Bide zeytinyag kakao yagi falan duymustum hicbisey bulamazsaniz bebe yagi demislerdi ama vucuduma yag sürmekten nefret ediyorumçatlak önleyici krem almak gerek. hadi almadık mutlaka nemlendirici krem uygulamalıyız kızlar. yüz kremi gibi
Abla seninki hic olmazsa olmaz olmuşolmayan eski pantolonumu eteğimi geçtim hadi sutyenim bile olmaz oldu artık kızlar ya
Kakao yagi kayisi yagi car curt surme kuzum BN catlagi durdurayim dedi m hafif hafif tuylenme yaptı bu seferdeÖyle yapiyim artik napiyim zaten vucudumda kirmizi catlaklar olmaya basladi sinir oluyorum onlarda sporla gidecek artik
Yoksa sende mi ikizler burcusuuun
Hatunlar ya size bisey sorcam üst bölgemizde hani büyüyüp kücülen seyler varya bedenli oluyor hanii ayy utaniyorum anladiniz siz :) hih iste bende hafif catlaklar olusmaya basladi cizgi cizgi kilo verdikce bunlar daha cok olurmus nasil gidecek onlar daha basindayken önlem almak lazim
Üzülme meleğim catlaksiz kadin yok zamanla gözlerin alisir hele beyaz tenliysen inan yok gibi oluyorCatlakmi kuzum catlaklar hepsi gitmiyomus kuzum kirmizysa catlaklar sadwce zayflaynca zmnla beyazliyomus kuzum benimde catlaklarim var
Haa evet dogru biz daha nisandayiz ben mayisa gectim direk22 subatta diyete basladimTam 2 aylik olucam
23 nisan dogum gunum kuzum boga burcuyum
Ayy zaten tüylerle basim dertte aman eksik kalsinKakao yagi kayisi yagi car curt surme kuzum BN catlagi durdurayim dedi m hafif hafif tuylenme yaptı bu seferde
Ayy zaten tüylerle basim dertte aman eksik kalsin
Canim valla ben üniversiteye gittigimde kuruyup kalmistim çöp gibiydim 49 kilo falan ancaydim 12 kilo kadar gitmisti ama hic catlagim yoktu çünkü cok yürüyodum sürekli bi aktivite pesindeydim ne zaman biraktim o zaman catlaklarim ciktiCatlakmi kuzum catlaklar hepsi gitmiyomus kuzum kirmizysa catlaklar sadece zayflaynca zmnla beyazliyomus bol bol spor yapmak lazim kuzum benimde catlaklarim var yaaa
Aya göre derken canim bildigin seyler varsa mutlaka degerlendir o kadar ihtiyacim var ki ne kadar paralar döktüm yapmadigim kalmadi ama hic sonuc alamadim simdiye altimda arabam olurdu :)
Bende aya gore epilasyonu deneyecegim azaltiyormus bakalim ise yaratsa yazarim sana da
Haa evet dogru biz daha nisandayiz ben mayisa gectim direkannemle ayni günmüsün :)
Sagol bebiş seninde kutlu olsun simdiden artik bizde dogumgünü serefine birer pasta alip üfleriz oohh sefamiz olsunAnneninde dogum gunu kutlu olsun kuzum
Canim valla ben üniversiteye gittigimde kuruyup kalmistim çöp gibiydim 49 kilo falan ancaydim 12 kilo kadar gitmisti ama hic catlagim yoktu çünkü cok yürüyodum sürekli bi aktivite pesindeydim ne zaman biraktim o zaman catlaklarim cikti
Burada istenmeyen tüyler topiginde meşhur oldu ayin belli günlerinde kıl köklerinden arindirirsan vücudunu tüylerinde azalma oluyor ve geç cikiyor bunu ay takvimine gore yapacagimAya göre derken canim bildigin seyler varsa mutlaka degerlendir o kadar ihtiyacim var ki ne kadar paralar döktüm yapmadigim kalmadi ama hic sonuc alamadim simdiye altimda arabam olurdu :)
Sagol balimSagol bebiş seninde kutlu olsun simdiden artik bizde dogumgünü serefine birer pasta alip üfleriz oohh sefamiz olsun
Aynen ortim ya bazen diyorum yine mi gitsem 3-5 ay üniyeYuruyus spor cok onemli kuzum bende unvde 50liydim bianda kilo alınca catlaklar olduspor yapalimda yok edelim orti
Tamam canim bilgilendirirsin o zamanBurada istenmeyen tüyler topiginde meşhur oldu ayin belli günlerinde kıl köklerinden arindirirsan vücudunu tüylerinde azalma oluyor ve geç cikiyor bunu ay takvimine gore yapacagim
Aynen ortim ya bazen diyorum yine mi gitsem 3-5 ay üniyeben böyle dedikce esim cildiriyor o zamanda ne yersem yer yemez cikariyordum hic mideme bisey girmiyodu bende gittikce kuruyucam hic kilo alamicam saniyodum aman sanmaz olaydim