82 kiloyum bu günlük benim ışığım artik aynalara küsmek yok...

teşekkür ederim canım hayatımda tartıda en çok 68 görmüştüm. sanırım ilk 4-5 kiloyu hızlı veririm yerleşmiş bir kilo değil çünkü ama 75 nedir ya :KK43: nasıl kızgınım kendime bu kadar olurmu. zaten ideal kiloma ulaştıktan sonra koruma programı uyguluycam hergün tartılıcam 100 gr bile oynatmıycam. eve tartı aldıkta kilomu gördüm. 3 ayda bir tartılırsam böyle olur işte.
Artik HR cuma tartilacagiz ya canm dedgin gbi ilk 5 kilo hizla giderken bir diyet yda beslenme tarzi arastir ona baslarsin dvamida glr merak etme

kafsişekerim post: 40288554 .!.:
Menun super bu havada karpuz cikti mi

Canım yaaaa biz bekliyoruz hava güneşli olsun dışarı çıkalım sende güneş gitsin diye bekliyorsun ızmir sıcak heralde
canım benim izmirin güneşi çok fena yakıyor. hem hızlı yürürken terliyorum bir yandan güneş çekilmiyor. çıktım 1 saat yürüdüm hiç keyfim yok. bu akşam biraz mekik çekicem bakalım. karpuz burda çoktan çıktı canım biraz fiyatı düşsün diye bekledik dün ilk defa aldım[/QUOTE]
Afiyet olsun sekerim
Karpuzla hiç aram yok benimde sadece şifa olsun diye tadına bakiyorum

[QUOtatlım fsinkaf35, post: 40288566, member: 670148"]sporun çok iyiymiş canım ben bugün zayıf kaldım. trambolin için salonamı gidiyorsun[/QUOTE]

Yok tatlim eşim salona izin vermez versede 3 cocukla spora gidilmez ikizlerim var 4 yasinda kimseye birakamam
daha önce adım sayıyordum evde
bu hafta yeni aldım trambolini çocuklara diye ama ben onlardan daha çok kullanıyorum çok zevkli ve aşırı terletiyor 15 dakikasi 1 saat yuruyuse bedelmis bakalım ise yariyacakmi yememi biraz daha kisabilsem daha iyi sonuç alırım diye dusunuyorum

Vat
Hatunlar bide saracoglunun altinotu cayi var biliyor musunuz onunda karisimini aldim ama daha hic yapmadim anneme verdim sen dene bakalim birara bende yaparim diye (halbuki hic alakasi yok :KK70: ) annem cok faydasini gördü haftada 1gün icmesine ragmen 5kilo farketti 1 ayda bide yemeden falanda kismadan. Yağ yakma özelligi varmis cayin
y Makbulemmm supermis nerden aldiniz

="zayiflicammm, post: 40286440, member: 661921"]sabah
  • peynırlı kepeklı tost
  • 3 adet zeytin
  • 2 adet badem
ara ogun
  • 2 adet form kraker

aksam

• tavuk haslaması
  • 1 dılım tahıl ekmek
  • bıraz acılı tursu bıber
  • bır bardak ayran