- 2 Mart 2015
- 2.394
- 3.981
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
az kalsın bu listede benim de adım olacaktı
çok sağol ablam. sevgiyle patiliyor siziPaşamıza da geçmiş olsun
Sabah
Eki Görüntüle 1507032
Yarısını yedim
yeşil çay
Öğle
3 kaşık taze fasulye
Pancar salatası
Ara
2 dilim ekmek arası peynir
1Dilim elma
Akşam
Yeşilçay
2 kaşık kadar yer fıstığı
1,5 lt su
30 Dk tempolu yürüyüş
Bugün çok sancım vardı regl ağır geçti sporum çok az oldu
menüm de çok dengesiz oldu
az kalsın bu listede benim de adım olacaktı
evet kuzum gelsinler artık. 50 mekik ceza vericem onlara şaka şaka hele bir gelsinlerkuzum gelmelerini cok isterim hep beraber olmayi coktandir cumalarida gelmiyorlar gelirler INSALLAH diye sesleniyim.dedimm
evet kuzum gelsinler artık. 50 mekik ceza vericem onlara şaka şaka hele bir gelsinler
Geçti diye ilaçları bırakmıştım tekrar başladı 4 gündür içiyorum ilaçlarımı bu sefer bırakmıcam Hayırdır kuzum nerden aklına geldiAblam alerjin gecti mi
kızlar bugün siparişim geldi mobilya kesme aleti ya Allah dedim gümüşlükleri doğramaya başladım bakalım becerebilecekmiyim istediklerimiiEki Görüntüle 1507069
kızlar bugün siparişim geldi mobilya kesme aleti ya Allah dedim gümüşlükleri doğramaya başladım bakalım becerebilecekmiyim istediklerimii
Geçti diye ilaçları bırakmıştım tekrar başladı 4 gündür içiyorum ilaçlarımı bu sefer bırakmıcam Hayırdır kuzum nerden aklına geldi
buraya geldi bile nasıl sıcak anlatamam. sokaklara cıvıl cıvıl ben bu halimle giyecek bir şey bile bulamıyorum. inadıma gidip büyük beden de almıyorum nasıl olsa zayıflıcam ya. çok hızlanmam lazım çokAynen kuzum yaza az kaldi daha cok hizlannamiz lazimmmm
Sağol kuzum düşündüğün içinMerak ettim ablam coktandir hatrini soramamistim ilaclarini ihmal etme kuzum kullanda tamamen gecsin prenses
buraya geldi bile nasıl sıcak anlatamam. sokaklara cıvıl cıvıl ben bu halimle giyecek bir şey bile bulamıyorum. inadıma gidip büyük beden de almıyorum nasıl olsa zayıflıcam ya. çok hızlanmam lazım çok
ayaklarım hala acıyor ya
Sabah kızımı okula ben götğrdüm kızımın montu vardı bende şalımı aldım ama yinede donduk ama öğleden sonra balkonda oturduk nasıl giyinceğimizi şaşırdıkburaya geldi bile nasıl sıcak anlatamam. sokaklara cıvıl cıvıl ben bu halimle giyecek bir şey bile bulamıyorum. inadıma gidip büyük beden de almıyorum nasıl olsa zayıflıcam ya. çok hızlanmam lazım çok
ayaklarım hala acıyor ya
canım beni kilo vermemi engelleyen istikrarsızlığım. iradem zayıf dayanamıyorum bir şey yiyorum o yaptığım sporlar herşey çöp. aynı kiloda kalıyorum sadeceah bu kaçamakların gözü kör olsunSende cok azimlisin kuzum ya cok spor yapiyosun diye ayaklarin bile yara oldu kiyamam gecmis olsun sanada tekrardan eminim ole deme sen simdide cok guzelsin dahada guzel olucan fitleselim