikle 2 gündür sizden uzak kaldığım için özür dilerim. paşam rahatsızlandı ve ben 2 gün hayata küstüm resmen. şimdi aranızdayım.
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz canlar diyorum hayırlı olsun.
prensesler grubuz kalabalıklaşıyor çok sevindim

kıymalı böreğim benim kilomda bir değişiklik yok çünkü son 2 gündür hiç dikkat etmedim almamışım bari bunla teselli olayım. hepinizi öpüyorum

sabah: domates, salatalık 3 dilim peynir
öğle: dışardaydım bir şey yemeden geçti. bol su içtim. yarım paket altınbaşak
akşam:1 kase salata, 1 kase közlenmiş patlıcan, 3 çilek
spor: 16.000 küsur adım attım. ayaklarım acıyor. son kötü geçen 2 günün acısını çıkarmaya çalıştım azcık
KIYMALI BÖREĞİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…