- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Ay güzel yürekli kardeşim kaptan sensin kuşum onayını alalım istedim
Estagfullah kuzum sagolasinnn melegimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay güzel yürekli kardeşim kaptan sensin kuşum onayını alalım istedim
Ayyy kiyamam canim benim heyecanini tahmin edebiliyorum[/QUOTE]54334, member: 661921"]Gelinlik alcam INSALLAH
Diger kizlarda ugramiyor artik
Hasta degilim ablacimda canim hicbisey istemiyor hazirladigim seyleride yiyemiyorum sanki tokmuşum gibi tikanip kaliyorumNasi yani kuzum hastamisin yoksa biseyler yemeye calis zorla birazz
Kiz bebismi var yoksaaHasta degilim ablacimda canim hicbisey istemiyor hazirladigim seyleride yiyemiyorum sanki tokmuşum gibi tikanip kaliyorum
İnsallah bisey olmaz canim Allahin izniyle senide gelinlik telasi sardi gabii ooyy ne güzeell :)Kuzum hasta olursunnn ALLAH korusun kiyamammm
Aaahhh regliyim ablacim malesef :)Kiz bebismi var yoksaa
İnsallah bisey olmaz canim Allahin izniyle senide gelinlik telasi sardi gabii ooyy ne güzeell :)
Canim benim oda olur insallahAaahhh regliyim ablacim malesef :)
Aaahhh regliyim ablacim malesef :)
Tatli telaşlar bunlar :) fistik gibi gelin olacaksin insallah :)Aman hep iyi ol bitanem Aynem tatlim az kaldi INSALLAH
Öyle deme abla bu hafta böyle gecer öbür hafta herseye saldiririmCanim benim oda olur insallah
Keşke benimde iştahı kesilseee
Tatli telaşlar bunlar :) fistik gibi gelin olacaksin insallah :)
Tabikiiiii deeeee hic durur muyuummRegli oldign icnde yeme istegn olmyablr kuzum
buarada mujdeyi ver burdan bebiss olursa
hadiiii hayirlisiTabikiiiii deeeee hic durur muyuumm
Aaa 60 olaydikINŞALLAH bitanem yaa cok tatlisin 2 ayimm kaldiii bi 60 olaydim