Canlar ben okula gidiyorum listeyi aksam yaparim ilk sayfayada yazarim her haftaaa gorusuruz fistiklar
sizleri seviyorum gruptaslarim
Teşekkürler canm vbnmmaşaAllah tatlım süpersin aynen devam
Ben bugün kilo bildirimi yaptıktan sonra bir mesajda yazmıştım üç haftalık kilomu ve geçen hafta bildirim yapmadığımı.
Lakin "ayrıca geçen hafta bildirim yapmayanlar bugünki yarışa katılması da doğru değil aslında
alsakta versekte önemli olan bildirim yapalım değil mi
diyelim bugün bildirim yapılmışsa önümüzdeki hafta için yarışa katılsınlar ne dersin kaptan sensin " böyle bir mesaj görünce, geçen hafta bildirim yapmadığım için direk üzerime alındım.
Yani gruba bu hafta katılanlar zaten ilk defa bugün bildirim yapacaklar. O yüzden onları kastettiğini düşündürmüyor. Bugün ilk defa, haftaya ikinci defa yazacaklar ve ancak haftaya ilk kez kaç kg verdikleri belirlenecek.Böyle düşününce ki ben geçen hafta kilo veremediğim için bildirim yapmamıştım, kendi günlüğüme yazmıştım zayıflıcam ve serpil abla gelip ikna ettiler üzülme vs diye. Bu şartlardan dolayı üstüme alındım ve üzüldüm, güvenilmediğimi düşündüm falan...
Kusura bakma, önceden sorsaydım iyiydi, ama yazında kendi tarifimi gördüğüm için bana sandım, öyle olunca da böyle oldu.
Kuzum konu bu hafta aramıza katılanların ilk defa bildirim yapmasıyla ilgili. Bizlik bir durum değil, arkadaşımız açıkladı canım. Büyütülecek bir şey değil diyetdaşım, hepimiz yazılı iletişimde olduğumuz için böyle yanlış anlaşılma olabiliyor. Biz de geçen hafta bildirim yapmayınca alınıyoruz, halbuki çok başka bir şey kastedilmiş.Ortim bende okudugumda yanlis anladm çünkü bende gecenhafta falan bildirim yapmadim yapamiyorumda zaten. Bu haftada yapamicam ama okudugumu ben mi yanlis anladim arkadasim mi yanlis yazdi bilmiyorum. yani böyle tatsizliklar olacaksa gelmenin bi mantigi yok
Estağfurullah kuzum kusur yok canlar yanlış anlasilma olmus duzeldi prensesler grubina nazar degdiii
Ortim bende okudugumda yanlis anladm çünkü bende gecenhafta falan bildirim yapmadim yapamiyorumda zaten. Bu haftada yapamicam ama okudugumu ben mi yanlis anladim arkadasim mi yanlis yazdi bilmiyorum. yani böyle tatsizliklar olacaksa gelmenin bi mantigi yok
Kuzum konu bu hafta aramıza katılanların ilk defa bildirim yapmasıyla ilgili. Bizlik bir durum değil, arkadaşımız açıkladı canım. Büyütülecek bir şey değil diyetdaşım, hepimiz yazılı iletişimde olduğumuz için böyle yanlış anlaşılma olabiliyor. Biz de geçen hafta bildirim yapmayınca alınıyoruz, halbuki çok başka bir şey kastedilmiş.
Nasılsın bugün canım?
Dur seni bulmuşken itiraf edeyim, az önce eşimin ananesi sütlaç yapmış, bir küçük kase yemiş bulundum, hani karamel kasesi olur ya her evde olur böyle
https://www.google.com.tr/search?q=karamel+kasesi&biw=1366&bih=643&tbm=isch&imgil=vj3DVbV3f0C2XM%3A%3BWW1gkqB545d7EM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.zuccaciyeburada.com%252Fpinfo.asp%253Fpid%25253D729&source=iu&pf=m&fir=vj3DVbV3f0C2XM%3A%2CWW1gkqB545d7EM%2C_&usg=__kGUND2iZgQQ65I53LFGuhyS9FIU=&ved=0CCgQyjc&ei=tnEeVZ7NAcz5aIKIgNAJ#imgrc=vj3DVbV3f0C2XM%3A;WW1gkqB545d7EM;http%3A%2F%2Fwww.zuccaciyeburada.com%2Fimages%2Fproducts%2F00%2F07%2F29%2F729_kucuk.jpg;http%3A%2F%2Fwww.zuccaciyeburada.com%2Fpinfo.asp%3Fpid%3D729;150;144
işte bu kaseyle...
