Bende sizi özledim canlarim yaa :) bisey yerken hemen siz aklima geliyorsunuz sanki kendimi günah işliyomuşum gibi hissediyorum
uykudan uyanıp dur ya mutfakta börek vardı sabaha bayatlar şimdi ben onu bi yiyim böyle yaşıyordum yaGece bende neler yiyyodum yaa kuzum ayniymisz cips ler colalar pastalar gece gece ketcapli tostllar ayyy neymisim ya yediklerimi yazarken yoruldum valla simdi
hoşgeldin kız pizza yerken unuttun bizi :)Bende sizi özledim canlarim yaa :) bisey yerken hemen siz aklima geliyorsunuz sanki kendimi günah işliyomuşum gibi hissediyorum
Hepimizde ayniymişiz hatunlar yaGece bende neler yiyyodum yaa kuzum ayniymisz cips ler colalar pastalar gece gece ketcapli tostllar ayyy neymisim ya yediklerimi yazarken yoruldum valla simdi
uykudan uyanıp dur ya mutfakta börek vardı sabaha bayatlar şimdi ben onu bi yiyim böyle yaşıyordum ya
Oo tepsinin hepsi biterdi unutsaydim egerhoşgeldin kız pizza yerken unuttun bizi :)
bahar geldi alışverişe bile çıkmadım kızlar daha ya. aynı şeyleri giyip duruyom accık versemde kendime ciciler alsamHepimizde ayniymişiz hatunlar yaben sabah kalkar kalkmaz kolayla baslardim evde kola cips olmasin hayatim yikilmişta altinda kalmiş gibi hissederdim hele yaşpasta her allahin günü icecegimin yaninda mutlaka olmaliydi ne günlermiş ya şimdide kapi disari cikmaya utaniyorum işte akil işte
Bende sizi özledim canlarim yaa :) bisey yerken hemen siz aklima geliyorsunuz sanki kendimi günah işliyomuşum gibi hissediyorum
afiyet olsun canım daha önce bahsetmiştim diyetisyenim bana haftada bir gün ödül ver kendine demişti. bende haftada 1 gün 1 hamburger veya 1 tost yerdim. bu da senin ödülün olmuş :)Oo tepsinin hepsi biterdi unutsaydim eger
Hepimizde ayniymişiz hatunlar yaben sabah kalkar kalkmaz kolayla baslardim evde kola cips olmasin hayatim yikilmişta altinda kalmiş gibi hissederdim hele yaşpasta her allahin günü icecegimin yaninda mutlaka olmaliydi ne günlermiş ya şimdide kapi disari cikmaya utaniyorum işte akil işte
Aynen bende ablacim bakip bakip iç cekiyorum ama başaricaz bizde o azim var :)bahar geldi alışverişe bile çıkmadım kızlar daha ya. aynı şeyleri giyip duruyom accık versemde kendime ciciler alsam
Ayy canim benim yaaCok tatlsiin yedin diye kizamiyorimda sana sekerlik
afiyet olsun canım daha önce bahsetmiştim diyetisyenim bana haftada bir gün ödül ver kendine demişti. bende haftada 1 gün 1 hamburger veya 1 tost yerdim. bu da senin ödülün olmuş :)
Yoksa sende mi ikizler burcusuuunBende dogum gunumde diyetimin 2aylik olmus olcak cok şükür... bende mis yemeklerden yicem dogum gunumdeINŞALLAH kendimi sevndrcem 2 aylik diyet yapmis biri olrak ozmn
olmayan eski pantolonumu eteğimi geçtim hadi sutyenim bile olmaz oldu artık kızlar yaAynen bende ablacim bakip bakip iç cekiyorum ama başaricaz bizde o azim var :)
Kız büyüyüp küçülen deyince düşünüyorum ney olabilir diye bilmece gibi yazmissinHatunlar ya size bisey sorcam üst bölgemizde hani büyüyüp kücülen seyler varya bedenli oluyor hanii ayy utaniyorum anladiniz siz :) hih iste bende hafif catlaklar olusmaya basladi cizgi cizgi kilo verdikce bunlar daha cok olurmus nasil gidecek onlar daha basindayken önlem almak lazim
çatlak önleyici krem almak gerek. hadi almadık mutlaka nemlendirici krem uygulamalıyız kızlar. yüz kremi gibiHatunlar ya size bisey sorcam üst bölgemizde hani büyüyüp kücülen seyler varya bedenli oluyor hanii ayy utaniyorum anladiniz siz :) hih iste bende hafif catlaklar olusmaya basladi cizgi cizgi kilo verdikce bunlar daha cok olurmus nasil gidecek onlar daha basindayken önlem almak lazim
Öyle yapiyim artik napiyim zaten vucudumda kirmizi catlaklar olmaya basladi sinir oluyorum onlarda sporla gidecek artikKız büyüyüp küçülen deyince düşünüyorum ney olabilir diye bilmece gibi yazmissinona yapacak birşey yok bndede oldu zayifladikca devam ediyor bol bol su iç ve nemlendirici krem sür