- 28 Mart 2015
- 1.044
- 1.504
Tarifini alabilir miyimAyran asi detoksu
kızlar canlar güzellikler diyet canlar merhaba. 2 gündür giremedim neler döktürmüşsünüz özlemişim sizi. giremediğim için çok üzgünüm sebebi ise pazar günü yaptığım saçmalıktan dolayı o kadar üzgünüm ve kendimi o kadar iradesiz hissetim ki yazmaya utandım açıkçası. sizi özledim geldim. pazar günü misafirler vardı sabah 1 simit öğlen pizza yedim. çok kötü hissediyorum kendimi. nasıl yaptım ya hala kendime gelemedim. sanki inancımı yitiriyor gibiyim zayıflayacağıma karşı. kulağımı çekin benim canlarım nerelerdesiniz
teşekkür ederim canım benim iyi ki varsın. acısını çıkarmak için yürüyüşe verdim kendimi. ayran detoksu yarın bende yapıcam cicim çok öpüldünBende seni merak ediyodum kuzu hadi biraz toparlan simdi bastan basla ben sana guveniyorum balim
teşekkür ederim canım benim iyi ki varsın. acısını çıkarmak için yürüyüşe verdim kendimi. ayran detoksu yarın bende yapıcam cicim çok öpüldün
Süprr bu günde tahmini kac kilo veriliyor peki :)
Oy canm bugün yeni bir gün sporu cogaltir yakarsin hepsini sen,vazgeçerek olmazkızlar canlar güzellikler diyet canlar merhaba. 2 gündür giremedim neler döktürmüşsünüz özlemişim sizi. giremediğim için çok üzgünüm sebebi ise pazar günü yaptığım saçmalıktan dolayı o kadar üzgünüm ve kendimi o kadar iradesiz hissetim ki yazmaya utandım açıkçası. sizi özledim geldim. pazar günü misafirler vardı sabah 1 simit öğlen pizza yedim. çok kötü hissediyorum kendimi. nasıl yaptım ya hala kendime gelemedim. sanki inancımı yitiriyor gibiyim zayıflayacağıma karşı. kulağımı çekin benim canlarım nerelerdesiniz
Ablam hic detox corbasi gibi değil dene pişman olmazsin.Gününüz aydın olsun herkese hayırlı sabahlar
Bende kaç gündür ayran corbasini denemek istiyorum ama nohut bitmiş dün markete gittim almayı unutmuşum bugün yine markete gidicem acaba yapabilirmiyim çok uzak geliyor detoks felan
ayranı severim tadından ötürü şüphem de yok dayanamayıp diğer yemeklerden de yermiyim diye düşündümAblam hic detox corbasi gibi değil dene pişman olmazsin.
Yemezsin bence ayran sisiriyor içindeki mercimek bulgurda tok tutuyor,deneyinde yorumlar ini bekliyorum ablamayranı severim tadından ötürü şüphem de yok dayanamayıp diğer yemeklerden de yermiyim diye düşündüm
Amannn olsun ben yinede denicem