Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar cok sukur guzel bi 1 bucuk ayim gecti basardim cok mutlyum INSALLAH yola devam edicem simdi daha cok su icicem daha cok spor yapicam daha cok zayflamak icn cabalicam ve sebze corbasi tuketicem cok faydasi varmis canlar daha cok motive olucam 2 ay kaldi 2 ayda guzel bi kilo vermem lazimmmm yolu hizlandiralim
Bebiş bende diyete gireli bu hafta 1,5 ay olacak
ve ben 1,5 ay öncesine gçre daha hafif daha mutlu daha azimli ve istikrarlıyım inşaAllah
her anlamda faydası oluyor insana, çünkü sağlıklı besleniyoruz ve spor yapıyoruz
ALLAH yardimcimiz olsunnn
Canlar ben baslangicta 82 kiloyken ne yazikki kendimi ölcmeyi unutmustum ama 78 kiloyken kendimi ölcmustum simdide metreyi bulup 72 kiloluk halimi ölcucem bakalim sonuc ne olmus metreee nerdeee yaa
Metreyi buldummmm hu hu isten sonra ölçücem özellikle basenim ne durumda merak ediyorum ve artik sporumu cogalttimmm cok sukur hersey cok guzelll ama daha cok cabayla 2 ayda daha iyi sonuc almam lazim daha buyuk azimle yaglarla savasmaya devam basarabilcegime daha cok inanarak duayla yoluma devam ediyorum illede spor spor spor canlar 1 bucuk aydada spor yaptim ama bu diyetimin 2 raundu bu sefer kilo durmamasi icin daha cok detoks daha cok spor sart hu huu bizim kizlar bugunlerde sessiz gelin sizsiz burasi olmuyor sizleri seviyoyum prensesler grubuuuu haydi buyuk azimle yaza az kaldiiiii guzel giysiler elbiseler ay orasi cikti burasi cikti demeden giycegimiz cicileri dusundukce daha cok gaza geliyorum haydi BiSMILLAH
Güzeller ben ise gidiyorum gorusmek uzere
süpersin sen bebek
Ayyy bende merak ettim şimcik, bende alcam metre epeydir aklımda ama nerden bulcam işten spordan vaktim de olmuyor bakmaya
ben başaracağına inanıyorum tatlım, bu istek ve azim olduğu sürece çok iyi kilo vericeksin daha yolu başındayız candostum
iben daha çok gündüz girebiliyorum siteye balım akşam malum iş güç spor yinede girmeye gayret ediyorum
Kolaylıklar gelsin örtmenimmm yeim seniiii
kahvaltımın üzerine tatlımsın
yoğurt kürü "yoğurt-limon-kırmızı biber" tatlım
akşamları yiyorum göbek yağlarını yakıyormuş ve yoğurt diyette çok önemli biliyosun
süpersin sen bebek
Ayyy bende merak ettim şimcik, bende alcam metre epeydir aklımda ama nerden bulcam işten spordan vaktim de olmuyor bakmaya
ben başaracağına inanıyorum tatlım, bu istek ve azim olduğu sürece çok iyi kilo vericeksin daha yolu başındayız candostum
iben daha çok gündüz girebiliyorum siteye balım akşam malum iş güç spor yinede girmeye gayret ediyorum
Kolaylıklar gelsin örtmenimmm yeim seniiii
kahvaltımın üzerine tatlımsın
yoğurt kürü "yoğurt-limon-kırmızı biber" tatlım
akşamları yiyorum göbek yağlarını yakıyormuş ve yoğurt diyette çok önemli biliyosun
Sabah
İki haslanmis yumurta
İki bardak cay
Öğlen
İki kurabiye(yulaf ezmesinden yaptim)
Bir bardak süt
Akşam
Bir tabak kurufasulye
Bir tabak yogurt
Su
Simdilik bir lt
Spor
Squat
Mekik
Twister
Sağol bebeğim ay keşke beraber yesekSupersin adasimmmm kuru fasulyeye baylrm benim yerimede yeseydin
Sağol bebeğim ay keşke beraber yesek
Umarim adaşım :)Oda olur belki kuzum hemde super olur
Kuşum su spor harika ama yediklein bana gore az kuşum rahatsız MSN cann mi istemediSabah
Aksam
- 1 bardak kakolu sut
- 1 dilim tahil ekmek
- az parca peynir
Spor
- Marollu Patates haslamasindan salata(3 yemek kasigi)
- bir bardak ayran
Su 2litre
- 20 dk yürüyüş
- 40 dk mekik basen hareketleri
- 200 kere ip atlama
- yarim saat leslie
Ara ogun
- Yogurt kuru (1 kase yoğurt 1 cay kasigi pul biber az limon)
Kuşum su spor harika ama yediklein bana gore az kuşum rahatsız MSN cann mi istemedi
Küçuldugunden mi acaba, iyi birşey mi bilemedim simdiCanim istemedi kuzum migdem almiyor
Sende benim cikolatali kurabiyemsin cok tesekur ederim inancini bosa cikarmamak icin elimden geleni yapicam candostum benimde isten gucten anca gelebldm kuzummm hem seviyorum seni hemde opuyorummm iyi dileklerin icin cok tesekkur ederimm bitanemm sende super gidiyosun bende senin herzmn yanindayim balimmm
Sabah
Aksam
- 1 bardak kakolu sut
- 1 dilim tahil ekmek
- az parca peynir
Spor
- Marollu Patates haslamasindan salata(3 yemek kasigi)
- bir bardak ayran
Su 2litre
- 20 dk yürüyüş
- 40 dk mekik basen hareketleri
- 200 kere ip atlama
- yarim saat leslie
Ara ogun
- Yogurt kuru (1 kase yoğurt 1 cay kasigi pul biber az limon)
Yoğurt kürünüde yapicam kuzum aksam mi yiyiosun kuzum yemekten once mi
Can can menün güzel afiyetler olsun eritmesi de kolay olsun inşallahSabah
İki haslanmis yumurta
İki bardak cay
Öğlen
İki kurabiye(yulaf ezmesinden yaptim)
Bir bardak süt
Akşam
Bir tabak kurufasulye
Bir tabak yogurt
Su
Simdilik bir lt
Spor
Squat
Mekik
Twister
Sağol kuzum ,doğru söylüyorsun içerim uyuyana kadarCan can menün güzel afiyetler olsun eritmesi de kolay olsun inşallah
Suyu az içmişsin ama dikkat su çok önemli tatlımm
Küçuldugunden mi acaba, iyi birşey mi bilemedim simdi
Halsiz kaliyor musun kardeşim