82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

tamamen lahana corbası dıyetıne uyuyorum canlar ekmek yokkk dyeti bılıyosunuzdur belkı lahana diyetını hafataya merak edıyorummm:KK54::KK55:

ıbrahım saracoglu en onemlı kılo konusunda sebze deseler oncelık lahana derım demıs canlar mıgdeyı temızlermıs sızlerde yıyın canlar @SONSUZVA fısıtıgım seker varmı dıye baktım bı zararı varmı dıye dun netten yokmus kuzum ıcın rahat olsun zararlıda degılmıs faydaları say say bıtmezmıs kuzum sende tuket fıstıgımmm oldumuu :KK66: kerevız ve brokolıde cok onemlıymıs ben hıc tuketmıyorummm onlarıı ama pazardan alyımda yıyım lahanadan sonra canlar:KK52::KK52:

Screenshot_2015-04-05-01-57-35.png

canlar ben google playerden bu spor programlarinin hepsini indrdm bacak kalca gobek hepsi var cok güzel sizde yuklemek isterseniz diye paylasmak istedim:KK66:

sabah
  • yarım greyfurt
  • yarım armut
araogun
  • 1 fıncan sekersız Turk kahvesı
  • 2 adet form kraker
oglen
  • 1 kase lahana corbası
  • 1 kase yogurt

aksam

• 1 kase lahana corbası
  • bı kase cacık
spor
  • yarım saat mekık basen hareketlerı
  • 100 kere ıp atlama
  • yarım saat bısıklet
su2.5 lıtre

Nazil kuzum anlatsana
kadınlar kulubundekını yapıyorum kuzum ben lahana cırbası dıyetı dıye
sımdı
meyve ve corba sebest ılk gun
ıkncı gun sebze ve corba serbest
3gunde meyve sebze corba serbest
4.gun et cesıtlerı ve corba
5 6 7 yı tam bılmıyorumda ondanda corbayla bırlıkte balık et tavuk kofte fılan var kuzum bu sekıl 7 gun suruor:KK66: 5 6 7 gunlerıde bakar saan soylerım kuzum :KK66:

kadınlar kulubundekını yapıyorum kuzum ben lahana cırbası dıyetı dıye
sımdı
meyve ve corba sebest ılk gun
ıkncı gun sebze ve corba serbest
3gunde meyve sebze corba serbest
4.gun et cesıtlerı ve corba
5 6 7 yı tam bılmıyorumda ondanda corbayla bırlıkte balık et tavuk kofte fılan var kuzum bu sekıl 7 gun suruor:KK66: 5 6 7 gunlerıde bakar saan soylerım kuzum :KK66:
Miktar var mi kardeşim birde kaç kilo gidiyor tahmini

Miktar var mi kardeşim birde kaç kilo gidiyor tahmini
corba sınırsız kuzumda zaten lahana corbası tadı kotu cok ıcemıosun meyvelerıde kıvamında yıyıosun cok abartmadan etıde kofteyıde tabı cok yemıosun kuzum :KK66: kuzum haftada en az 5 kılo dıyolar bılemedım olsun olsun 3 kılo verılır en azndan dıye dusunuyorum :KK66:

corba sınırsız kuzumda zaten lahana corbası tadı kotu cok ıcemıosun meyvelerıde kıvamında yıyıosun cok abartmadan etıde kofteyıde tabı cok yemıosun kuzum :KK66: kuzum haftada en az 5 kılo dıyolar bılemedım olsun olsun 3 kılo verılır en azndan dıye dusunuyorum :KK66:
Off çok iyiymiş kuzum halsiz kalma kuzucum

A ay__060 kuzum bu diyetı kahvaltını pynır ekmekle dıyet sekılde kahvaltını yapıosun oglen aksam bu corbayı ıcıosun oda faydalı ben yarın belkı kahvaltımı yaparım ıste cok zorlanmamak ıcn oglen aksam corba ıcerım:KK66:

Selam kizlar
eltim kozmik beden temizliğinden bahsetti marankinin lavmanda yapılıyormuş ama o yapmamış diğerlerini uygulamış oda 2 ayda 5 kilo vermisti bu ayın 14 dünde yapılıyormuş sanırım ilkbahar ve sonbaharda yapılıyormuş bilgisi olan varmı

Off çok iyiymiş kuzum halsiz kalma kuzucum
kuzum halsız kalınıyor:KK43:

mesala kafamda soyle bısı var
kahvaltı kepeklı tost 160 kalorı ZATEN

ARA GREYFURT

OGLEN LAHANA CORBASI SALATA
AKSAM LAHANA CORBASI SALATA BUDA OLABLR DIYE DUSUNUYORUM KUZUM SENCE

Selam kizlar
eltim kozmik beden temizliğinden bahsetti marankinin lavmanda yapılıyormuş ama o yapmamış diğerlerini uygulamış oda 2 ayda 5 kilo vermisti bu ayın 14 dünde yapılıyormuş sanırım ilkbahar ve sonbaharda yapılıyormuş bilgisi olan varmı

Hıc duymadım ablammm merak ettım sımdı

X