82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Dünkü menüm

sabah
-

öğle
•kepekli tost
•yumurta

Aksam
• 1 dilim poğaça
•çay

8000 adım 2.5 su

Bugünki menü

Sabah
•special k meyveli
•sekersiz cay

Öğle
•şehriyeli tavuk corbası

Aksam
•2 baget tavuk
•karısık salata
•2 dilim ekmek

13.813 adım kızlar toplamda 9.25 km yürüdüm kaç kalori gitmiş oluyor ve kaç saate denk geliyor

Iyi bari ablam hasar az olmus gune gidip bukadar az yemek iyi bi basari

Super kalori yakmissin yediklerin kalmamistr okadar adim.atmaya supersinnnn tebrik ederim happpyyy

Çok iyi tatlım 2 saati geçmiş kesin
Ve 900 den fazla kalori yakmışsın

Sabah 08.00
Haşlama yumurta
Peynir 1 dilim zeytin 8 tane
domates salatalık 2 çilek

Öğlen 13
Yarım şehriye çorba
3 köfte
Salata

Ara 17.30
Yoğurt

Akşam 20.30
Mercimek çorba
Yoğurt kürü

Su 2,5 /3 lt
Sabah akşam limonlu sirkeli su
Artı öğlen ve akşam 3 er cin biberi herhün yiyorum
Acıyı eskiden yiyemezdim şimdi alıştım vazgeçemiyorummmm

Spor
Yaklaşıl 2 saat tempolu yürüyüş yapıldı, 10bin adım
Parktaki aletlere de biniyorm 15 dk
Zumba 30 dk ve bisiklet 30 dk yapılacak bakalım bakalım

[QUOayiflicammm, post: 40481356, member: 661921"]Iyi bari ablam hasar az olmus gune gidip bukadar az yemek iyi bi basari[/QUOTE]
Iki gunde 2 kilo almisimdir kesin

Ah bitanemm bomba gibisinnn valla harika gidiyosunnn
Yogurt kuru neymis kuzum ebnde yapym

[QUOayiflicammm, post: 40481356, member: 661921"]Iyi bari ablam hasar az olmus gune gidip bukadar az yemek iyi bi basari
Iki gunde 2 kilo almisimdir kesin [/QUOTE]

Detoks yaparsn ben bugun ozurr corbasi diyet corbasi tarfi yazcm ayca kayanin kuzum metoblzmayi hizkandriomus ablamm yaparsn

Kizlar cok sukur guzel bi 1 bucuk ayim gecti basardim cok mutlyum INSALLAH yola devam edicem simdi daha cok su icicem daha cok spor yapicam daha cok zayflamak icn cabalicam ve sebze corbasi tuketicem cok faydasi varmis canlar daha cok motive olucam 2 ay kaldi 2 ayda guzel bi kilo vermem lazimmmm yolu hizlandiralim

ALLAH yardimcimiz olsunnn

Canlar ben baslangicta 82 kiloyken ne yazikki kendimi ölcmeyi unutmustum ama 78 kiloyken kendimi ölcmustum simdide metreyi bulup 72 kiloluk halimi ölcucem bakalim sonuc ne olmus metreee nerdeee yaa

cumaya kadar bu diyeti yapicam canlar INSALLAH faydasi olur sizlerle paylasmak istedim

yukarda özur corbasi tarifi altindada diyetide yaziyor canlar yapmak isterseniz

Metreyi buldummmm hu hu isten sonra ölçücem özellikle basenim ne durumda merak ediyorum ve artik sporumu cogalttimmm cok sukur hersey cok guzelll ama daha cok cabayla 2 ayda daha iyi sonuc almam lazim daha buyuk azimle yaglarla savasmaya devam basarabilcegime daha cok inanarak duayla yoluma devam ediyorum illede spor spor spor canlar 1 bucuk aydada spor yaptim ama bu diyetimin 2 raundu bu sefer kilo durmamasi icin daha cok detoks daha cok spor sart hu huu bizim kizlar bugunlerde sessiz gelin sizsiz burasi olmuyor sizleri seviyoyum prensesler grubuuuu haydi buyuk azimle yaza az kaldiiiii guzel giysiler elbiseler ay orasi cikti burasi cikti demeden giycegimiz cicileri dusundukce daha cok gaza geliyorum haydi BiSMILLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…