82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Yaz denince tatil geliyor aklima bizimde birkac plan var sirf otel odalarina kapanmamak icin bu kilolarin erimesi lazim yoksa zehir oluyoor geceler inan uyuyamiyorum sabahlar ışık sacmiyor inan uyuyamiyorum modunda olurum artik

GidicekMissss bana soyledi kilolar

Zayiflicammm, post: 40324278, member: 661921"]Aaa ne guzel ablam yakinmis dogum gunu kutlu olsun prensesinnn [/QUOTE]
Sagol ablasi seninde simdiden yeni yasin hayirli olsun Rabbim hayirli saglikli omurler versin hersey gonlunce olsun tatlim

Zayiflicammm, post: 40324278, member: 661921"]Aaa ne guzel ablam yakinmis dogum gunu kutlu olsun prensesinnn
Sagol ablasi seninde simdiden yeni yasin hayirli olsun Rabbim hayirli saglikli omurler versin hersey gonlunce olsun tatlim[/QUOTE]

INŞALLAH ablammmm cok sagol yuregine saglik ablalarin en tatlisi

Canlarim.ben yatiyorummm iyi geceler bitanecik gruptaslarim

sizleri cok seviyorum

Iyi geceler kızlar bende yatıyorum
yarın yeni bir güne hayırlı bir şekilde uyanmak dileğiyle iyiki varsınız bende hepinizi seviyorum

30 dk trambolin
100 mekik
100 ip atlama
15 dk ekstra spor
bomba gibi geri geldim sporumuda yaptım
geri ya kalan kazasiz belasiz cisssss sız bir gun gecirmek IINSALLAHHHH

30 dk trambolin
100 mekik
100 ip atlama
15 dk ekstra spor
bomba gibi geri geldim sporumuda yaptım
geri ya kalan kazasiz belasiz cisssss sız bir gun gecirmek IINSALLAHHHH
ablam menunde sporunda vok guzelll bomba gıbı gelmıssssssınnnn sana bosuna guvenmedım ben ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…