82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

spor kıyafetimi giydimmm :))

tombik kız..

85.2 kg :)

1908130_1577929249155946_4805784784779169722_n.jpg

Slm kızlar nasılsınız:KK76:
Canimcimlarim siz emin misiniz bu detoks corbasiyla zayiflicagimiza tam tersi kilo aldirmasin :KK48:bende yaptım aksam yemegim çok lezzetliymiş mmmmm:KK8:

arkadaşlar iki gündür yediğime dikkat ediyorum..
iş çıkışı akşam eve yürüyerek gidiyorum.. 25 dakika :))

onun dışında bugün ekstra spor yapıcam :)))

cicilerimi giydim yemeğimi yicem :))
sonra namaz sonra spor evellallah ın izni İLe
Masallah canim sana tebrik ederim biz bunu basaricaz Allahin izniyle

Slm kızlar nasılsınız:KK76:
Canimcimlarim siz emin misiniz bu detoks corbasiyla zayiflicagimiza tam tersi kilo aldirmasin :KK48:bende yaptım aksam yemegim çok lezzetliymiş mmmmm:KK8:

aif.iyet olsun
kilo olmasın
yağ olmasın
şifa olsun inşaallah

detox genelde işe yarar ama çorba değilde başka şekillerde duyuştum onu ben :)))

Kizlar wattped diye birsey duydynuzmu
Kiz kardesim tam bir kitap kurdu dün kizkardesimle sohbet ederken hangi kitabi okuyorsun dedim bubsiteyi onerdi iyice incelemedim ama guzel hikayeler romanlar var ustelik çoğu kişi yazdığı hikayelerin kitaba cevrilmesiyle para kazaniyorlarmis
mkble mkble yazmayı seviyorsan işine yarayabilirr

Kiz kardesim tam bir kitap kurdu dün kizkardesimle sohbet ederken hangi kitabi okuyorsun dedim bubsiteyi onerdi iyice incelemedim ama guzel hikayeler romanlar var ustelik çoğu kişi yazdığı hikayelerin kitaba cevrilmesiyle para kazaniyorlarmis
Ben üye oldum ama oradaki yazarlar amatör olduğu için çok etkilemedi beni

sagol ablacım bakıp inceleyeceğim

X