Canım ya sen 57 olursun ben sana çok güveniyorum. Yani okadar iradelisinki maşallah eninde sonunda olursun sen.Gel tabiii kuzum ben seniii ozlerimmm gelmezsennnbasaricaz kuzum senin zaten baslangic kilon 57ydi supersinnn dua ette bende 57 olayimmm balimmm ya idolum senin kilon kuzum
Canım ya sen 57 olursun ben sana çok güveniyorum. Yani okadar iradelisinki maşallah eninde sonunda olursun sen.
Bende başarırım inş. canım. Senin azmin banada örnek olur güç verir. Beraber başarırız inş.
INŞALLAH kuzumm cok sagol güvenini bosa cikarmamaknicn elimden geleni yapicamm beraber basaricaz anca beraber kanca beraber
Canım iyi geceler sana. Benim gözler kapanıyor. Tatilde olsa Çocuklardan dolayı gün erken Başlıyor bizde. Kendine iyi bak canım
Canım iyi geceler sana. Benim gözler kapanıyor. Tatilde olsa Çocuklardan dolayı gün erken Başlıyor bizde. Kendine iyi bak canım
Yok canım kusur filan öyle düşünme. Fenami iyice kaynaştık birbirimize. Bu kulüpteki ilk yakın arkadaşımsın tabii sende böyle düşünüyorsan canım. Yarın görüşürüz canımHayirli geceler kusura bakma tuttum senide kuzummm görüşmek uzere
Prensesler grubu sayfanin en basina guncel kilomuzu koyucam sizden ricam rejime baslangic kilonuz neydi kuzular bu msji cevaplarmisiniz guzeller
Baslangc kilo simdiki hedef
bu sekil yapicam hepimizin guncel kilosu ilk sayfamizda olsun diye dusundum hangi kilodan ne kadar dustugumuzu goruruz bu listeyle canlar
ahanda bi yoldaş buldumBir ben mi aldım ya. Of kacamak yok bir daha spor var. Ben yürüyüşe çıkıyorum canlar.
sağol taklım
59-59.1-51Prensesler grubu sayfanin en basina guncel kilomuzu koyucam sizden ricam rejime baslangic kilonuz neydi kuzular bu msji cevaplarmisiniz guzeller
bu sekil yapicam hepimizin guncel kilosu ilk sayfamizda olsun diye dusundum hangi kilodan ne kadar dustugumuzu goruruz bu listeyle canlar
Baslangc. 98.9Prensesler grubu sayfanin en basina guncel kilomuzu koyucam sizden ricam rejime baslangic kilonuz neydi kuzular bu msji cevaplarmisiniz guzeller
tabıkı canım benımmm kaynastık guzel olduuu ne mutlu bana yakın arkdsın gormen benı mutlu ettıııı cok sagol sende oylesınnn canım benımYok canım kusur filan öyle düşünme. Fenami iyice kaynaştık birbirimize. Bu kulüpteki ilk yakın arkadaşımsın tabii sende böyle düşünüyorsan canım. Yarın görüşürüz canım
kuzum karıyarık cok yaglı mı ona gore ye derım benBayanlar ;
Kahvaltı;
Special k 1 kase meyveli
Öğle
Yumurta haslanmıs
1 dilim beyaz peynir
Sekersiz cay
Armut
Aksamda karnıyarık var ama ne kadar yesem ?
fıkrımı begenmene cok sevındım kuzum bende oyle dusundum guncel kılomuz olsun ne kadar yol katetmısız bılelelım oyle guzel olur dıye dusundumİşte budur bebek
çok ama çok iyi olcak kilolarımızı daha rahat görcez
buraya başladğmdaki kilomu tam hatırlamıyorum
ama diyete 75.5 ile başladım tatlım
azımlı gordummm senııı cok mutlu oldummmsağol taklım
ilk defa şu topikde kendimle grur duyabildim , hani en azından verebildim azcık o bakımdan