sevgili canlarım,
eşim yıllık izin aldı, biz bu akşam yolcuyuz, iki hafta kadar yokum evde. girebildiğim kadar girerim inşallah. hepinize inanıyorum ve güveniyorum, bugün yeni bir gün. daha az yemek, daha çok hareket bizim elimizde. hep birlikte başaracağız.
kafamda bin tane iş varhep bir şey unutacak gibi hissediyorum
bugün yürüyüş yapamayacağım çok halsiz hissediyorum. inşallah hasta olmam.
siz de kafamın dağınıklığını anlamışsınızdır bu yazdıklarımdan, hepsi ayrı telden
Yolun acik olsun tatlim Allah'in izniyle git gel insallah özletme kendinisevgili canlarım,
eşim yıllık izin aldı, biz bu akşam yolcuyuz, iki hafta kadar yokum evde. girebildiğim kadar girerim inşallah. hepinize inanıyorum ve güveniyorum, bugün yeni bir gün. daha az yemek, daha çok hareket bizim elimizde. hep birlikte başaracağız.
kafamda bin tane iş varhep bir şey unutacak gibi hissediyorum
bugün yürüyüş yapamayacağım çok halsiz hissediyorum. inşallah hasta olmam.
siz de kafamın dağınıklığını anlamışsınızdır bu yazdıklarımdan, hepsi ayrı telden
sağ ol kuzum. Akşama ne yiyeceğimi de ayarlamadım, ama muhakkak hafif olacak, hatta evden çıkmadan ara öğün yaparsam akşam sadece bir elma yiyebilirim yolda olacağım için.Anladim canim neyse olur böyle seyler. Ödüllendirmişin kendini canim afiyet olsun tartinin mükafati diyelim :) akşam yemeginde sen biseyden kisarsin mutlaka biliyorum :)
Nasil olayim canim iyi diyelim iyi olsun reglim yeniden basladi cok agir sancim var daha hicbisey yiyemedim canim bir muzla midemi bastirdim haberin olsun.. Sen nasilsin iyisin insallah memleketimin gülü
sağ ol canım benim. kaçırmam inşallah, dikkat etmem lazımİyi yolcular tatlım
bizde sana güveniyoruz aman dikkat kaçırmayasın fazla, tabi tadını da çıkar
dikkat et kendine, uğra mutlaka
sağ ol canım, amin. fırsat buldukça gelirim inşallah.Yolun acik olsun tatlim Allah'in izniyle git gel insallah özletme kendini
kızlar merhaba galiba 1 kg gitti. destek olan herkese teşekkürler.
tebrik ederim canım vücut ağırlığının yüzde 10 u kaybettikten sonra biraz yavaşlar. 1 hafta kadar bende yaşamıştım ama sen aynı istikrarla devam edersen haftaya hızlanır tekrar .Günaydınnnnnnnn
tebrikler kuzucuk
maşaAllah süper gidiyosun bırakmak yok aynen devam
sende iyiki varsın tatlımmm
Oyyyy ne tatlı patikler
Günaydin
Günaydin
Günaydin prenseslerrrr.
Yine bir duraklama-çabalama-diyetten sıkılma döneminin ardindan bu hafta çok şükür kendimi toparladim ve onlar basamaginda o 8i görmekten kurtuldum. Bu kiloya daha önce inmek isterdim ama buna da şükür. Uzun süreli duraklamalar yaşiyorum bu sefer, yine de sizlerin güzel destegiyle birakmadim.
İyi ki varsiniz prensesler, bu grubun hakkini odeyemem. Siz olmasaniz ben kendime inanmazken inandirmasaniz devam edecek gücü bulamayabilirdim.
bugünkü hedefim en az 3 saat yürümek kızlar. yürümek gerçekten işe yarıyor. en uzun kaslar bacaklardadır. yürümek o yüzden güzel kalori yaktırır. haydi hep beraber hafta sonu bol yürümeceli geçsin bakalımtebrik ederim canım vücut ağırlığının yüzde 10 u kaybettikten sonra biraz yavaşlar. 1 hafta kadar bende yaşamıştım ama sen aynı istikrarla devam edersen haftaya hızlanır tekrar .
teşekkür ederim tatlım hep beraber başarıcaz. 50 li rakamları bile görücek bu tartılar :)tebrikler canım
pufidiklerde bi yarım kilo olabilir
çok şekerler