82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

canlarım merhabalar... öncelikle 2 gündür sizden uzak kaldığım için özür dilerim. paşam rahatsızlandı ve ben 2 gün hayata küstüm resmen. şimdi aranızdayım.
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz canlar diyorum hayırlı olsun.
prensesler grubuz kalabalıklaşıyor çok sevindim:KK66:

kıymalı böreğim benim kilomda bir değişiklik yok çünkü son 2 gündür hiç dikkat etmedim almamışım bari bunla teselli olayım. hepinizi öpüyorum:KK15:
Hoşbulduk canım hepimize hayırlı olsun...
Geçmiş olsun, insanın evladı hasta olunca kendisi hasta olmaktan farksız olur cok iyi bilirim.
Rabbim acil şifalar versin..
Yarin görüşmek üzere Allah rahatlık versin hepinizeeee...

canlarım merhabalar... öncelikle 2 gündür sizden uzak kaldığım için özür dilerim. paşam rahatsızlandı ve ben 2 gün hayata küstüm resmen. şimdi aranızdayım.
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz canlar diyorum hayırlı olsun.
prensesler grubuz kalabalıklaşıyor çok sevindim:KK66:

kıymalı böreğim benim kilomda bir değişiklik yok çünkü son 2 gündür hiç dikkat etmedim almamışım bari bunla teselli olayım. hepinizi öpüyorum:KK15:
BU arada cok gecmis olsun

Hoşbulduk canım hepimize hayırlı olsun...
Geçmiş olsun, insanın evladı hasta olunca kendisi hasta olmaktan farksız olur cok iyi bilirim.
Rabbim acil şifalar versin..
Yarin görüşmek üzere Allah rahatlık versin hepinizeeee...
canım çok sağol iyi dileklerin için. paşa benim kedim kıs prensesler tanır onu :KK66:

sabah: domates, salatalık 3 dilim peynir
öğle: dışardaydım bir şey yemeden geçti. bol su içtim. yarım paket altınbaşak
akşam:1 kase salata, 1 kase közlenmiş patlıcan, 3 çilek
spor: 16.000 küsur adım attım. ayaklarım acıyor. son kötü geçen 2 günün acısını çıkarmaya çalıştım azcık:KK1:
KIYMALI BÖREĞİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM :KK60:

Sagol sekerparem seni cok ozledimmm geldgne cok sevndimmmmm:KK19: menunde guzel ayrica kuzum kilo almadgna sevndim ama artik bizi birakma olurmu:110: pasan kedinn cok gecmis olsunnn balim

Sagol sekerparem seni cok ozledimmm geldgne cok sevndimmmmm:KK19: menunde guzel ayrica kuzum kilo almadgna sevndim ama artik bizi birakma olurmu:110: pasan kedinn cok gecmis olsunnn balim
teşekkür ederim canım. ben seni hiç bırakır mıyım balım benim. :KK60:nasıl zayıflarım ben sensiz. gitmez benden o lop lop etler pıt pıt yağlar sensiz:KK66:

Yeni gelen diyetcanlar hoşgelmşsinizzz hep birlikte daha güçlü olucaz Allah ın izniyle hele birde yağmurumuz gibi başımızda azimli bir cici kızımız olunca herşey daha güzel seviyoruz seni kıymakı börekkkk

Yeni gelen diyetcanlar hoşgelmşsinizzz hep birlikte daha güçlü olucaz Allah ın izniyle hele birde yağmurumuz gibi başımızda azimli bir cici kızımız olunca herşey daha güzel seviyoruz seni kıymakı börekkkk

Ablamm benimmm sizler basimdasiniz ya ALLAH razı olsun bitanecik ablam bende seni cok seviyorum prensesimmm:KK19:

X