Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum caynax un ki super ona da göz atEki Görüntüle 1481895
canlar ben google playerden bu spor programlarinin hepsini indrdm bacak kalca gobek hepsi var cok güzel sizde yuklemek isterseniz diye paylasmak istedim
tamam adasım onada bakarımmKuzum caynax un ki super ona da göz at
Nazil kuzum anlatsana1 2 gun bıraz agır bı dıyet ama sonradan et kofte tavugu var canlar
kadınlar kulubundekını yapıyorum kuzum ben lahana cırbası dıyetı dıyeNazil kuzum anlatsana
Miktar var mi kardeşim birde kaç kilo gidiyor tahminikadınlar kulubundekını yapıyorum kuzum ben lahana cırbası dıyetı dıye
sımdı
meyve ve corba sebest ılk gun
ıkncı gun sebze ve corba serbest
3gunde meyve sebze corba serbest
4.gun et cesıtlerı ve corba
5 6 7 yı tam bılmıyorumda ondanda corbayla bırlıkte balık et tavuk kofte fılan var kuzum bu sekıl 7 gun suruor 5 6 7 gunlerıde bakar saan soylerım kuzum
corba sınırsız kuzumda zaten lahana corbası tadı kotu cok ıcemıosun meyvelerıde kıvamında yıyıosun cok abartmadan etıde kofteyıde tabı cok yemıosun kuzum kuzum haftada en az 5 kılo dıyolar bılemedım olsun olsun 3 kılo verılır en azndan dıye dusunuyorumMiktar var mi kardeşim birde kaç kilo gidiyor tahmini
Off çok iyiymiş kuzum halsiz kalma kuzucumcorba sınırsız kuzumda zaten lahana corbası tadı kotu cok ıcemıosun meyvelerıde kıvamında yıyıosun cok abartmadan etıde kofteyıde tabı cok yemıosun kuzum kuzum haftada en az 5 kılo dıyolar bılemedım olsun olsun 3 kılo verılır en azndan dıye dusunuyorum
kuzum halsız kalınıyorOff çok iyiymiş kuzum halsiz kalma kuzucum
Selam kizlar
eltim kozmik beden temizliğinden bahsetti marankinin lavmanda yapılıyormuş ama o yapmamış diğerlerini uygulamış oda 2 ayda 5 kilo vermisti bu ayın 14 dünde yapılıyormuş sanırım ilkbahar ve sonbaharda yapılıyormuş bilgisi olan varmı
bıızıde haberdar edersnnnn ablammmBende net ten bakicam bu arastirayim