82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Gel tabiii kuzum ben seniii ozlerimmm gelmezsennn basaricaz kuzum senin zaten baslangic kilon 57ydi supersinnn dua ette bende 57 olayimmm balimmm ya idolum senin kilon kuzum
Canım ya sen 57 olursun ben sana çok güveniyorum. Yani okadar iradelisinki maşallah eninde sonunda olursun sen.
Bende başarırım inş. canım. Senin azmin banada örnek olur güç verir. Beraber başarırız inş.

INŞALLAH kuzumm cok sagol güvenini bosa cikarmamaknicn elimden geleni yapicamm beraber basaricaz anca beraber kanca beraber

Zayiflicammm, post: 40441045, member: 661921"]Prensesler grubu sayfanin en basina guncel kilomuzu koyucam sizden ricam rejime baslangic kilonuz neydi kuzular bu msji cevaplarmisiniz guzeller

Baslangc kilo simdiki hedef

bu sekil yapicam hepimizin guncel kilosu ilk sayfamizda olsun diye dusundum hangi kilodan ne kadar dustugumuzu goruruz bu listeyle canlar
[/QUOTE]
Baslangic kilom 81.600 canim

İşte budur bebek
çok ama çok iyi olcak kilolarımızı daha rahat görcez
buraya başladğmdaki kilomu tam hatırlamıyorum
ama diyete 75.5 ile başladım tatlım

59-59.1-51

Baslangc. 98.9
Güncel. 89.6

Bayanlar ;

Kahvaltı;
Special k 1 kase meyveli

Öğle
Yumurta haslanmıs
1 dilim beyaz peynir
Sekersiz cay
Armut

Aksamda karnıyarık var ama ne kadar yesem ?

guncel lıstemızı ılk sayfamıza yaptım guzellerrr hayrlı olsunnnn
kılo bıldırımı yapmayanlar yapınca deıgstrrmm lıstede canlar

Yok canım kusur filan öyle düşünme. Fenami iyice kaynaştık birbirimize. Bu kulüpteki ilk yakın arkadaşımsın tabii sende böyle düşünüyorsan canım. Yarın görüşürüz canım
tabıkı canım benımmm kaynastık guzel olduuu ne mutlu bana yakın arkdsın gormen benı mutlu ettıııı cok sagol sende oylesınnn canım benım

İşte budur bebek
çok ama çok iyi olcak kilolarımızı daha rahat görcez
buraya başladğmdaki kilomu tam hatırlamıyorum
ama diyete 75.5 ile başladım tatlım
fıkrımı begenmene cok sevındım kuzum bende oyle dusundum guncel kılomuz olsun ne kadar yol katetmısız bılelelım oyle guzel olur dıye dusundum sımdı yaptım lıstemızı hayrlı olsunnn balımm

sabah
  • 1 kase lıght sutle nesfıt
araogun
  • 1 tane muz
  • 1 kase keten tohumlu yogurt

aksam

• 1 tabak patlıcan yemegı
  • 1 kase cacık
  • 1 dılım tahıl ekmek
spor

reglıyım oyuzden sadece

• yarım saat bısıklet surdum canlar
su 2lıtre

1 bardak lımonlu yesıl cay ıctım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…