Fazlasiyla hakettin bence sen bizim yerimizede ye hatta bizim hediyemiz olsunKizlar 23 nisan doğum günümde 2 ay olcak ya canlar sizce kendimi sevndrymm dimiii hak etti mi sizce
Tabiki kuşum kacamaksiz bir serüvenin hediyesi olmalıKizlar 23 nisan doğum günümde 2 ay olcak ya canlar sizce kendimi sevndrymm dimiii hak etti mi sizce
Nasil olsa miden kücüldügü icin ne kadar yiyebilcen ki tikanip kalcan ahahhaahhaaaFazlasiyla hakettin bence sen bizim yerimizede ye hatta bizim hediyemiz olsun
Fazlasiyla hakettin bence sen bizim yerimizede ye hatta bizim hediyemiz olsun
Nasil olsa miden kücüldügü icin ne kadar yiyebilcen ki tikanip kalcan ahahhaahhaaa
Kızlar cokk güzel şeyler yazmışsınız ben bi silkeleneyim kendime geleyim yarın yeniden kaldığım yerden devam insallah
İyi uykular ablamKızlar cokk güzel şeyler yazmışsınız ben bi silkeleneyim kendime geleyim yarın yeniden kaldığım yerden devam insallah
O yuzden gönül rahatligiyla hediye ettim yaDogru kuzum ya migdemiz minnacik oldu yaaa yiyemem ben simdi biliyorum kendmiii
Tabiki kuşum kacamaksiz bir serüvenin hediyesi olmalı
O yuzden gönül rahatligiyla hediye ettim ya
gel ablam nerelerdesinKızlar cokk güzel şeyler yazmışsınız ben bi silkeleneyim kendime geleyim yarın yeniden kaldığım yerden devam insallah
canım sakın bronzlaşma. beyaz beyaz çıkarlar ortaya bilirim kendimden. benimde seninle aynı yerlerde var canım ama asla bronzlaşmadığım için anlaşılmıyorlar bile.Öyle yapiyim artik napiyim zaten vucudumda kirmizi catlaklar olmaya basladi sinir oluyorum onlarda sporla gidecek artik
Zaten tatile gitmedigim surece bembeyazim :)canım sakın bronzlaşma. beyaz beyaz çıkarlar ortaya bilirim kendimden. benimde seninle aynı yerlerde var canım ama asla bronzlaşmadığım için anlaşılmıyorlar bile.
Zaten tatile gitmedigim surece bembeyazim :)
Kızlar çok misafirim vardı gözümü acamadim ama ben misafiri çok severim o yüzden gelemedim birde yarım saattir uğraşıyorum ñette sıkıntı var bağlantı kopuyor
@zayiflicammm kiziminda 28 nisan dogumgunu