82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

Ortim bende okudugumda yanlis anladm çünkü bende gecenhafta falan bildirim yapmadim yapamiyorumda zaten. Bu haftada yapamicam ama okudugumu ben mi yanlis anladim arkadasim mi yanlis yazdi bilmiyorum. yani böyle tatsizliklar olacaksa gelmenin bi mantigi yok

Kuzum konu bu hafta aramıza katılanların ilk defa bildirim yapmasıyla ilgili. Bizlik bir durum değil, arkadaşımız açıkladı canım. Büyütülecek bir şey değil diyetdaşım, hepimiz yazılı iletişimde olduğumuz için böyle yanlış anlaşılma olabiliyor. Biz de geçen hafta bildirim yapmayınca alınıyoruz, halbuki çok başka bir şey kastedilmiş.
Nasılsın bugün canım?
Dur seni bulmuşken itiraf edeyim, az önce eşimin ananesi sütlaç yapmış, bir küçük kase yemiş bulundum, hani karamel kasesi olur ya her evde olur böyle
https://www.google.com.tr/search?q=...iyeburada.com%2Fpinfo.asp%3Fpid%3D729;150;144
işte bu kaseyle...

Estağfurullah kuzum kusur yok canlar yanlış anlasilma olmus duzeldi prensesler grubina nazar degdiii

hatalı olan benim
ben yanlış yazdım tatlım
kusura bakmayın olur mu
öpüyorum sizleri

sevgili canlarım,
eşim yıllık izin aldı, biz bu akşam yolcuyuz, iki hafta kadar yokum evde. girebildiğim kadar girerim inşallah. hepinize inanıyorum ve güveniyorum, bugün yeni bir gün. daha az yemek, daha çok hareket bizim elimizde. hep birlikte başaracağız.
kafamda bin tane iş var hep bir şey unutacak gibi hissediyorum
bugün yürüyüş yapamayacağım çok halsiz hissediyorum. inşallah hasta olmam.
siz de kafamın dağınıklığını anlamışsınızdır bu yazdıklarımdan, hepsi ayrı telden

Anladim canim neyse olur böyle seyler. Ödüllendirmişin kendini canim afiyet olsun tartinin mükafati diyelim :) akşam yemeginde sen biseyden kisarsin mutlaka biliyorum :)
Nasil olayim canim iyi diyelim iyi olsun reglim yeniden basladi cok agir sancim var daha hicbisey yiyemedim canim bir muzla midemi bastirdim haberin olsun.. Sen nasilsin iyisin insallah memleketimin gülü

İyi yolcular tatlım
bizde sana güveniyoruz aman dikkat kaçırmayasın fazla, tabi tadını da çıkar
dikkat et kendine, uğra mutlaka

Yolun acik olsun tatlim Allah'in izniyle git gel insallah özletme kendini

sağ ol kuzum. Akşama ne yiyeceğimi de ayarlamadım, ama muhakkak hafif olacak, hatta evden çıkmadan ara öğün yaparsam akşam sadece bir elma yiyebilirim yolda olacağım için.
geçmiş olsun canım. regliyken iştah kapanabiliyor evet. öncesinde açılıyor, sonra kapanıyor gibi. ayran, yoğurt gibi bir şey içini ferahlatabilir tatlım.
ne renk gül olsam acaba
İyi yolcular tatlım
bizde sana güveniyoruz aman dikkat kaçırmayasın fazla, tabi tadını da çıkar
dikkat et kendine, uğra mutlaka
sağ ol canım benim. kaçırmam inşallah, dikkat etmem lazım yarın haftasonuuuu inşallah hava güzel olur da hepimiz yürürüz, gezeriz
Yolun acik olsun tatlim Allah'in izniyle git gel insallah özletme kendini
sağ ol canım, amin. fırsat buldukça gelirim inşallah.

Günaydınnnnnnnn
tebrikler kuzucuk
maşaAllah süper gidiyosun bırakmak yok aynen devam
sende iyiki varsın tatlımmm
tebrik ederim canım vücut ağırlığının yüzde 10 u kaybettikten sonra biraz yavaşlar. 1 hafta kadar bende yaşamıştım ama sen aynı istikrarla devam edersen haftaya hızlanır tekrar .

tebrik ederim canım vücut ağırlığının yüzde 10 u kaybettikten sonra biraz yavaşlar. 1 hafta kadar bende yaşamıştım ama sen aynı istikrarla devam edersen haftaya hızlanır tekrar .
bugünkü hedefim en az 3 saat yürümek kızlar. yürümek gerçekten işe yarıyor. en uzun kaslar bacaklardadır. yürümek o yüzden güzel kalori yaktırır. haydi hep beraber hafta sonu bol yürümeceli geçsin bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…