82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Dolabi açınca hemen bitane giysiyi alip giymek istiyorum aa bu olamdi cikar aa bu yaglari cikardi gymiyim demek istemiyorum alicam her rengi giyicem oh miss

Yine olucaksin fistigim
nasıl oldu bu iş anlatayım. tartılıyom a 3 kilo almışım aman veririm ne ki 1 ay sonra a 5 kilo almışım tamam sorun yaok veririm 2 ay daha geçsin amanin 7 kilo almışım. eyvah hemen şok diyet 2 günde fıslıyordu tabi sonra krize girip gece 12 de 2 boy büyük pizza ye. o şok diyetlerle 3 kilo daha al. olsun bana 10 kilo. acil zayıflamam gerek ama diyete giricem şunu da yiyim bunu da yiyim yarın diyete giricem nasılsa deyip gece 2 de üşenmeden fırına yak 1 paket milföy pişir ye. diyet başlıcam diyede kilo al. hop oldum 75 bu kadar kolay oldum yani

Ah kuzum bende 72yle diyetsyne gittim ama salladim aa diyet yapcam nasilsa diye diye su borekleri hamburgerler pizzalar 10 kilo alip 82 oldum dusun subat 23 basima dank etti eger boyle devam etseydim fenaa olurdum cok şükür dogru yolu bulduk

Canlar ben geldiimm :) bugün nedense hic havamda degildim aksama kadar hic bisey yemedim ama aksam 2 dilim pizza yedim midem hafif seyler yemeye o kadar alişmiş ki şimdi kabıma sığmıyorum :) hayalleriniz demicem konuştuğunuz gercekler çok güzel çok hosuma gittii

aynen canım ya ocakta tartıldım 70 amanin dedim hemen diyete anca nisanı buldu başlamam.75 le başladım sonunda 100 e kadar giderdim bende. gece yemeği diye öğünüm olmuştu cicim uykudan önce yemeği. ama hep ekmek arası. annem artık bana şöyle demeye başladı. gece ne yersin? gece yemek yaparken mutfağı çok dağıtma. tost makinesinin fişini çekmeyi unutma. ben oldum sonunda ekmek gibi. başarıcaz kızlar artık bırakmak yok

Gece bende neler yiyyodum yaa kuzum ayniymisz cips ler colalar pastalar gece gece ketcapli tostllar ayyy neymisim ya yediklerimi yazarken yoruldum valla simdi

yaza smal bedeniz kızlar kıyafetlerimi hangi terziye daraltırsam acaba. masraf çıktı şimdiden ya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…