Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah canim sana tebrik ederim biz bunu basaricaz Allahin izniylearkadaşlar iki gündür yediğime dikkat ediyorum..
iş çıkışı akşam eve yürüyerek gidiyorum.. 25 dakika :))
onun dışında bugün ekstra spor yapıcam :)))
cicilerimi giydim yemeğimi yicem :))
sonra namaz sonra spor evellallah ın izni İLe
Afiyet olsun canimkızlarr akşam yemeğim ik yeşil soğan 4 dal marul biraz maydonoz :))
ve yoğurttt :))
afiyet olsn bana
Boyle sabotajlar oluyor yeme kuzum evde kimse yokmu ona yedirkızlaaaar şaka gibi komşumm yemek getirdi (
barbunya ve pilav bi tabak ...
bıraktım mutfağa :)) yemicem onu inşaaallah <:))
nefsime hakiim olmam gerek :))
Slm kızlar nasılsınız
Canimcimlarim siz emin misiniz bu detoks corbasiyla zayiflicagimiza tam tersi kilo aldirmasin bende yaptım aksam yemegim çok lezzetliymiş mmmmm
Boyle sabotajlar oluyor yeme kuzum evde kimse yokmu ona yedir
Masallah canim sana tebrik ederim biz bunu basaricaz Allahin izniyle
Afiyet olsun canim
ayran çorbası nasıl???Ablam hic detox corbasi gibi değil dene pişman olmazsin.
ayran çorbası nasıl???
Detox corbasimiayran çorbası nasıl???
Ben üye oldum ama oradaki yazarlar amatör olduğu için çok etkilemedi beniKizlar wattped diye birsey duydynuzmu
Kiz kardesim tam bir kitap kurdu dün kizkardesimle sohbet ederken hangi kitabi okuyorsun dedim bubsiteyi onerdi iyice incelemedim ama guzel hikayeler romanlar var ustelik çoğu kişi yazdığı hikayelerin kitaba cevrilmesiyle para kazaniyorlarmis
mkble yazmayı seviyorsan işine yarayabilirr
sagol ablacım bakıp inceleyeceğimKizlar wattped diye birsey duydynuzmu
Kiz kardesim tam bir kitap kurdu dün kizkardesimle sohbet ederken hangi kitabi okuyorsun dedim bubsiteyi onerdi iyice incelemedim ama guzel hikayeler romanlar var ustelik çoğu kişi yazdığı hikayelerin kitaba cevrilmesiyle para kazaniyorlarmis
mkble yazmayı seviyorsan işine yarayabilirr
Biz daha önce denedik,evet kilo verdiriyorduSlm kızlar nasılsınız
Canimcimlarim siz emin misiniz bu detoks corbasiyla zayiflicagimiza tam tersi kilo aldirmasin bende yaptım aksam yemegim çok lezzetliymiş mmmmm
Detox corbasimi
4kaşık bulgur
4kaşık yeşil mercimek
4kaşık nohutu haslaniyor
Yoğurda eklenip istediğin kıvamda sulandırılıyor üzerine dilersen nane atilip bir salatalik
Rendeleniyor bu kadar
Yagsiz tuzsuz fakat çok doyurucu
Sabah saat onda normal kahvaltı yapıyorsun ekmek olarak bir dilim esmer ekmeğe izin var sadecesüüpper
gün boyu bunu mu yiyoruz??
tamamdır canım bi hafta sonra felan uygularım inşaallah :)))Sabah saat onda normal kahvaltı yapıyorsun ekmek olarak bir dilim esmer ekmeğe izin var sadece
Saat 12 de küçük bir kase çorba iciyorsun her iki saatte bir devam ediyorsun buna en son saat 18 de içip günü kapatiyorsun