82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Sabah
20150424_105128.jpg
Yarısını yedim
yeşil çay

Öğle
3 kaşık taze fasulye
Pancar salatası

Ara
2 dilim ekmek arası peynir
1Dilim elma

Akşam
Yeşilçay
2 kaşık kadar yer fıstığı

1,5 lt su

30 Dk tempolu yürüyüş

Bugün çok sancım vardı regl ağır geçti sporum çok az oldu
menüm de çok dengesiz oldu

Sabah
Eki Görüntüle 1507032
Yarısını yedim
yeşil çay

Öğle
3 kaşık taze fasulye
Pancar salatası

Ara
2 dilim ekmek arası peynir
1Dilim elma

Akşam
Yeşilçay
2 kaşık kadar yer fıstığı

1,5 lt su

30 Dk tempolu yürüyüş

Bugün çok sancım vardı regl ağır geçti sporum çok az oldu
menüm de çok dengesiz oldu

Ablam bugunde guzel az yemissin ablam gecmis olsun sanci kotu olur bilirim:KK43:

kızlar bugün siparişim geldi mobilya kesme aleti ya Allah dedim gümüşlükleri doğramaya başladım bakalım becerebilecekmiyim istediklerimii 20150424_183441.jpg

kızlar bugün siparişim geldi mobilya kesme aleti ya Allah dedim gümüşlükleri doğramaya başladım bakalım becerebilecekmiyim istediklerimii
Ablam alerjin gecti mi:KK43:
Geçti diye ilaçları bırakmıştım tekrar başladı 4 gündür içiyorum ilaçlarımı bu sefer bırakmıcam Hayırdır kuzum nerden aklına geldi

kızlar bugün siparişim geldi mobilya kesme aleti ya Allah dedim gümüşlükleri doğramaya başladım bakalım becerebilecekmiyim istediklerimii

Geçti diye ilaçları bırakmıştım tekrar başladı 4 gündür içiyorum ilaçlarımı bu sefer bırakmıcam Hayırdır kuzum nerden aklına geldi

Merak ettim ablam coktandir hatrini soramamistim ilaclarini ihmal etme kuzum kullanda tamamen gecsin prenses

buraya geldi bile nasıl sıcak anlatamam. sokaklara cıvıl cıvıl ben bu halimle giyecek bir şey bile bulamıyorum. :KK17:inadıma gidip büyük beden de almıyorum nasıl olsa zayıflıcam ya. çok hızlanmam lazım çok :KK55:
ayaklarım hala acıyor ya :eek:

Sende cok azimlisin kuzum ya cok spor yapiyosun diye ayaklarin bile yara oldu kiyamam gecmis olsun sanada tekrardan:KK43: eminim ole deme sen simdide cok guzelsin dahada guzel olucan fitleselim :KK66:

buraya geldi bile nasıl sıcak anlatamam. sokaklara cıvıl cıvıl ben bu halimle giyecek bir şey bile bulamıyorum. :KK17:inadıma gidip büyük beden de almıyorum nasıl olsa zayıflıcam ya. çok hızlanmam lazım çok :KK55:
ayaklarım hala acıyor ya :eek:
Sabah kızımı okula ben götğrdüm kızımın montu vardı bende şalımı aldım ama yinede donduk ama öğleden sonra balkonda oturduk nasıl giyinceğimizi şaşırdık
Bende çok ip atladığım zaman ayaklarımın ağrısından penguen gibi yürüyordum artık çok atlamıyorum

Sende cok azimlisin kuzum ya cok spor yapiyosun diye ayaklarin bile yara oldu kiyamam gecmis olsun sanada tekrardan:KK43: eminim ole deme sen simdide cok guzelsin dahada guzel olucan fitleselim :KK66:
canım beni kilo vermemi engelleyen istikrarsızlığım. iradem zayıf dayanamıyorum bir şey yiyorum o yaptığım sporlar herşey çöp. aynı kiloda kalıyorum sadece:KK70:ah bu kaçamakların gözü kör olsun:KK11:
hepimiz çok güzel ve fitcan olucaz canım:KK49:

X