82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

ornek menuuuuuuu yubbbııı

Tabiki anacgm birşey demez zaten seni ilk anlattgimda tanisalim demişti ayni ilde saniyormuş
Bağ konusunda haklisin gönlüm çok az insanda böyle ısınır bnm de
Annene benden bahsetmene sevndım kardesım benımm ellerınden operım saygılar benım kardesım ıyıkı varsınnn bagımız daım olsun INSALLAH

Menumu yazmamisim
Kahvaltı
ne yedim ki unuttum kızlar

Aksam
2 köfte
1 küçük kuzu sis
1 küçük tavuk sis hepsi izgara
1 dilim ekmek
1 çay bardağı ayran
salata

3 lt den fazla su
15 dk trambolin
250 mekik
800 bacak çalıştım
akşama kadar temizlik kol ların ağrıyor daha bitiremedi
çok yorgunum ben yatıyorum kızlar iyi geceler

Menun super ablacim izgara olmasi cok saglikli

Prensesler grubu sayfanin en basina guncel kilomuzu koyucam sizden ricam rejime baslangic kilonuz neydi kuzular bu msji cevaplarmisiniz guzeller

Baslangc kilo simdiki hedef

bu sekil yapicam hepimizin guncel kilosu ilk sayfamizda olsun diye dusundum hangi kilodan ne kadar dustugumuzu goruruz bu listeyle canlar

Canım eminim haftaya görürsün sen bu gidişle. Ya Süpersin canım maşallah sana gerçekten. Senin adına çooooook seviniyorum

Caniminiciii cok tesekkur ederim INŞALLAH agzindan bal damliyorrr 2 hafta nesfit diyeti yapicam kuzum faydasi olur INŞALLAH

Hadi insaallah faydalı olur canım. Zaten sana imreniyorum. Istanbuldan bi geliyim seni takip edicem artık. Sen ne yersen bende onu yiycem

Cok sekersin kuzum bende senin sporunu yapicammm iste ozmn super olur balimmm benimmm kapim herzman sana acik kuzummm beklerim herzamannn bitanem

Cok sekersin kuzum bende senin sporunu yapicammm iste ozmn super olur balimmm benimmm kapim herzman sana acik kuzummm beklerim herzamannn bitanem
Hergün ne yesem diye düşünmemede gerek kalmaz. Bakarım sen ne yemişin
Gerçi sen çok az yiyorsun. Baya bi zorlanırım herAlde ben
Şaka bir yana gelirim muhakkak canım. Sonuna kadar takipteyim inş. Seni

Hergün ne yesem diye düşünmemede gerek kalmaz. Bakarım sen ne yemişin
Gerçi sen çok az yiyorsun. Baya bi zorlanırım herAlde ben
Şaka bir yana gelirim muhakkak canım. Sonuna kadar takipteyim inş. Seni

Gel tabiii kuzum ben seniii ozlerimmm gelmezsennn basaricaz kuzum senin zaten baslangic kilon 57ydi supersinnn dua ette bende 57 olayimmm balimmm ya idolum senin kilon kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…