82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

kızlar canlar güzellikler diyet canlar merhaba. 2 gündür giremedim neler döktürmüşsünüz özlemişim sizi. giremediğim için çok üzgünüm sebebi ise pazar günü yaptığım saçmalıktan dolayı o kadar üzgünüm ve kendimi o kadar iradesiz hissetim ki yazmaya utandım açıkçası. sizi özledim geldim. pazar günü misafirler vardı sabah 1 simit öğlen pizza yedim. çok kötü hissediyorum kendimi. nasıl yaptım ya hala kendime gelemedim. sanki inancımı yitiriyor gibiyim zayıflayacağıma karşı. kulağımı çekin benim canlarım nerelerdesiniz

Bende seni merak ediyodum kuzu hadi biraz toparlan simdi bastan basla ben sana guveniyorum balim

teşekkür ederim canım benim iyi ki varsın. acısını çıkarmak için yürüyüşe verdim kendimi. ayran detoksu yarın bende yapıcam cicim çok öpüldün

Haydi biTanem ben bugun yaptım ayran detoksu super gidiyor kuzum sen de gel beraber yapalim sende iyiki varsin

Oy canm bugün yeni bir gün sporu cogaltir yakarsin hepsini sen,vazgeçerek olmaz

Gününüz aydın olsun herkese hayırlı sabahlar

Bende kaç gündür ayran corbasini denemek istiyorum ama nohut bitmiş dün markete gittim almayı unutmuşum bugün yine markete gidicem acaba yapabilirmiyim çok uzak geliyor detoks felan

Ablam hic detox corbasi gibi değil dene pişman olmazsin.

Bugüne yetişir mi bilmiyorum aksam markete cikicaz ama yarın denenmeye calisicam

Astro Gökçe ALINTI
"""
JÜPİTER, ileri hareketine geçti.. hepimizin gözü aydın :))) konuyla ilgili yazacağım, ancak şimdiden söyleyebilirm ki iyicil Jüpiter bir çoğumuzun yolunda gitmeyen, bekleyen işlerimizi düzeltecek.. Bugünden itibaren kendimizi çok olumlu, çok daha yüksek ve sürekli bi pozitif enerjide hissedebiliriz.. Daha mutlu aylar geldi özellikle de bir çoğumuzu için..
""""

arkadaşlar iki gündür yediğime dikkat ediyorum..
iş çıkışı akşam eve yürüyerek gidiyorum.. 25 dakika :))

onun dışında bugün ekstra spor yapıcam :)))

cicilerimi giydim yemeğimi yicem :))
sonra namaz sonra spor evellallah ın izni İLe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…