82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Gece bende neler yiyyodum yaa kuzum ayniymisz cips ler colalar pastalar gece gece ketcapli tostllar ayyy neymisim ya yediklerimi yazarken yoruldum valla simdi
Hepimizde ayniymişiz hatunlar ya ben sabah kalkar kalkmaz kolayla baslardim evde kola cips olmasin hayatim yikilmişta altinda kalmiş gibi hissederdim hele yaşpasta her allahin günü icecegimin yaninda mutlaka olmaliydi ne günlermiş ya şimdide kapi disari cikmaya utaniyorum işte akil işte

bahar geldi alışverişe bile çıkmadım kızlar daha ya. aynı şeyleri giyip duruyom accık versemde kendime ciciler alsam

Kuzum yedik kilo aldik ama simdi saglikliyizzz spor ve saglikli yasam

afiyet olsun canım daha önce bahsetmiştim diyetisyenim bana haftada bir gün ödül ver kendine demişti. bende haftada 1 gün 1 hamburger veya 1 tost yerdim. bu da senin ödülün olmuş :)

Bende dogum gunumde diyetimin 2aylik olmus olcak cok şükür... bende mis yemeklerden yicem dogum gunumde INŞALLAH kendimi sevndrcem 2 aylik diyet yapmis biri olrak ozmn

Hatunlar ya size bisey sorcam üst bölgemizde hani büyüyüp kücülen seyler varya bedenli oluyor hanii ayy utaniyorum anladiniz siz :) hih iste bende hafif catlaklar olusmaya basladi cizgi cizgi kilo verdikce bunlar daha cok olurmus nasil gidecek onlar daha basindayken önlem almak lazim

Kız büyüyüp küçülen deyince düşünüyorum ney olabilir diye bilmece gibi yazmissin ona yapacak birşey yok bndede oldu zayifladikca devam ediyor bol bol su iç ve nemlendirici krem sür

çatlak önleyici krem almak gerek. hadi almadık mutlaka nemlendirici krem uygulamalıyız kızlar. yüz kremi gibi

Kız büyüyüp küçülen deyince düşünüyorum ney olabilir diye bilmece gibi yazmissin ona yapacak birşey yok bndede oldu zayifladikca devam ediyor bol bol su iç ve nemlendirici krem sür
Öyle yapiyim artik napiyim zaten vucudumda kirmizi catlaklar olmaya basladi sinir oluyorum onlarda sporla gidecek artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…